Gospodarstvo

Koronakriza nikako da prođe? Pogledajte ove poslovne prilike

Za dodatne poslove iz županije ili šire donosimo i link za pretraživanje poslova

Autor: Ivona Amidžić - 10.12.2021

Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP poslova koji se nude na tržištu rada.

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald’s zapošljava radnika (m/ž) za rad u restoranu u Šibeniku. Rok za prijavu je 12.12.2021. Novozaposleni radnik biti će zadužen za pripremu legendarnih McDonald’s burgera i krumpirića u visokotehnološki opremljenom prostoru. Prijavite se brzo i jednostavno putem brze prijave.

Boutique Hotel Marco Polo traži kreativnog kuhara / šefa kuhinje (m/ž).  Mjesta rada su Gradac i Makarska Rivijera. Prijave se zaprimaju do 20.02.2022. Posao donosi zaduženje pripremanja namirnica u skladu s normativima, standardima i procedurama rada te brigu o pravilnom skladištenju i obradi namirnica. Prijave se zaprimaju putem brze prijave.

Falkensteiner Hotelmanagement d.o.o. zapošljava senior knjigovođu (m/ž) u Zadru. Posao obuhvaća samostalno provođenje svih računovodstvenih knjiženja uz kontrolu bilance, provjeru i obradu ulazne knjigovodstvene dokumentacije. Prijave se zaprimaju do 30.12.2021. putem linka.

Mamut Fortis d.o.o. / Arena traži operatera / blagajnika (m/ž) u kladionici. Mjesto rada je Zadar, a prijaviti se možete do 11.12.2021. Poslodavac omogućuje dodatke za noćni rad, blagdane i nedjelje, dodatna stimulativna primanja, rad u ugodnoj atmosferi te stjecanje novih znanja i vještina uz mogućnost napretka. Moguća je brza prijava putem linka.

Modera hoteli i ljetovališta d.d. zapošljava konobara (m/ž) u Podgori. Rok za prijavu je 17.12.2021. Poslodavac će novozaposlenom omogućiti smještaj u dvokrevetnim sobama, 2 topla obroka i uniformu za rad te dodatke na plaću za dvokratni rad te rad nedjeljom i blagdanom. Prijavite se brzo i jednostavno putem brze prijave.

Aluflexpack Novi d.o.o. traži električara (m/ž) u Zadru. Posao donosi odgovornost za pravilno funkcioniranje strojeva, uređaja i postrojenja te pravovremeno otklanjanje kvarova na elektroenergetskoj i IT infrastrukturi. Prijavite se ovdje.

Talentixx Adria d.o.o. traži tehničara za izgradnju infrastrukturne fiksne pristupne mreže (m/ž) u Splitu. Prijave se zaprimaju do 30.12.2021. Novozaposleni biti će zadužen za komunikaciju i koordinaciju s vanjskim dobavljačima i izvođačima te koordinaciju unutar regionalnog odjela izgradnje. Prijavite se putem linka.

Falkensteiner Hotelmanagement d.o.o. zapošljava agenta u rezervaciji (m/ž) u Zadru. Prijave traju do 15.12.2021. Potrebno je poznavanje rada na računalu, aktivno poznavanje stranih jezika, komunikativnost, fleksibilnost, dinamičnost te kreativnost. Ako se pronalazite u opisu prijavite se ovdje.

Acadia d.o.o. zapošljava tehničara / domara (m/ž). Mjesto rada su Slatine, otok Ćiovo, a rok za 17.12.2021. Poslodavac nudi nadprosječnu plaću razmjernu učinku, fleksibilno radno vrijeme, neodređeni radni odnos te službeni automobil. Prijaviti se možete putem linka.

SANDRA obrt za ugostiteljstvo traži pizza majstora (m/ž). Rad se obavlja u Šibeniku, a prijave se zaprimaju do 15.12 2021. Kandidat mora imati 2 godine radnog iskustva kako bi bio stručan u pripremi tijesta i pečenju pizze. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

Nadamo se da vam je nešto od ove ponude bilo zanimljivo, a ako nije ostatak bogate ponude oglasa za posao u Hrvatskoj i inozemstvu pronađite na portalu posao.hr. Želimo vam sreću prilikom prijave!

foto: unsplash

Tagovi: posao, posao.hr, poslovi,