Gospodarstvo

Donosimo vam odlične vijesti! Sve ove tvrtke nude poslovnu priliku…

Iskoristite potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri!

Autor: Ivona Amidžić - 05.11.2021

Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP poslova koji se nude na tržištu rada.

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

Kamp Šimuni d.o.o. traži električara (m/ž). Mjesto rada je Otok Pag. Prijave se zaprimaju do 15.11.2021. Poslodavac osigurava smještaj i hranu te nudi stalni radni odnos sa sigurnim primanjima. Prijavite se putem linka.

Metro Cash & Carry d.o.o. zapošljava voditelja smjene (m/ž). Mjesto rada je Split, a prijave traju do 04.11. 2021. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema ekonomskog smjera, a kandidati s fakutetskim obrazovanjem ostvaruju prednost, obavezno je aktivno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu te dobro poznavanje rada na računalu. Prijavite se ovdje.

Manpower Savjetovanje d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž).  Rada mjesta su Orebić, Pelješac, Brač, Split, Omiš, Posedarje, Silba, Suhovare,  Biograd na moru, Vir, Nin, Zadar, Šibenik, Vrlika, Vis, Rogoznica, Brodarica. Prijave traju do 10.11.2021. Uvjeti za posao su završena srednja stručna sprema, komunikativnost i spremnost na rad te odgovoran pristup poslu, a predost imaju kandidati s radnim iskustvom u trgovini. Prijavite se!

Deltron d.o.o. traži stručnu osobu za radnu poziciju voditelj radova (m/ž). Mjesto rada je Split, a rok za prijavu je 26.11.2021. Poslodavac osigurava odličnu ekipu inženjera gradilišta, mobilni uređaj, prijenosno računalo, korištenje službenog vozila i nagrade za dobro obavljen posao. Prijavite se na linku.

Aluflex Novi d.o.o. zapošljava tehnologa (m/ž). Mjesto rada je Zadar, a prijave traju do 05.11.2021. Poslodavac zahtjeva višu ili visoku stručnu spremu te je poželjno da je strojarski ili elektrotehnički smjer i uz to je potrebno trogodišnje radno iskustvo. Dok će se poslodavac pobrinuti za stabilan posao s konkurentnom plaćom i mogućnošću brzog napredovanja te osobnog razvoja u internacionalnom okruženju. Prijavite se putem linka.

Dolex d.o.o. traži business proces managera (m/ž). Mjesto rada je Solin, a prijave se zaprimaju do 06.11.2021. Posebne pogodnosti kod ovoga posla su stimulativna primanja, rad u stabilnoj firmi, mogućnost napredovanja i usavršavanja u struci te stalni radni odnos. Prijavite se!

Falkensteiner Hotelmanagement d.o.o. traži tajnicu (m/ž). Mjesto rada je Zadar. Prijave traju do 21.11.2021. Poslodavac zahtjeva srednju ili visoku stručnu premu, radno iskustvo je poželjno te je potrebno poznavanje rada na računalu. Prijavite se ovdje.

Sunbrid Images traži iOS ili Android programera (m/ž) koji će posao obavljati od kuće. Rok za prijavu je 18.11.2021. Potreban im je programer iOS-a i/ili Android programer koji će surađivati sa stručnim timom programera u radu na zanimljivim projektima u području očuvanja prirode. Prijavite se putem linka.

CHEP traži osobu za radnu poziciju field servise executive (m/ž) koja će radne obaveze izvršavati od kuće. Prijave traju do 19.11.2021. Poslodavac omogućuje godišnji bonus, kupnju dionica unutar Brambles grupe te profesionalni i stručni razvoj. Prijavite se ovdje.

Falkensteiner Hotelmanagement d.o.o. traži stručnu osobu za radno mjesto senior knjigovođa (m/ž). Mjesto rada je Zadar, a prijave se zaprimaju do 05.11.2021. Potrebno je minimalno 4 godine radnog iskustva i srednja ili visoka stručna sprema te sposobnost usvajanja novih znanja i kontinuirano učenje. Prijavite se putem linka.

Nadamo se da vam je nešto od ove ponude bilo zanimljivo, a ako nije ostatak bogate ponude oglasa za posao u Hrvatskoj i inozemstvu pronađite na portalu posao.hr. Želimo vam sreću prilikom prijave!

foto: unsplash

Tagovi: posao, posao.hr, poslovi,