Gospodarstvo

Koronakriza ni vas nije štedjela? Pregledajte ove poslovne prilike

Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada - Top 10 poslovnih prilika koje traže radnike

Autor: Ivona Amidžić - 24.07.2020

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Strabag d.o.o. zapošljava geodetkinju/ geodeta, rukovatelja građevinskim strojevima – mini demper (m/ž), rukovatelja građevinskim strojevima (m/ž), građevinskog radnika (m/ž). Mjesto rada je Trogir – Kaštela, a rok prijave 30.7. Aplicirajte na linku.

Kamp Šimuni d.o.o. traži voditelja tehničke službe gradilišta (m/ž). Mjesto rada su Kamp Šimuni na otoku Pagu. Rok prijave je 14.8. Potrebno je minimalno dvije godine iskustva samostalnog vođenja gradilišta, snalažljivost, kreativnost, komunikativnost. Poslodavac nudi smještaj ukoliko osoba ne stanuje na području sjedišta kompanije. Aplicirajte.

Dolex d.o.o. traži voditelja skladišta (m/ž) u Poličniku. Rok prijave je 26.7. Očekuje se sposobnost organizacije rada i samostalnog vođenja distribucijskog skladišta, uvjerenje za upravljanje viličarom, vozačka dozvola B kategorije i poznavanje rada na računalu. Prijavite se ovdje.

DEKRA za privremeno zapošljavanje za potrebe klijenta traži radnika u preradi ribe (m/ž) u Zadru. Rok prijave je 31.7. Iskustvo u radu nije uvjet, ali je prednost. Osiguran je smještaj, prijevoz i topli obrok. Prijavite se.

Arena Casino traži operatera/ blagajnika u automat klubu za igre na sreću (m/ž) u Kaštel Lukšiću. Poslodavac nudi obuku za kandidate bez iskustva, mogućnost napretka, dodatke za noćni rad, blagdane i nedjelje i ostalo. Rok prijave je 31.7. Aplicirajte.

Workforce za potrebe klijenta zapošljava specijalista dermatovenerologije (m/ž) u Splitu. Traži se dobro poznavanje engleskog jezika, znanje rada na računalu, predanost u radu i proaktivnost. Poslodavac nudi rad s najnaprednijom tehnologijom i razne benefite za zaposlenike. Rok prijave je 26.7. Aplicirajte.

Cibo Promet d.o.o. traži građevinskog radnika (m/ž) za rad u Zadru. Rok prijave je 24.7. Potrebno je položeno za upravljanje radnim strojem. Provjerite više i aplicirajte putem linka.

Bluesun Hotels & Resorts traži barmena (m/ž), mesara (m/ž), pizza majstora (m/ž), sobarica (m/ž), konobar (m/ž), kuhinjski radnik/ perač suđa (m/ž), kuhar (m/ž), pomoćni konobar (m/ž), wellness terapeut (m/ž). Lokacije rada su Bol na Braču i Omiš. Provjerite detalje poslova i prijavite se putem linka.

My Fides j.d.o.o za potrebe klijenta traži kuhara (m/ž) za rad u Zadru. Rok prijave je 31.7. Poslodavac nudi besplatan smještaj i hranu, te plaću od 10.000 kuna. Potrebno je minimalno iskustvo od dvije godine na pripremi mediteranske kuhinje. Prijavite se ovdje.

Manpower za potrebe klijenta traži skladišnog radnika / viličarista (m/ž). Mjesto rada je Split, a rok prijave 31.7. Iskustvo i uvjerenje za upravljanje viličarem je prednost. Aplicirajte putem linka.

Sretno kanditatima!

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: usplash

Tagovi: biro, ponuda poslova, posao, posao.hr, poslovi,