Gospodarstvo

Imamo odlične vijesti! Sve ove tvrtke nude poslovnu priliku…

Iskoristite potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri!

Autor: Ivona Amidžić - 03.09.2021

Iskoristite potencijal i pronađite posao po mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

KTC zapošljava konobare (m/ž) u Makarskoj i Baškoj Vodi. Rok prijave je 6.9. Potrebna su informatična znanja i poznavanje engleskog jezika. Očekuje se iskustvo rada od dvije godine. Aplicirajte.

Metro zapošljava zamjenika voditelja odjela (m/ž). Mjesto rada je Split, a prijave su otvorene do 6.9. Od kanidata se očekuje minimalno srednja stručna sprema, radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, računalna pismenost, usmjerenost na kupca i rezultate, analitične, organizacijske i pregovaračke vještine. Prijavite se.

Falkensteiner zapošljava na poziciji koordinator prodaje (m/ž) u Zadru. Rok prijave je 30.9. Uvjeti su strast za radom u turizmu i hotelskoj industriji, najmanje dvije godine radnog iskustva u aktivnoj hotelskoj prodaji, dodatno iskusto u hotelskom marketingu i implementaciji social media kanala, dobre organizacijske vještine, dobre prezentacijske i pregovaračke vještine i slično. Prijavite se.

Tempus Octo d.o.o. za potrebe klijenta zapošljava domaćicu u vili (m/ž). Mjesto rada je Hvar, a prijave se zaprimaju do 20.9. Rad obuhvaća više poslova, od pomoći u kuhinji čišćenja soba i apartmana, kao i vile i njezine okoline. Traži se komunikativna, vedra osoba, spremna za rad u malom okruženju. Više na linku.

Medora hoteli i ljetovališta d.d. zapošljava sobara (m/ž) u Podgori. Rok prijave je 7.9. Poslodavac nudi smještaj, dva topla obroka te osigurava uniformu. Aplicirajte.

Sretna Maribela j.d.o.o. zapošljava kozmetičara (m/ž). Mjesto rada je Split, a prijave su otvorene do 20.9. Potrebna je srednja stručna sprema. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Lovreta Line, obrt, zapošljava bravara (m/ž) u Makarskoj. Rok prijave je 20.9. Posao obuhvaća sve bravarske poslove, elekro i MIG-MAG zavarivanje. Potrebno je najmanje godinu dana radnog iskustva. Više na linku.

Auto centar Vukman d.o.o. zapošljava automehaničara (m/ž). Mjesto rada je Kaštel Stari, a prijave su otvorene do 30.9. Posao obuhvaća popravak osobnih i kombi vozila u skladu sa pravilima struke. Više na linku.

Građa d.d. zapošljava prodavača na odjelu građevine (m/ž). Mjesto rada je Zadar, a prijave su otvorene do 30.9. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Provjerite detalje ovdje.

Almes d.o.o. zapošljava tesare (m/ž). Potrebno je više osoba na poziciji. Mjesto rada je Split, a prijave su otvorene do 26.9. Posao obuhvaća izvođenje građevinsko obrtničkih radova na održavanju postrojenja i objekata te radove na građevinskim poslovima visokogradnje. Detalje provjerite ovdje.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: unsplash

Tagovi: posao, posao.hr, poslovi,