Gospodarstvo

Koronakriza ni vas nije štedjela? Pregledajte ove poslovne prilike

Za dodatne poslove iz županije ili šire donosimo link za pretraživanje poslova

Autor: Ivona Amidžić - 05.11.2020

Iskoristite potencijal i pronađite posao po mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Strabag d.o.o. zapošljava u Omišu na pozicijama: rukovatelj strojem za mlazni beton (m/ž), rukovatelj bagerom (m/ž), rukovatelj tunelskom bušilicom (m/ž), tesar (m/ž). Uvjeti su minimalno dvije godine profesionalnog iskustva, spremnost na rad na terenu i timski rad. Prijavite se.

Falkensteiner Hotel & Residences zapošljava IT administratora (m/ž) u Petrčanima i voditelja sportskih aktivnosti i događanja (m/ž) u Zadru. Poslodavac nudi edukaciju i uvođenje u rad pri zapošljavanju, mogućnost profesionalnog razvoja te timski rad. Aplicirajte.

Ljekarna Petrunić traži farmaceutskog tehničara (m/ž). Mjesto rada je Zadar, a rok prijave 26.11. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od godine dana. Više na linku.

Aluflexpack Novi d.o.o. zapošljava na poziciji administrator u Odjelu skladište i otprema (m/ž). Mjesto rada je Drniš, a rok prijave 15.11. Uvjeti su srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije, a poželjno je radno iskustvo minimalno pola godine na sličnim poslovima. Također je poželjno iskustvo u radu s HACCP i ISO normama te poznavanje rada u MS Office programima. Aplicirajte.

Agencija MD d.o.o. traži stručnjaka za izradu projekata (m/ž) u Splitu. Rok prijave je 14.11. Posao se sastoji od izrade projekata financiranih iz EU i bespovratnih sredstava. Potrebno je dvogodišnje radno iskustvo, srednja stručna sprema i poznavanje engleskog jezika. Više o poslu ovdje.

Iva, informatičko – knjigovodstvene usluge, zapošljava računovodstvenog referenta (m/ž). Mjesto rada su Bilice, a rok prijave je 20.11. Prednost imaju osobe s najmanje pet godina rada u struci u Pantheon programu. Poslodavac nudi mogućnost stalnog radnog odnosa. Više na linku.

Seashell d.o.o. zapošljava prehrambenog tehnologa (m/ž) za rad u Šibeniku. Rok prijave je 30.11. Posao obuhvaća rad u preradi bijele ribe, vođenje i kontrolu procesa prerade te potrebnih evidencija. Traži se radno iskustvo od tri godine te vozačka dozvola B kategorije. Više o poslu ovdje.

Electric security d.o.o. zapošljava projektanta elektroinstalacija i tehničke zaštite (m/ž) u Splitu. Rok prijave je 20.11. Uvjeti su visok stupanj odgovornosti, proaktivnost i samostalnost u radu, spremnost na timski rad, visoka razina radne etike i poštenja, spremnost stalnog učenja i slično. Više na linku.

Young Living Adriatic d.o.o. traži skladišne radnike (m/ž) za rad u Dugopolju. Rok prijave je 15.11. Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Traže se osobe spremne na rad u dinamičnom okruženju, koje zahtjeva organiziranost, brzinu, točnost i fleksibilnost. Više na linku.

Hüsges GmbH zapošljava programera – first level support – software testing (m/ž) u Solinu. Rok prijave je 15.11. Traži se poznavanje njemačkog ili engleskog jezika, iskustvo u testiranju softvera, korištenje različitih operativnih sustava za mobile i desktop i slično. Detalje provjerite ovdje.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay

Tagovi: posao, posao.hr, poslovi,