Gospodarstvo

Koronakriza ni vas nije štedjela? Pregledajte ove poslovne prilike

Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada - Top 10 poslovnih prilika koje traže radnike

Autor: Ivona Amidžić - 01.10.2020

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

HSG Kariera za potrebe klijenta zapošljava na pozicijama vozač/ dostavljač C kategorije (m/ž) u Zadru i IT Specijalist – tehničar u Drnišu. Rok prijave je 4.10. Poslodavac nudi isplaćene putne troškove i dnevnice, mogućnost dugotrajnog zapošljavanja te rad u stabilnoj i modernoj proizvodnji. Aplicirajte na željeni posao ovdje.

Kamp Šimuni d.o.o. traži vozača kamiona (m/ž). Mjesto rada su Kamp Šimuni na otoku Pagu. Rok prijave je 12.10. Poslodavac osigurava smještaj i hranu. Traže se osobe s položenom C kategorijom vozila. Prijavite se.

Dolex d.o.o. zapošljava dispečera teretnih vozila (m/ž) i koordinatora servisne radionice (m/ž). Mjesto rada je Solin, a rok prijave 31.10. Potrebni uvjeti su vozačka dozvola B kategorije, poznavanje rada na računalu, sposobnost rada pod pritiskom, samostalnost, ambicioznost, odgovornost i preciznost. Nude se primanja do više od 20.000 kuna. Aplicirajte.

Filius d.o.o. zapošljava asfaltera / zidara / običnog radnika (m/ž) i rukovatelja bagerom / strojara (m/ž). Mjesto rada je Zadar, a rok prijave 2.10. Potrebno je radno iskustvo od godinu dana. Provjerite detalje i aplicirajte.

Workforce za potrebe klijenta traži specijalista dermatovenerologije (m/ž) u Splitu. Rok prijave je 15.10. Potrebna je specijalizacija iz područja dermatovenerologije, odobrenje za samostalan rad i uredno članstvo u HLK. Poslodavac nudi vrhunske uvjete rada i radno okruženje u mladom i proaktivnom timu, kontinuiranu edukaciju i znanstveno napredovanje. Prijavite se ovdje.

Aluflexpack novi d.o.o. u potrazi je za izvršiteljem na poziciji C# .NET Developer (m/ž) za rad u Zadru. Rok prijave je 16.10. Poslodavac pruža dugoročne izazove u brzorastućem proizvodnom okruženju, mogućnost brzog napretka i osobnog razvoja u internacionalnom okruženju, stabilan posao i konkurentnu plaću, zanimljive projekte i dinamične uvjete rada. Posjedujete li organizacijske i analitičke vještine, fleksibilnost i komunikativnost, pozitivan stav i kreativan duh, prijavite se čim prije.

Val Yachting d.o.o. zapošljava skipera (m/ž) u Sukošanu. Rok prijave je 24.10. Posao se sastoji od održavanja i primopredaje brodova. Potrebno je poznavanje engleskog jezika. Više na linku.

Tensor Projekt d.o.o. zapošljava projektanta strojarskih instalacija (m/ž). Mjesto rada je Split, a rok prijave 25.10. Potrebno je najmanje dvije godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima. Više na linku.

Damor d.o.o. traži bravara (m/ž). Mjesto rada je Kaštel Sućurac, a rok prijave 15.10. Poželjno je iskustvo na traženim poslovima, a poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja. Detalje provjerite ovdje.

Milena, obrt, zapošljava frizera (m/ž) za rad u Kaštel Novom. Rok prijave je 15.10. Potrebno je radno iskustvo od godinu dana i srednja stručna sprema. Detalje provjerite na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay

Tagovi: ponuda poslova, posao, posao.hr, poslovi,