Gospodarstvo

Koronakriza ni vas nije zaobišla? Pregledajte ove poslovne prilike

Za dodatne poslove iz županije ili šire donosimo i link za pretraživanje poslova

Autor: Ivona Amidžić - 18.12.2020

Iskoristite potencijal i pronađite posao po mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Strabag traži novo pojačanje na pozicijama: građevinski poslovođa (m/ž), inženjer na gradilištu (m/ž), geodet (m/ž), poslovna tajnica (m/ž), rukovatelj građevinskim strojevima (m/ž), građevinski radnik (m/ž). Mjesto rada je Zadar – Bokanjac, a prijaviti se možete najkasnije do 18.1.2021. Aplicirajte.

Tempus Octo za potrebe klijenta zapošljava radnika u fast foodu (m/ž) u Trilju. Prijave su otvorene do 20.12. Potrebne su barem tri godine radnog iskustva, a traži se marljiva osoba, komunikativna i uslužna, pouzdana te sklona timskom radu. Nudi se plaća od 5.000 kuna. Prijavite se.

Falkensteiner zapošljava voditelja slastičarnice (m/ž) u Zadru. Prijave su otvorene do 8.1. 2021. Posao obuhvaća planiranje i organiziranje poslova unutar slastičarnice hotela, komunikaciju sa osobljem kuhinje i restorana, pripremanje slastičarskih i pekarskih proizvoda i slično. Uvjeti za rad su srednja stručna sprema ugostiteljskog usmjerenja, dvije do tri godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima te odlične organizacijske vještine. Prijavite se putem linka.

Aluflexpack Novi zapošljava voditelja održavanja (m/ž) u Zadru. Prijave se zaprimaju do 4.1. Traži se diplomirani inženjer strojarstva ili elektrotehnike, radno iskustvo od najmanje pet godina na sličnim ili istim poslovima, poznavanje rada u Microsoft Dynamics NAV i MS Office programima. Posao obuhvaća koordiniranje i praćenje rada svih segmenata održavanja u skladu s planovima i zahtjevima proizvodnje, praćenje efikasnosti održavanja i slično. Aplicirajte.

Oblikovanje prostora d.o.o. traži voditelja financija i računovodstva (m/ž) u Splitu. Prijave su otvorene do 24.12. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Potrebno je radno iskustvo od minimalno tri godine i visoka stručna sprema. Provjerite više ovdje.

Reiwag Facility Services d.o.o. zapošljava voditelja objekta (m/ž) za rad u Splitu. Prijave su otvorene do 31.12. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Posao uključuje operativno i tehničko upravljanje objektima. Više na linku.

Dolex d.o.o. zapošljava vozača cestovnog teretnog vozila (m/ž) u Poličniku. Prijave su otvorene do 31.12. Očekuje se vozačka dozvola B i C kategorije, samostalnost, savjesnost, odgovornost. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine. Poslodavac nudi mogućnost zapošljavanja na neodređeno. Prijavite se putem linka.

Manpower za potrebe klijenta traži operatera u pozivnom centru na talijanskom jeziku (m/ž) za područje Dalmacije. Poslodavac nudi mogućnost rada od kuće. Prijave su otvorene do 27.12. Uvjeti su poznavanje talijanskog jezika u govoru i pismu, komunikacijske vještine, motiviranost te osnovno znanje rada na računalu. Prijavite se putem linka.

Romana d.o.o. zapošljava direktora tehničke službe i održavanja (m/ž) u Makarskoj. Prijave su otvorene do 7.1. Uvjeti su viša ili visoka stručna sprema, trogodišnje iskustvo na istim ili sličnim poslovima, izvrsne komunikacijske i interpersonalne vještine, pouzdanost i odgovornost. Poslodavac nudi iznadprosječna primanja, mogućnost osiguravanja smještaja ili participacije u troškovima stanovanja, topli obrok te mogućnost stručnog usavršavanja i napredovanja u karijeri. Više na linku.

Geoposition j.d.o.o. zapošljava ovlaštenog inženjera geodezije (m/ž). Lokacija rada je Split, a rok prijave 9.1.2021. Uvjeti su fakultetsko obrazovanje i minimalno tri godine radnog iskustva. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: unsplash

Tagovi: posao, posao.hr, poslovi,