Gospodarstvo

Imamo odlične vijesti! Sve ove tvrtke nude poslovnu priliku…

Iskoristite potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri!

Autor: Ivona Amidžić - 09.07.2021

Iskoristite potencijal i pronađite posao po mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Odvodnja d.o.o. Zadar zapošljava na poziciji stručni suradnik na Uređaju za pročišćavanje otpadnih voda (m/ž). Mjesto rada je Zadar, a prijave su otvorene do 10.7. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema, godinu dana radnog iskustva, znanje rada u MS Officeu i AutoCADu, poznavanje engleskog jezika u govou i pismu te sposobnost samostalnog i brzog oslučivanja. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno s probnim periodom. Prijavite se.

Deltron d.o.o. zapošljava voditelja ljudskih potencijala (m/ž). Mjesto rada je Split, a prijave su otvorene do 15.7. Uvjeti su visoka stručna sprema psihologije, humanističkog ili društvenog smjera, tri godine radnog iskustva u području ljudskih resursa, izražene organizacijske sposobnosti, sistematičnost u radu i vještine vođenja, napredno znanje rada na računalu, aktivno služenje engleskim jezikom u govoru i pismu. Aplicirajte.

Sunce hoteli d.d. zapošljavaju u Boli i Breli na pozicijama kuhar a la carte (m/ž), konobar a la carte (m/ž), kuhar (m/ž), konobar (m/ž), wellness terapeut (m/ž), sobarica (m/ž), pomoćni radnik u kuhinji (m/ž). Rok prijave je 15.7. Aplicirajte.

Strabag zapošljava poslovnog tajnika (m/ž) u Omišu. Rok prijave je 23.7. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema i godinu dana radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima. Od kandidata se očekuju znanje engleskog i/ili njemačkog jezika u govoru i pismu, odlično poznavnje rada u MS Officeu, sistematičnost, pouzdanost, razvijene vještine planiranja i organiziranja i slično. Aplicirajte.

GE Renewable Energy traži novo pojačanje na poziciji Field Service Technician (m/ž). Posao se odvija u Dugopolju, Splitu i okolici, a prijave su otvovorene do 25.7. Od kandidata se očekuju odgovarajuća kvalifikacija i dokazano radno iskustvo, upoznatost s testnom opremom i procedurama, računalna pismenost te odlično poznavanje engleskog jezika. Prijavite se

Kamp Šimuni d.o.o. zapošljava na pozicijama konobar (m/ž), pomoćni kuhar (m/ž) i kuhar (m/ž). Mjesto rada su Kamp Šimuni na otoku Pagu. Potrebna je srednja stručna sprema, poznavanje minimalno jednog stranog jezika, odgovornost, vedrina, marljivost i sposobnost rada u timu. Smještaj i hrana su osigurani. Prijavite se.

Dolex d.o.o. zapošljava skladištara (m/ž) u Poličniku. Prijave su otvorene do 24.7. Od kandidata se traži samostalnost, savjesnot, odgovornost i preciznost u radu, a poželjno je da kandidat ima uvjerenje za upravljanje viličarom. Aplicirajte.

Residence Grupa zapošljava pomoćnog kuhara (m/ž) u Vodicama. Prijave se zaprimaju do 14.7. Uvjeti su minimalno tri godine radnog iskustva, ljubaznost i gostoljubivost. Posao obuhvaća pripremanje područja za pripremu hrane te potrebnog pribora i alata, pripremu hrane prema narudžbama, pripremu namirnica prije dolaska gostiju i slično. Prijavite se ovdje.

Pepco traži blagajnika – prodavača (m/ž) u Dugopolju. Rok prijave je 10.7. Dužnosti uključuju posluživanje kupaca i rad na blagajni, izlaganje proizvoda prema zadanim pravilima, urednost i čistoću prodajnog prostora, zaprimanje robe, ljubaznost prema kupcima. Potrebno je najmanje srednjoškolsko obrazovanje i iskustvo u radu u trgovini. Poslodavac nudi siguran posao, stimulativna primanja, priliku za razvoj i usavršavanje te popust za zaposlenike. Prijavite se.

Falkensteiner zapošljava na poziciji Head of Sales SEE/CEE/CIS/UK (m/ž). Mjesto rada je Zadar, a prijave su otvorene do 21.7. Uvjeti su minimalno petogodišnje iskustvo rada u prodaji na liderskoj poziciji, snažne međunarodne veze i duboko razumijevanje potreba na tržištu SEE, CEE, CIS. Očekuju se i pregovaračke vještine te orijentiranost ka kupcu. Aplicirajte.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: unsplash

Tagovi: posao, posao.hr, poslovi,

Vezane vijesti