Gospodarstvo

Donosimo vam dobre vijesti! Ovih deset tvrtki nudi poslovnu priliku

Iskoristite potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri!

Autor: Ivona Amidžić - 20.11.2020

Iskoristite potencijal i pronađite posao po mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

KFC traži djelatnika u restoranu (m/ž) za rad u Splitu. Rok prijave je 26.11. Poslodavac nudi dva slobodna dana u tjednu, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost osobnog razvoja i isplatu dodatne stimulacije na plaću. Traže se osobe koje su aktivne na poslu i timski igrači. Aplicirajte.

Decathlon traži sportskog trgovca (m/ž) u Splitu. Rok prijave je 20.11. Poslodavac nudi rad u pozitivnom i opuštenom radnom okruženju, fiksni dio plaće i dodatne bonuse, razvoj i napredovanje te dva slobodna dana tjedno. Očekuju se odlične komunikacijske vještine, sposobnost funkcioniranja u timu i kolektivu, energičnost i odgovornost. Aplicirajte na linku.

Tepih Centar traži prodavača u prodajnom centru (m/ž). Mjesto rada je Zadar, a rok prijave 22.11. Uvjeti su najmanje završena srednja škola, minimalno dvije godine iskustva u prodaji, samostalnost i odgovornost u radu. Prednost imaju kandidati sa iskustvom u neposrednoj prodaji i poznavanjem asortimana poslodavca. Prijavite se.

Intersnack Adria d.o.o. traži voditelja prodajnih predstavnika (m/ž) na području Dalmacije. Rok prijave je 20.11. Uvjeti su petogodišnje iskustvo u prodaji u FMCG industriji, usmjerenost na kupca i prodajne rezultate, komunikativnost i timski rad, visoka razina vještina upravljanja timom, važeća vozačka dozvola B kategorije. Poslodavac nudi rad u dinamičnom i inovativnom internacionalnom okruženju. Prijavite se.

Strabag d.o.o. zapošljava u Omišu na pozicijama: rukovatelj strojem za mlazni beton (m/ž), rukovatelj bagerom (m/ž), rukovatelj tunelskom bušilicom (m/ž), tesar (m/ž). Uvjeti su minimalno dvije godine profesionalnog iskustva, spremnost na rad na terenu i timski rad. Prijavite se.

Bio Krystallos d.o.o. zapošljava telemarketing operatera (m/ž) za rad u Splitu. Potrebno je više izvršitelja na poziciji, a rok prijave je 13.12. Poslodavac nudi iznadprosječna primanja. Nije potrebno predznanje jer se za posao osposobljava od strane poslodavca. Više na linku.

Knauf d.o.o. zapošljava asistenta ureda (m/ž) u Uzdolju. Rok prijave je 23.11. Potrebna je tehnička ili ekonomska stručna sprema, poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu te je poželjno poznavanje njemačkog jezika. Posao obuhvaća zaprimanje pošte i unos u evidencije, obrada i kontrola računa i unos podataka u sustave, izradu izvještaja za pogon i drugo. Više na linku.

Dinamički kadrovski servisi d.o.o. traže generalnog menadžera (m/ž) u Splitu. Rok prijave je 5.12. Traži se radno iskustvo od deset godina te viša ili visoka stručna sprema. Primarna uloga i odgovornost generalnog menadžera je vodstvo, pružanje usluga radne snage na razini ureda ili na lokalnoj razini. Više na linku.

Boost d.o.o. zapošljava posrednika u prodaji nekretnina (m/ž) u Makarskoj. Rok prijave je 5.12. Traži se srednja stručna sprema, a iskustvo nije važno. Posao se sastoji od poslova posredovanja u prodaji nekretnina. Provjerite detalje ovdje.

Galeb dalmatinska trikotaža d.d. traži voditelja održavanja (m/ž) u Splitu. Rok prijave je 30.11. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema tehničkog smjera. Poželjno je posjedovanje položenog stručnog ispita iz protupožarne zaštite i ispita za rukovatelja posudama stlačenih plinova. Provjerite detalje ovdje.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: unsplash

Tagovi: ponuda poslova, posao, posao.hr, poslovi,