Gospodarstvo

Jeste li i vi u potrazi za poslom? Otvorena su ova radna mjesta…

Top 10 poslovnih prilika - Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada

Autor: Ivona Amidžić - 12.11.2021

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi 10 poslovnih prilika za prijavu njihovom mogućnosti brze prijave! Sretno!

Vodovod i odvodnja Cetinske krajine d.o.o. zapošljava na slobodno radno mjesto Uprava Društva- Direktor(m/ž). Mjesto rada je Sinj. Za prijavu na ovu poziciju potreban je završen diplomski sveučilišni studij ili specijalistički diplomski stručni studij društvene ili tehničke struke, 8 godina radnog iskustva te posjedovanje organizacijske sposobnosti, sklonost timskom radu i dobre komunikacijske vještine. Prijavite se!

Pepco Croatia d.o.o. traži blagajnika / prodavača (m/ž). Mjesto rada je Šibenik. Poslodavac će se pobrinuti za bonuse za ostvarene prodajne budžete, redovita primanja i dodatak za prijevoz te popust za zaposlenike. Prijavite se putem linka.

Mamut Fortis d.o.o. / Arena zapošljava operatera – blagajnika u automat klubu za igre na sreću (m/ž). Mjesto rada je Kaštel Lukšić. Poslodavac će se pobrinuti za obuku za kandidate bez iskustva, stjecanje novih znanja i vještina, dodatke za noćni rad, blagdane i nedjelje te dodatna stimulativna primanja. Prijavite se ovdje.

Metro Cash & Carry d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž). Mjesto rada je Split. Od kandidata se zahtijeva srednja stručna sprema, odgovornost prema poslu i orijentacija na kupce te je radno iskustvo poželjno, ali nije uvjet. Prijave se zaprimaju putem linka.

Nordex ima slobodno radno mjesto na poziciji service technician (m/ž). Mjesto rada je Drniš. Od kandidata se traži srednja stručna sprema elektroničkog ili mehaničkog smjera, trogodišnje radno iskustvi, želja za timskim radom, suradnjom i spremnost na preuzimanje odgovornosti. Prijavite se ovdje.

Falkensteiner Hotelmanagement d.o.o. traži tajnicu (m/ž). Mjesto rada je Zadar. Potrebna je srednja ili visoka stručna sprema ekonomskog ili upravno-pravnog smjera, poznavanje rada na računalu i aktivno poznavanje stranog jezika. Poželjno je radno iskustvo, ali nije nužno, bitna je sposobnost usvajanja novih znanja i kontinuirano učenje. Prijavite se putem linka.

Kamp Šimuni d.o.o. traži električara (m/ž) u Kampu Šimuni na otoku Pagu. Poslodavac osigurava smještaj, hranu i sigurna primanja, dok se od kandidata očekuje visok stupanj odgovornosti i pouzdanost u radu. Prijavite se ovdje.

Amrest Adria d.o.o./KFC zapošljava djelatnika u restoranu (m/ž). Mjesto rada je Zadar. Poslodavac nudi sabila i siguran posao, fleksibilno radno vrijeme, konkurentnu plaću, 2 slobodna dana u tjednu i neto dodatak na plaću u iznosu od 1050kn te dodatnu stimulaciju certificiranom kuharu od 400kn. Prijavi se ovdje.

Deltron d.o.o. traži stručnu osobu za radnu poziciju voditelj radova (m/ž). Mjesto rada je Split. Poslodavac osigurava odličnu ekipu inženjera gradilišta, mobilni uređaj, prijenosno računalo, korištenje službenog vozila i nagrade za dobro obavljen posao. Prijavite se na linku.

CHEP traži osobu za radnu poziciju field servise executive (m/ž) koja će radne obaveze izvršavati od kuće. Poslodavac omogućuje godišnji bonus, kupnju dionica unutar Brambles grupe te profesionalni i stručni razvoj. Prijavite se ovdje.

Za dodatnu ponudu poslova kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Želimo vam sreću prilikom prijave!

foto: unsplash

Tagovi: posao, posao.hr, poslovi,