Gospodarstvo

Koronakriza ni vas nije štedjela? Pregledajte ove poslovne prilike

Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada - Top 10 poslovnih prilika koje traže radnike

Autor: Ivona Amidžić - 28.08.2020

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Emmezeta zapošljava na pozicijama službenik u odjelu reklamacija (m/ž), prodavač/ blagajnik (m/ž) i skladištar (m/ž). Lokacije rada su Kaštel Sućurac i Zadar. Rok prijave je 6.9. Uvjeti su srednja stručna sprema, poznavanje rada na računalu, poznavanje engleskog/ njemačkog jezika i obavezno je radno iskustvo. Aplicirajte na željeni posao ovdje.

Pevex zapošljava skladištara – viličarista (m/ž). Mjesto rada je Makarska, a rok prijave 30.8. Uvjeti su završena srednja škola, prethodno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, položen ispit za rukovanje viličarem, posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Prijavite se.

Falkensteiner Hotel & Residences zapošljava na poziciji Sales & Marketing koordinator (m/ž).  Mjesto rada je Zadar, a rok prijave 19.9. Potrebna je diploma iz hotelskog menadžmenta ili više hotelijerske škole, strast za novim iskustvima u turizmu i hotelskoj industriji, najmanje dvije godine radnog iskustva u aktivnoj hotelskoj prodaji. Prijavite se ovdje.

Dolex d.o.o. zapošljava na pozicijama koordinator servisne radionice (m/ž) i dispečer teretnih vozila (m/ž). Mjesto rada je Solin. Poslodavac nudi rad u stabilnoj firmi, redovita primanja i mogućnost zapošljavanja na neodređeno. Prijavite se putem linka.

Tempus Octo za potrebe klijenta zapošljava radnika u fast food-u (m/ž) u Trilju. Rok prijave je 31.8. Poslodavac nudi plaću od 5.000 kuna. Potrebno je radno iskustvo od tri godine i minimalno završena osnovna škola. Prijavite se.

Lanterna, obrt za elektroinstalacije, zapošljava elektroinstalatera (m/ž). Mjesto rada je Sinj, a rok prijave je 18.9. Potrebno je više izvršitelja. Poslodavac osigurava smještaj i prijevoz. Više na linku.

Obrt za frizerske usluge Goge zapošljava frizera (m/ž). Mjesto rada je Split, a rok prijave 20.9. Posao obuhvaća poslove šišanja u frizerskom salonu za muškarce. Više na linku.

Locksmith d.o.o. zapošljava bravara / limara (m/ž). Mjesto rada je Omiš, a rok prijave 10.9. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Posao obuhvaća izradu i montažu metalnih konstrukcija. Više o poslu ovdje.

Kreacija j.d.o.o. traži prodavače (m/ž) u Splitu. Rok prijave je 2.9. Posao obuhvaća prodaju dizajnerskog nakita i suvenira. Uvjet je završena srednja škola. Više na linku.

Miroslav Šah j.d.o.o. traži djelatnika za distribuciju zdrave hrane (m/ž). Mjesto rada je Split, a rok prijave 31.8. Posao se obavlja od kuće, stoga za obavljanje posla nije bitno mjesto stanovanja. Poslodavac omogućuje fleksibilno radno vrijeme. Više na linku.

Sretno kanditatima!

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay

Tagovi: ponuda poslova, posao, posao.hr, poslovi,