Gospodarstvo

Koji su to aktualni poslovi na tržištu rada?

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

Autor: Ivona Amidžić - 04.07.2019

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

Studenac, maloprodajni lanac kojeg čini više od 380 marketa i supermarketa unutar 4 dalmatinske županije, zapošljava specijalista kontrole zaliha (m/ž) u Omišu. Glavni zadaci koje ćete ispunjavati na ovom poslu predstavljaju upravljanje lancem opskrbe, pripremu planova za kvantitativne isporuke distribucijskom centru, provjeru stanja robe u lancu opskrbe i brojne druge zadatke po nalogu poslodavca. Ako imate VŠS/VSS ekonomskog usmjerenja, dvogodišnje radno iskustvo, znanje engleskog jezika u govoru i pismu – prijavite se.

West Vision d.o.o. (Flame Grilling Bronzin), restoran jednostavnog koncepta na atraktivnoj šibenskoj rivi, zapošljava na impresivnih 9 pozicija. Traženi su radnici: konobar (m/ž), barmen (m/ž), hostesa (m/ž), glavni kuhar (m/ž) i brojni drugi. Ukoliko tražite stalni ili sezonski posao s omogućenim smještajem i s jednim obrokom dnevno, uz stimulativna i redovita primanja, brojne napojnice i mogućnost napredovanja – provjerite sva ponuđena radna mjesta i prijavite se!

Astragal d.o.o., tvrtka koja se već 30 godina bavi svim vrstama hidroizolacija, zapošljava izolatera/hidroizolatera (m/ž) u Šibensko-kninskoj, Splitsko-dalmatinskoj i drugim županijama duž Jadrana. Očekuju vas sve vrste hidroizolacija u graditeljstvu – rad s PVC i TPO folijom, bitumenskim trakama te rad s tekućim gumama i polimercementom. Prednost imaju kandidati s iskustvom u radu s PVC i TPO folijom. Prijavite se.

Italcro d.o.o., jedna od vodećih firmi u Hrvatskoj, u sektoru veleprodaje željezarijsko-agrarijske robe, zapošljava trgovačkog predstavnika (m/ž) u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Očekuje vas svakodnevni kontakt s klijentima, akvizicija novih klijenata, pružanje informacija vezano uz artikle, briga o naplati potraživanja. Područje obilaska terena proteže se od Makarske do Dubrovnika, a posebne pogodnosti uključuju službeni automobil, tablet, mobitel. Dovoljno razloga za klik i prijavu.

Dekada komunikacije dio je grupacije ISG (International Service Group) koja vrši usluge zapošljavanje u cijeloj Europi i širom svijeta. Za svog klijenta Austriacard traži osobe za rad na poziciji: Key account manager (m/ž), za Hrvatsku i Sloveniju. Od Vas očekuje lokalna briga o kupcima i praćenje prodajnih ciljeva na razini kupca i prodajnog područja, kao i priprema prijedloga te pregovaranje o cijenama i ugovorima. Također, i pronalaženje i realizacija potencijalnih kupaca i tržišta, kao i stjecanje klijenata. Prijavite se brzom prijavom!

posao.hr za klijenta zapošljava voditelja malog hotela s kafićem i restoranom (m/ž) u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Ukoliko imate izražene organizacijske, upravljačke, komunikacijske i pregovaračke vještine, a krasi vas dvogodišnje radno iskustvo, ovu priliku ne biste trebali propustiti. Kliknite na link oglasa za više detalja i prijavu.

Brodosplit d.d. ima 26 raspisanih pozicija u Splitu! Traže se, između ostalih, arhitekt (m/ž), brodomonter (m/ž), inženjer u pogonu (m/ž). U posljednjih je sedamdesetak godina brodogradilište isporučilo više od 450 brodova s ukupnom nosivošću većom od 10 milijuna tona. Čak 80% proizvodnje Brodosplita odnosi se na inozemne naručitelje, a mnogi od ovih brodova dobili su priznanja od uglednih međunarodnih institucija. Samo u posljednjih dvadesetak godina, deset je brodova sa splitskih navoza na listama najboljih projekata u svojim kategorijama. Vjerujemo da imate dovoljno motiva da se priključite ovom dinamičnom timu. Provjerite sva dostupna radna mjesta na linku i na vrijeme se prijavite.

Otok Gromela Dalmacija d.o.o. zapošljava na 5 pozicija u Mirci, naselju u Supetru na otoku Braču. Potrebni su kadrovi: pomoćni kuhar (m/ž), recepcioner (m/ž), spremačica (m/ž) i brojni drugi. Iz apartmana Gromela pruža se prekrasan pogled na Brački kanal i Split u daljini, a čim otvorite vrata balkona, sobu će vam ispuniti umirujući zvuk valova i čarobni mirisi mora. Svega desetak metara od apartmana prostire se pješčana plaža skrivena u hladovini borova. Ako želite spojiti ugodno s korisnim, svakako aplicirajte na jedan od ponuđenih natječaja.

Građa d.d., jedna od vodećih hrvatskih trgovina materijala za gradnju, u Solinu zapošljava na 8 zanimljivih pozicija. Traži glavnog knjigovođu i knjigovođu (m/ž), prodavača (m/ž), skladišno transportnog radnika (m/ž) i vozača kamiona s kranskom dizalicom (m/ž). Ako vas zanima jedna od trenutno raspoloživih pozicija, svakako je provjerite putem linka.

Happy bars d.o.o. zapošljava recepcionera u hotelu (m/ž), konobara u hotelu (m/ž) i kuhara (m/ž). Ako imate pozitivan stav i ljubav prema radu s ljudima, govorite strane jezike, i volite nova iskustva – ovo je prava prilika za vas! Hotel Nikola *** nalazi se u Vodicama te godinama pruža gostima nezaboravna iskustva ljetovanja. Zahvaljujući obiteljskoj, domaćoj atmosferi, gosti se redovito vraćaju, a vama se nudi prilika da i vi postanete dio ove priče! Prijavite se.

Za dodatne poslove iz Splitsko-dalmatinske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay (ilustracija)

Tagovi: biro, burza rada, posao, posao.hr, poslovi, tržište rada,