Gospodarstvo

Koronakriza ni vas nije zaobišla? Pregledajte zato ove poslovne prilike

Za dodatne poslove iz županije ili šire donosimo i link za pretraživanje poslova

Autor: Ivona Amidžić - 12.02.2021

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

DIV Grupa d.o.o. traži voditelja proizvodnje (m/ž) u Kninu. Prijave su otvorene do 19.2. Posao obuhvaća vođenje i organizaciju proizvodnih i tehnoloških procesa te kontrolu rada poslovođa i radnika, organizaciju i usklađivanje poslova operativno tehničke pripreme, proizvodnje i kontrole poštujući tehnički postupak i slično. Traži se viša ili visoka stručna sprema u tehničkoj struci, napredno poznavanje rada na računalu i minimalno godina dana radnog iskustva. Prijavite se

Restaurant Nicolo Polo zapošljava kreativnog kuhara (m/ž), konobara (m/ž) i pomoćnog kuhara (m/ž). Mjesto rada je Gradac. Poslodavac nudi nesmetan rad, odlična primanja, redovito educiranje, slobodne dane. Aplicirajte.

Bluesun Hotels & Resorts zapošljava u Omišu: voditelj recepcije (m/ž), recepcioner/ noćni recepcioner (m/ž), voditelj restorana i bara (m/ž), voditelj domaćinsktva (m/ž), voditelj wellnessa (m/ž), wellness terapeut (m/ž), konobar (m/ž), sobarica/ čistačica (m/ž). Prijave su otvorene do 28.2. Poslodavac osigurava smještaj i topli obrok. Prijavite se na željeni posao putem linka.

Dolex d.o.o. traži vozača teškog cestovnog vozila (m/ž) u Splitu. Prijave su otvorene do 20.2. Posao podrazumijeva upravljanje teškim teretnim vozilom, u domaćem cestovnom prometu, preuzimanje i isporuku robe, dnevno održavanje čistoće i ispravnosti vozila. Poslodavac osigurava rad u stabilnoj tvrtki, redovita primanja i mogućnost zapošljavanja na neodređeno. Prijavite se.

Kamp Šimuni d.o.o. traži masera (m/ž), kuhara (m/ž), kozmetičara/ pedikera (m/ž), konobara (m/ž), frizera (m/ž), recepcionara/ informatora (m/ž), rampista (m/ž), informatora na info-pultu (m/ž), pomoćnog radnika u kuhinji (m/ž), čistača (m/ž) i skladištara (m/ž) za rad na otoku Pagu. Prijavite se najkasnije do 15.2. Traže se vedre i marljive osobe, koje mogu raditi u timu. Posao obuhvaća pomoć kod pripreme i prezentacije hrane te održavanje čistoće radnog okruženja. Prijavite se.

Fain d.o.o. traži električara / elektromontera (m/ž) za rad u Zadru. Prijavite se najkasnije do 15.2. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije, srednja stručna sprema i znanje engleskog jezika. Traži se minimalno radno iskustvo od goine dana, a poslodavac nudi primanja do 8.000 kuna. Aplicirajte.

Fabula zapošljava instalatera klima uređaja (m/ž) u Splitu. Prijave su otvorene do 19.2. Radni zadaci uključuju ugradnju, servis i popravak klima uređaja. Potrebna je srednja stručna sprema i godinu dana radnog iskustva. Provjerite detalje ovdje.

Jolly Auto Line d.o.o. zapošljava administratora (m/ž) u Dugopolju. Prijaviti se možete najkasnije do 19.2. Posao podrazumijeva komunikaciju sa strankama te odgovaranje na upite, koordinaciju i brigu o strankama, koordinaciju nabavke uredskog materijala. Očekuje se srednja stručna sprema, proaktivost u radu, visoka razina odgovornosti i profesionalnost u ophođenju. Poslodavac nudi rad u atraktivnim uvjetima te ugovor na neodređeno vrijeme. Provjerite više putem linka.

Adriatic Yacht Service d.o.o. traži inox varioca – bravara (m/ž) u Zadru. Prijave su otvorene do 4.3. Potrebna je samostalna osoba sa znanjem u TIG varenju i poznavanju materijala i statike. Poželjno je posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Poslodavac nudi mogućnost smještaja po dogovoru te mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Luxury Marine Toys d.o.o. traži novo pojačanje na poziciji Sales Manager (m/ž) u Splitu. Prijave su otvorene do 26.2. Uvjeti su odlično znanje engleskog jezika, radno iskustvo u prodaji, poznavanje MS Office-a, spremnost na stalno učenje i razvoj te inicijativa, analitičnost i sistematičnost. Prijavite se ovdje.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Tagovi: posao, posao.hr, poslovi,