Gospodarstvo

Koji su to aktualni poslovi na tržištu rada?

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

Autor: Alan Srčnik - 04.06.2019

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

Sotheby’s International Realty (SIR) vodeća je svjetska mreža luksuznih nekretnina koja djeluje u 950 ureda u 69 zemalja. Croatia Sotheby’s International Realty aktivno traži Office administratora (m/ž) koji će se pridružiti timu profesionalaca u Splitu. Ova tvrtka nastoji povezati najbolje neovisne tvrtke s nekretninama s najprestižnijom klijentelom u svijetu, bilo da traže drugi dom ili dobru investicijsku priliku. Idealan kandidat ispunjava sljedeće kriterije: ima izvrsne organizacijske vještine i vještine upravljanja vremenom, poznaje upravne organizacije, izvrsno poznaje hrvatsku gramatiku i pisanje, a poznaje i engleski jezik u govoru i pismu te ima godinu dana radnog iskustva. Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti brzom prijavom.

Autotrans d.o.o. – Rijeka, jedan od vodećih autobusnih prijevoznika i član međunarodne grupacije Arriva Deutsche Bahn, zapošljava vozača autobusa (m/ž) u Dalmaciji, točnije u Splitu i na Braču. Arriva se ubraja među najveće operatere u putničkom prometu u Europi, a u Hrvatskoj upravlja voznim parkom od 600 autobusa i zapošljava 1400 djelatnika. Svaki djelatnik Arrive dio je globalnog tima, čije su temeljne vrijednosti timski rad i zadovoljstvo korisnika visokom kvalitetom usluge. Želite li se pridružiti ovom uspješnom timu? Kliknite na link i provjerite oglas.

DIV Grupa d.o.o., daleko je najveća grupacija specijalizirana za preradu, proizvodnju i trgovinu vijčane robe te ostalih strojnih dijelova i metalnih proizvoda i brodogradnje. Trenutno ima 12 raspisanih pozicija u Kninu. Traženi su djelatnici referent ljudskih resursa (m/ž),  automatičar/programer za PLC sustave (m/ž), kontrolor kvalitete (m/ž), te brojni drugi. Koji? Provjerite na linku i aplicirajte.

Brodosplit d.d. zapošljava na više od 20 pozicija u Splitu. Traže se, između ostalih, arhitekt (m/ž), referent projektne nabave (m/ž), inženjer u pogonu (m/ž). U posljednjih je sedamdesetak godina brodogradilište isporučilo više od 450 brodova s ukupnom nosivošću većom od 10 milijuna tona. Čak 80% proizvodnje Brodosplita odnosi se na inozemne naručitelje, a mnogi od ovih brodova dobili su priznanja od uglednih međunarodnih institucija. Samo u posljednjih dvadesetak godina, deset je brodova sa splitskih navoza na listama najboljih projekata u svojim kategorijama. Vjerujemo da imate dovoljno motiva da se priključite ovom dinamičnom timu. Provjerite sva dostupna radna mjesta na linku i na vrijeme se prijavite.

Plodine d.d. trenutno imaju 8 raspisanih pozicija u Kaštel Štafiliću i u Pakoštanima. Traženi su kadrovi: poslovođa (m/ž), zamjenik poslovođe (m/ž), prodavač (m/ž), konobar (m/ž),… Doprinos svakodnevnim izuzetnim rezultatima ove kompanije temelji se na visokoj motivaciji, predanom radu i povjerenju tima. Ukoliko želite biti dio ovog tima, svakako provjerite sve ponuđene pozicije i na vrijeme aplicirajte.

Kamen Benkovac d.o.o. zapošljava na 9 pozicija u Benkovcu.  Djelatnik/ca za slaganje i sortiranje kamena u kamenolomu, voditelj/ica građevinskih radova, djelatnik/ca za ugradnju kamena, tek su nekoliko pozicija koje su vam raspoložive za prijavu. Sve ponuđene natječaje možete provjeriti na linku i prijaviti se brzom prijavom.

Kera Term trgovina d.o.o., tvrtka je osnovana 2005. godine s vizijom stvaranja trgovačkog lanca prepoznatljivog po kvaliteti ponude keramičke i sanitarne opreme. Za svoj prodajni centar u Zadru zapošljava trgovca na odjelu centralnog grijanja (m/ž) i trgovca na odjelu keramičke i sanitarne opreme (m/ž). Plaća iznosi 5000 kn, a kako se možete prijaviti, doznajte klikom na odabrani natječaj. 

McDonald’s, najveći lanac restorana brze usluge, zapošljava radnika u restoranu (m/ž). Plaća koju ovaj poslodavac nudi iznad prosjeka je u sektoru ugostiteljstva i maloprodaje. Također, nudi vam se i fleksibilno radno vrijeme, mogućnost osobnog rasta i razvoja, plaćeni putni troškovi, božićnica, regres i ‘more’ drugih pogodnosti. Traže se timski igrači koji će u restoranskim druženjima uživati jednako kao i na poslu. Ako se prepoznajete u opisu, prijavite se. Mjesto rada je Supernova u Zadru.

Ugostiteljski objekt „Villa Paškal“ za svoj tim traži pizza majstora (m/ž), pomoćnog kuhara (m/ž), konobara (m/ž), sobara (m/ž). U sklopu ovog objekta nalazi se štekat na samoj morskoj obali, na kome se u večernjim satima priređuju zabave za cijenjene goste. Također i restoran, villa „A“, ispred koje se nalazi bazen te villa „B“. Riječ je o atraktivnom ugostiteljskom objektu u Zaostrogu. Više detalja možete pronaći na linku.

Art hotel iz Splita u potrazi je za pomoćnim kuharom/radnikom (m/ž) i sobaricom (m/ž). Tražene osobe karakterno trebaju biti smirene, ljubazne, sklone timskom radu i predane poslu. Poželjno je prijašnje iskustvo na traženim poslovima, pa ako ste zainteresirani za rad u ugostiteljstvu, ove prilike ne biste trebali propustiti. Prijavite se.

Za dodatne poslove iz Splitsko-dalmatinske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

Tagovi: posao, posao.hr,

Vezane vijesti