Gospodarstvo

Držite budućnost u svojim rukama – Otvorena su nova radna mjesta

Zapošljavaju: Aqua Maritime, Ljekarne Prima Pharme, My Fides, Grawe Hrvatska, Proficio...

Autor: Ivona Amidžić - 30.01.2020

U 2020. nemojte ignorirati svoj potencijal! Pronađite najbolji mogući posao za sebe i napišite novo poglavlje života uz ljude koje volite. U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Sretno!

Bluesun Hotels & Resorts zapošljava novo osoblje: recepcionar (m/ž), šef kuhinje (m/ž), voditelj restorana (m/ž), djelatnik u turističkoj agenciji (m/ž). Prijave su otvorene do 6.2. Poslodavac omogućuje smještaj po potrebi, edukaciju, mogućnost dodatnog usavršavanja, napredovanja te stabilno poslovno okruženje. Prijavite se i provjerite ostale poslove u ponudi ovog poslodavca na linku.

Proficio d.d. u potrazi je za samostalnim računovođom (m/ž). Mjesto rada su Pakoštane. Potrebno je relevantno iskustvo u struci, iskustvo rada u Diventa računovodstvenom software-u, poznavanje i iskustvo u korištenju Excel-a, samostalnost u vođenju cjelokupnog procesa računovodstva. Poželjno je znanje engleskog jezika. Rok prijave je 7.2. Provjerite ostale uvjete i aplicirajte putem linka.

Grawe Hrvatska traži predstavnika prodaje (m/ž) u Šibeniku. Željeni kandidat dinamičan je, komunikativan, proaktivan i spreman učiti. Očekuje se upoznatost s kretanjima na tržištu financija. Potrebna je minimalno jedna godina iskustva, a prednost je raspolaganje vlastitim automobilom.  Grawe nudi priliku za stalnim usavršavanjem, mogućnost napredovanja i nagrade za postignute rezultate. Aplicirajte do 12.2.

Auro Domus d.o.o. traži trgovca/ djelatnika u mjenjačnici (m/ž) – sezonski. Rad se odvija u Biogradu Na Moru, Baškoj Vodi, Breli, Dubrovniku, Hvaru, Jelsi, Korčuli, Makarskoj, Novalji, Omišu, Podgori, Primoštenu, Rabu, Rogoznici, Splitu, Šibeniku, Trogiru, Tisnu, Tribunju, Vodicama, Zadru. Rok prijave je 24.2. Prijavite se na linku.

Tepih centar Zadar zapošljava krojača/ šivača (m/ž) zavjesa na odjelu tekstila (m/ž). Potrebna je srednja stručna sprema poželjnog tekstilnog usmjerenja te je poželjno iskustvo u prodaji, krojenju i šivanju, poželjno u segmentu šivanja zavjesa i laganog tekstila. Nudi se potrebna edukacija ukolko nemate dovoljno iskustva. Potrebna je stručnost, preciznost, samostalnost, odgovornost, marljivost, kreativnost te sklonost timskom radu. Prijavite se do 1.2.

My Fides j.d.o.o. za klijenta zapošljava na pozicijama slastičar (m/ž) i kuhar (m/ž). Rok prijave je 31.1. Mjesto rada je Hvar. Nudi se plaća do 17.000 kuna. Poslodavac osigurava smještaj i dva obroka dnevno. Prijavite se.

Le Méridien Lav, Split traži novo radno osoblje u Splitu: spasioc na plaži – bazenu (m/ž), F&B Supervisor (m/ž), turistički animator (m/ž), pomoćnik za prtljagu (m/ž), wellnes terapeut/ kozmetičar/ maser (m/ž), noćni recepcionar (m/ž). Rok priajve je 7.2. Nudi se rad u internacionalnom okruženju, pregršt izazova, edukacije, priliku za usavršavanje i stimulativna primanja. Za kandidate izvan splitsko-dalmatinske županije nudi se smještaj. Pogledajte ostale poslove ovog poslodavca na linku i prijavite se.

Ljekarne Prima Pharme farmaceute (m/ž) u Kninu i Zadru. Prijavite se najkasnije do 6.2. Glavne odgovornosti su izdavanje lijekova, stručno savjetovanje pacijenata te farmaceutska skrb. Potrebni su uvjeti visoka stručna sprema farmacije, odobrenje za samostalan rad, organizacijske i koordinacijske vještine, motiviranost, odgovornost i predanost poslu. Prijavite se na linku.

Trgovačko ugostiteljski obrt TRI – 3 u Makarskoj zapošljava kuhara (m/ž). Prijave su otvorene do 26.2. Glavna odgovornost priprema je jela u restoranu Vicenco u Makarskoj. Radno iskustvo je potrebno. Poslodavac nudi zajednički smještaj. Potražite kako aplicirati putem linka.

Aqua Maritime d.o.o. zapošljava prodavača/ savjetnika (m/ž). Mjesto rada je Vis. Prijave su otvorene do 29.2. Potrebna su dva izvršitelja s minimalnim iskustvom od šest mjeseci. Posao obuhvaća posluživanje kupaca, prodaju i naplatu robe. Provjerite na linku kako ostvariti prijavu.

Za dodatne poslove iz Splitsko-dalmatinske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay (ilustracija)

Tagovi: biro, burza rada, posao, posao.hr, poslovi, tržište rada,