Gospodarstvo

Držite budućnost u svojim rukama!

Nova ponuda poslova zadovoljit će svačije snove :D

Autor: Ivona Amidžić - 05.11.2019

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika na koje se možete prijaviti brzom prijavom! Sretno!

Strabag zapošljava na pozicijama voditelj prodaje i betonara (m/ž) i vozač miksera (m/ž) u Splitu i Zadru. Uvjeti za poslove su obrazovanje tehničkog smjera, minimalno tri godine radnog iskustva, a poželjno je iskustvo u rukovođenju ljudima za poziciju voditelja prodalje i betonara (m/ž). Potrebno je poznavanje njemačkog ili engleskog jezika u govoru i pismu, poznavanje rada na računalu, uvjerenje da se ne vodi kazneni postupak i vozačka dozvola B kategorije. Za poziciju vozača miksera (m/ž) potrebna je vozačka dozvola C kategorije i KOD 95. Zainteresirani prijavite se čim prije putem linka, Strabag prima prijave do 10. i 11.11.

Kruna Trade d.o.o. – Split u Splitu traži nove zaposlenike na radnim mjestima samostalni računovođa (m/ž) i prodavač u multibrand trgovinama (m/ž). Rok prijave je 20.11. Za ove poslove traže osobe s relevantnim poslovnim iskustvom. Saznajte koji su uvjeti prijave i prijavite se.

DIV Grupa d.o.o. ima raspisanih 10 natječaja: električar (m/ž), radnik na pripremi materijala (m/ž), radnik u alatnici / brusač (m/ž), referent nabave (m/ž), radnik u alatnici / polirač (m/ž), pomoćni radnik na površinskoj zaštiti (m/ž), radnik u vijčari (m/ž),  zavarivač (m/ž), bravar (m/ž) i automehaničar (m/ž). Mjesto rada je Knin. Uvjete i prijave pogledajte ovdje.

Mlinar d.o.o. traži prodavača (m/ž) i pekara (m/ž) u Šibeniku. Potrebna je srednja stručna sprema i iskustvo. Nude mjesečne nagrade za rezultate rada, božićnicu, uskrsnicu, dar za dijete, loyalty karticu za zaposlenike, osiguranu radnu odjeći i obuću, deterdžent za održavanje radne odjeće, naknadu za prijevoz, isplatu dodataka na plaću i novčanu pomoć u slučaju dugotrajnog bolovanja. Prijavite se ovdje.

Arena Casino u Kaštel Lukšiću traži operatora/ blagajnika (m/ž) u automat klubu za igre na sreću. Nude posebne pogodnosti obuke za kandidate bez iskustva, stjecanje novih znanja i vještina uz mogućnost napretka, dodatke za noćni rad, blagdane i nedjelje, mogućnost stimulativnih primanja i rad u ugodnoj atmosferi. Potrebno je znanje engleskog jezika, spremnost na učenje i timski rad. Prijavite se čim prije.

Građa d.d. zapošljava u Solinu, Zadru i Šibeniku na pozicijama: glavni knjigovođa i knjigovođa (m/ž), prodavač (m/ž), viljuškarist (m/ž), vozač kamiona s kranskom dizalicom (m/ž), skladišno transportni radnik (m/ž), pomoćni radnik u proizvodnji (m/ž). Saznajte više o uvjetima i opisima poslova te se prijavite putem linka.

Subitus d.o.o. u Splitu traži elektroinstalatera (m/ž). Radno iskustvo nije važno, a potrebna je minimalna srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Rok prijave je 28.11. Saznajte kako se prijaviti.

Mesna industrija braća Pivac traže više izvršitelja na poziciji prodavač (m/ž) u mesnici. Mjesto rada je Omiš. Rok prijave je 30.11., stoga saznajte kako se možete prijaviti putem linka.

Agencija Workforce za klijenta traži izvršitelje na pozicijama menadžer/ voditelj (m/ž) prodavaonice i modni konzulant u prodaji/ prodavač (m/ž) u Splitu i Zadru. Potrebna je osoba koja posjeduje iskustvo u rukovođenju timom u modnoj industriji, ambiciozna i usmjerena na rezultate, odgovorna i pouzdana, timski igrač, kreativna i voli izazove. Potrebno je znanje engleskog jezika. Ukoliko volite modu i sviđa vam se voditi tim zaposlenika, prijavite se do 30.11. klikom na link.

Obrt Podopolagač traži parketara – podopolagača (m/ž) za rad u Splitu. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije, a posao uključuje postavljanje parketa i podnih obloga. Saznajte kako se možete prijaviti putem linka. Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Splitsko-dalmatinske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr

foto: Unsplash (ilustracija)

Tagovi: biro, burza rada, posao, posao.hr, poslovi, tržište rada,

Vezane vijesti