Gospodarstvo

Kada život postane mutan, prilagodite svoj fokus

Niste zadovoljni poslom, uvijek negdje trčite, ponedjeljkom imate osjećaj kao da bi već trebao biti petak? Imamo pravu stvar za vas! :D

Autor: Ivona Amidžić - 13.03.2020

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom, a na kraju slijedeći poveznicu možete pronaći i ostatak poslova! Sretno!

Tepih Centar d.o.o. traži prodavača u prodajnom centru (m/ž) u Zadru. Rok prijave je 2.4. Potrebna je završena najmanje srednja škola, minimalno tri godine iskustva u prodaji opreme i proizvoda za uređenje doma, mogućnost samostalnog i odgovornog rada, osnovno znanje rada na računalu, rad u smjenama. Prijavite se ovdje.

Zubak Grupa d.o.o. zapošljava referenta u poslovnici Rent a cara (m/ž) u mjestima Zemunik Donji i Čilipi. Rok prijave je 13.3. Posao obuhvaća upravljanje procesom iznajmljivanja i vraćanja vozila, rad u dinamičnom i prodajnom okruženju uz istodobno pružanje izvrsne usluge, učinkovito komuniciranje s klijentima i aktvnu prodaju dodatnih proizvoda i usluga i ostalo. Potrebna je proaktivna, vedra i odgovorna osoba, koja posjeduje vozačku dozvolu B dozvole te izvrsno poznaje engleski jezik. Aplicirajte.

Kamp Šimuni d.o.o. traži novo radno osoblje za rad na otoku Pagu: pomoćni konobar (m/ž), portir (m/ž), rampist (m/ž), maser (m/ž), recepcionar/ informator (m/ž), kozmetičar/ pediker (m/ž), frizer (m/ž), konobar (m/ž). Rok prijave je 31.3. Poslodavac osigurava smještaj i hranu. Potrebno je poznavanje minimalno jednog stranog jezika. Prijavite se.

Fashion Company d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž) u Splitu i Zadru. Rok prijave je 15.3. Posao obuhvaća prodaju odjeće, obuće i modnih dodataka. Poželjno je iskustvo na istim ili sličnim poslovima, iskustvo u prodaji odjeće, poznavanje engleskog jezika, komunikativnost i snalažljivost, proaktivan stav u prodaji, predanost radu, sposobnost organizacije, poznavanje rada na računalu. Prijavite se putem linka.

My Fides j.d.o.o. za potrebe klijenta zapošljava na pozicijama konobar (m/ž), kuhar (m/ž), pizza majstor (m/ž) u Zadru, sobar/ čistač (m/ž), SPA kozmetičar (m/ž), SPA terapeut (m/ž) na Hvaru. Rok prijave je 13.3. Poslodavac nudi besplatan smještaj i dva topla obroka. Prijavite se ovdje.

Dekra za privremeno zapošljavanje d.o.o. za potrebe klijenta traži skladištara (m/ž) za rad u Splitu – Dugopolje. Prijavite se najkasnije do 20.3. Posao se sastoji od komisionarenja i manipulacije robom prema nalogu nadređenog voditelja, poslova istovara, uskladištenja i utovara robe po uputama. Potrebna je srednja stručna sprema te iskustvo u radu na sličnim ili istim poslovima. Poželjna je dozvola za upravljanje viličarem. Osiguran je topli obrok. Aplicirajte.

Aluflexpack Novi d.o.o. zapošljava u Drnišu: radnik u praoni (m/ž), strojar (m/ž), smjenski poslovođa (m/ž) i operatere (m/ž) te u Zadru C#.NET developer-a (m/ž). Traže se organizacijske i analitičke vještine, fleksibilnost i komunikativnost, pozitivan stav i kreativan duh. Aplicirajte putem linka.

Kadus d.o.o. za potrebe klijenta zapošljava električara (m/ž), pomoćnog sushi radnika (m/ž), kuhara na tavici (m/ž), stolara (m/ž), glavnog sushi radnika (m/ž), a la carte kuhara (m/ž), a la carte konobara (m/ž) u Hvaru. Potražite ostale poslove i prijavite se ovdje.

Sirena turistička agencija d.o.o. zapošljava turističke animatore na vanjskom terenu (m/ž) u Splitu. Rok prijave je 5.4. Potrebno je odlično sporazumijevanje na najmanje dva do tri svjetska jezika, komunikativnost, odlične prodajne vještine. Iskustvo je poželjno, ali nije uvjet. Potražite kako aplicirati ovdje.

Turisthotel d.d. traži pomoćnog kuhara (m/ž) – Zaton holiday resort. Potrebno je više osoba za rad.Mjesto rada je Zaton. Prijave su otvorene do 31.3. Poslodavac nudi zajednički smještaj. Posao se sastoji od preuzimanja materijala iz skladišta prema potrebama jelovnika i uputama kuhara, pripreme doručka, jednostavnijih jela i predjela, pomaganja kod pripreme jela, pomaganja pri pranju i održavanju kuhinjske opreme. Potražite kako aplicirati putem linka.

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay (ilustracija)

Tagovi: biro, burza rada, posao, posao.hr, poslovi, tržište rada,