Gospodarstvo

Koronakriza nikako da prođe? Pogledajte ove poslovne prilike

Za dodatne poslove iz županije ili šire donosimo i link za pretraživanje poslova

Autor: Ivona Amidžić - 24.09.2021

Iskoristite potencijal i pronađite posao po mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Workforce za potrebe klijenta zapošljava serviser radnik strojeva (m/ž). Lokacija rada je Split, a prijave su otvorene do 5.10. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema ili KV tehničkog usmjerenja, znanja vezana za hidrauliku, prenumatiku, elektroniku i mehaniku te iskustvo od barem dvije godine. Očekuje se vozačka dozvola B kategorije i spremnost na terenski rad. Aplicirajte.

Kamp Šimuni d.o.o. zapošljava električara (m/ž) u Kampu Šimuni na otoku Pagu. Prijave su otvorene do 30.9. Poslodavac osigurava smještaj i hranu. Rad obuhvaća postavljanje električnih instalacija i održavanje električne opreme. Traže se vedre i marljive osobe spremne na timski rad. Aplicirajte.

Odvjetnički ured Boris Radman zapošljava odvjetničkog vježbenika (m/ž). Mjesto rada je Zadar, a prijave su otvorene do 4.10. Provjerite detalje ovdje.

Dom za starije i nemoćne osobe IVAN PAVAO II traži voditelja zdravstvene službe (m/ž). Lokacija rada je Benkovac, a prijave su otvorene do 1.10. Posao obuhvaća organizaciju, planiranje i kontrolu rada zdravstvene njege u kući doma za starije osobe. Potrebno je radno iskustvo od godinu dana. Detalje provjerite ovdje.

Master Charter d.o.o. zapošljava u Splitu na poziciji prodajni agent (m/ž). Rok za prijavu je 27.9. Obvezno je odlično znanje engleskog jezika u govoru i pismu. Velika prednost znanje španjolskog, talijanskog, ruskog i sl. Aplicirajte.

Dolex d.o.o. zapošljava automehaničara (m/ž) u Solinu. Rok prijave je 3.10. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine rada, poznavanje tehničkih karakteristika kamionskih i kombi vozila, vozačka dozvola B kategorije, savjesnost, odgovornost i preciznost u radu. Prijavite se.

Falkensteiner zapošljava na poziciji koordinator prodaje (m/ž) u Zadru. Rok prijave je 30.9. Uvjeti su strast za radom u turizmu i hotelskoj industriji, najmanje dvije godine radnog iskustva u aktivnoj hotelskoj prodaji, dodatno iskusto u hotelskom marketingu i implementaciji social media kanala, dobre organizacijske vještine, dobre prezentacijske i pregovaračke vještine i slično. Prijavite se.

Tomić – dom d.o.o. zapošljava vodoinstalatera (m/ž). Mjesto rada su Vodice, a prijave su otvorene do 1.10. Radno iskustvo je poželjno te postoji mogućnost zapošljavanja na neodređeno vrijeme. Provjerite detalje ovdje.

Auto centar Vukman d.o.o. zapošljava automehaničara (m/ž). Mjesto rada je Kaštel Stari, a prijave su otvorene do 30.9. Posao obuhvaća popravak osobnih i kombi vozila u skladu sa pravilima struke. Više na linku.

Lider ING d.o.o. zapošljava zidara (m/ž) u Šibeniku. Prijave su otvorene do 29.9. Potrebno je više osoba na poziciji. Posao obuhvaća postavljanje temelja, gradnju zidova, stupova, stropova, postavljanje hidroizolacije, otvora za prozore i vrata. Provjerite više ovdje.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: unsplash

Tagovi: posao, posao.hr, poslovi,