Gospodarstvo

Koronakriza nije ni vas zaobišla? Pogledajte ove poslovne prilike

Za dodatne poslove iz županije ili šire donosimo i link za pretraživanje poslova

Autor: Ivona Amidžić - 23.04.2021

Iskoristite potencijal i pronađite posao po mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Zemaitijos pienas zapošljava na poziciji Sales Representatives – Dairy (m/ž). Lokacija rada je Split – Dalmacija, a možete aplicirati najkasnije do 12.5. Posao podrazumijeva vođenje i razvoj prodaje, utvrđivanje promotivnih strategija, maksimiziranje prodaje i slično. Potrebno je dokazano iskustvo u prodaji u FMCG području, visoka stručna sprema, poznavanje tržišta, B2B vještine, računalna pismenost i odlično poznavanje engleskog jezika. Prijavite se.

Tempus Octo d.o.o. za potrebe klijenta zapošljava kuhara (m/ž) i kuhara – Sous Chefa (m/ž) u Gradu Hvaru. Prijaviti se možete najkasnije do 28.4. Poslodavac osigurava rad u profesionalno opremljenom okruženju, iskustvo rada u luksuznom zdanju, ugodnu radnu atmosferu, rad u smjeni, osiguran smještaj, topli obrok, radnu odjeću te stimulativna primanja. Aplicirajte.

Metro zapošljava tehničara na odjelu održavanja (m/ž). Mjesto rada je Split, a rok prijave je 28.4. Potrebna je srednja stručna sprema tehničkog smjera, stručno znanje na području strojarstva/ građevinskih instalacija/ elektrotehnike, minimalno dvije godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima. Traži se posjedovanje vozačke dozvola B kategorije te poznavanje engleskog jezika. Posao obuhvaća rad na tehničkom održavanju objekta, obavljanje zadataka u skladu s operativnim planom voditelja tehničke službe i slično. Prijavite se.

Kamp Šimuni traži pizza majstora (m/ž) i djelatnika u burger baru (m/ž). Mjesto rada je otok Pag, a prijave su otvorene do 30.4. Poslodavac osigurava smještaj i hranu. Uvjeti su marljivost, kreativnost, sposobnost rada u mladom i dinamičnom timu te radno iskustvo. Potrebna je sanitarna knjižica, e-knjižica i potvrda o nekažnjavanju. Aplicirajte.

H.E.V. j.d.o.o. traži manager-a / prezentatora (m/ž) u Splitu. Rok prijave je 9.5. Potrebno je više osoba na poziciji. Traži se srednja stručna sprema, spremnost na rad na terenu, posjedovanje vlastitog automobila, komunikativnost i iskustvo u trgovini. Minimalna primanja su 6.000 kuna. Provjerite više ovdje.

T & S d.o.o. zapošljava asistenta za prodaju i marketing (m/ž). Lokacija rada je Zadar, a prijave su otvorene do 26.4. Posao podrazumijeva content creating, rad u digitalnom marketingu, prodaju oglasa, komunikaciju s klijentima i rad na portalu. Postoji mogućnost rada od kuće i stalnog zaposlenja. Provjerite detalje putem linka.

Immobiliare & Mobile Dream zapošljava tajnika (m/ž). Lokacija rada je Zadar, a prijave su otvorene do 3.5. Potrebna je srednja stručna sprema i poznavanje engleskog i talijanskog jezika. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Provjerite detalje ovdje.

Izodal d.o.o. traži prodajnog inženjera (m/ž). Mjesto rada je Kaštel Sućurac, a prijave su otvorene do 9.5. Potrebni su uvjeti viša ili visoka stručna sprema građevine, strojarstva ili industrijskog inženjerstva, napredno znanje rada na računalu, poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, odgovornost i samostalnost u radu, sposobnost planiranja i organiziranja rada i slično. Posao podrazumijeva inicijalnu komunikaciju s klijentima i utvrđivanje njihovih potreba. Provjerite detalje ovdje.

Tropic, obrt za ugostiteljstvo, zapošljava slastičara za proizvodnju sladoleda (m/ž) u Makarskoj. Prijave su otvorene do 30.4. Posao podrazumijeva proizvodnju i pripremu sladoleda, održavanje higijene radne jedinice i inventara. Traži se srednja stručna sprema. Više na linku.

Control Project d.o.o. zapošljava elektrotehničara / eletkričara (m/ž) u Splitu. Prijave su otvorene do 30.4. Posao podrazumijeva postavljanje električnih instalacija jake i slabe struje. Potrebno je iskustvo na traženim poslovima i spremnost na terenski rad po potrebi. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: unsplash

Tagovi: posao, posao.hr, poslovi,