Gospodarstvo

Donosimo super vijesti! Sve ove tvrtke nude poslovnu priliku…

Iskoristite potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri!

Autor: Ivona Amidžić - 26.02.2021

Iskoristite potencijal i pronađite posao po mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Južni pol d.o.o. zapošljava stručnjaka za komunikacije (m/ž) u Splitu. Prijave se zaprimaju do 1.3. Posao obuhvaća osmišljavanje kreativnog sadržaja za različite komunikacijske kanale, sudjelovanje u kreiranju komunikacijskog plana, provođenje i prolagođavanje komunikacijskih aktivnosti, praćenje i analiziranje trendova. Potrebne su najmanje dvije godine iskustva u komunikacijama te visoka razina pismenosti na hrvatskom i engleskom jeziku. Prijavite se.

Auro Domus d.o.o. zapošljava djelatnika u mjenjačnici (m/ž) u Biogradu Na Moru, Baškoj Vodi, Hvaru, Starom Gradu na Hvaru, Makarskoj, Novalji, Primoštenu, Rogoznici, Splitu, Supetru, Tisnu, Trogiru, Vodicama i Zadru. Rok prijave je 19.3. Potrebno je osnovno poznavanje rada na računalu i osnovno poznavanje engleskog jezika. Prijavite se putem linka.

Bluesun Hotels & Resorts zapošljava diljem Dalmacije na pozicijama: šef kuhinje (m/ž), voditelj restorana (m/ž), zamjenik voditelja restorana (m/ž), voditelj recepcije (m/ž), voditelj restorana i bara (m/ž), zamjenik šefa kuhinje (m/ž). Prijavite se najkasnije do 10.3. putem linka.

Dolex d.o.o. zapošljava voditelja logističkih skladišta (m/ž), disponenta teretnih vozila (m/ž) i koordinatora servisne radionice (m/ž). Mjesto rada je Solin. Poslodavac nudi rad u stabilnoj firmi, redovita primanja te mogućnost zapošljavanja na neodređeno. Aplicirajte.

Falkensteiner Hotelmanagement traži agenta u rezervacijskom centru (m/ž) u Zadru. Prijave su otvorene do 17.3. Posao obuhvaća odgovaranje na telefonske i pismene upite i rezervacije, kontakt s gostima, jamčenje pravovremenog odgovaranja na sve upite, postizanje optimalne popunjenosti uz najbolju moguću cijenu i slično. Od kandidata se očekuje poznavanje rada na računalu, aktivno poznavanje stranih jezika u govoru i pismu, komunikativnost, fleksibilnost, dinamičnost, kreativnost, ljubaznost, samoinicijativnost u radu i rješavanje problema. Prijavite se.

Naprijed d.o.o. zapošljava stolara (m/ž) u Sinju. Prijave su otvorene do 12.3. Posao obuhvaća rad na strojevina za obradu drva, izradu namještaja od drva, obradu drva i drvnih materijala. Potrebna je stručnost, preciznost, odgovornost i spremnost na timski rad. Provjerite detalje putem linka.

Inter Alfa d.o.o. zapošljava na poziciji voditelj PC Split (m/ž). Mjesto rada je Stobreč, a prijaviti se možete najkasnije do 28.2. Ključne su odgovornosti organizacija i vođenje poslova na TTTS-u Stobreč. Predviđena je plaća 8.000 kuna plus stimulacija. Provjerite detalje ovdje.

Bio planet d.o.o. traži radnika u skladištu, dostavi i administraciji (m/ž) u Splitu. Prijave su otvorene do 28.2. Posao obuhvaća zaprimanje robe i odgovornost za zaprimljenu robu, unos primki za zaprimljenu robu, dostave po trgovinama i veleprodaji te administraciju proizvoda. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema. Saznajte više putem linka.

Ruža vjetrova, obrt, zapošljava radnika na izgradnji telekomunikacijske mreže (m/ž). Mjesto rada je Split, a rok prijave je 18.3. Posao obuhvaća polaganje kabela i rad s alatima, terenski rad, spremnost na timski rad. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije. Provjerite detalje putem linka.

Novi Plat d.o.o. zapošljava građevinskog poslovođu (m/ž) u Zadru. Prijave se zaprimaju do 15.3. Uvjeti su srednja stručna sprema građevinskog tehničara/ ke, iskustvo i tehnička znanja u izvedbi svih faza radova, dobre komunikacijske vještine i samostalnost u radu. Saznajte više ovdje.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: unsplash

Tagovi: posao, posao.hr, poslovi,