Gospodarstvo

Na tržištu raste potražnja za radnicima

Tržište se polako počelo oporavljati - Veliki rast postotka objavljenih oglasa za posao

Autor: Ivona Amidžić - 14.05.2020

Kriza, neizvjesnost i potreba za ostankom kod kuće izazvana koronavirusom dovela je do značajnog pada broja oglasa za posao. No, čini se kako se tržište polako oporavlja. U posljednja dva tjedna došlo je do primjetnog rasta potražnje za radnicima. Tako je u razdoblju od 27. travnja do 10. svibnja objavljeno 1.500 oglasa za posao na portalu posao.hr, što je rast od 38% u odnosu na razdoblje od 13. do 26. travnja.

Nadamo se da će se pozitivan trend i nastaviti, a u suradnji sa stručnjacima s portala posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih ovotjednih poslova. Želimo vam sreću prilikom prijave!

McDonalds traži radnike u restoranu (m/ž) u Zadru i Šibeniku i nudi plaću iznad prosjeka u sektoru ugostiteljstva i maloprodaje. Od vas se očekuje da ste fleksibilna, odgovorna i otvorena osoba koja voli usvajati nova znanja. Od iskustva je važnija motivacija. Radno vrijeme je fleksibilno. Natječaji su otvoreni do 22.05. Za prijavu kliknite na link.

Tvrtka Stanovi Jadran d.d. traži voditelja računovodstva (m/ž) u Splitu za stalan radni odnos. Idealan kandidat je samostalna osoba s pet godina radnog iskustva. Poslodavac nudi kontinuirano stručno usavršavanje i profesionalni razvoj te ugodno i motivirajuće radno okruženje. Prijave se zaprimaju do 27.05. Kliknite ovdje za prijavu.

TEPIH CENTAR d.o.o., vodeća tvrtka koja se bavi prodajom podnih obloga, tepiha, zavjesa i tekstila traži Managera prodaje za Dalmaciju (m/ž) za vođenje maloprodajnih trgovina u Splitu i Zadru. Od kandidata se očekuje minimalno 3 godine radnog iskustva na rukovodećim pozicijama te VSS ekonomskog smjera. Prednost imaju kandidati s prebivalištem u Splitu. Sve detalje o ovom natječaju, otvorenom do 16.05., možete potražiti na linku.

Auro Domus d.o.o., hrvatska novčarska institucija specijalizirana za financijske usluge i trgovinu zlatom, traži djelatnike za rad u mjenjačnici (m/ž) i to u sljedećim gradovima, naseljima i općinama: Biogradu na Moru, Dubrovniku, Hvaru (Hvar), Jelsi (Hvar),  Starom Gradu (Hvar) Korčuli, Makarskoj, Novalji, Podgori, Primoštenu, Rabu, Splitu, Trogiru, općini Tisno, Tribunju, Vodicama, Zadru, mjestu Jezera, Okrugu Gornjem, Visu, Komiži te Skradinu. Radi se o sezonskim poslovima. Glavni uvjet je osnovno znanje rada na računalu. Detalje natječaja možete potražiti na linku.

Tvrtka Epra d.o.o., osnovana 1993. godine, bavi se proizvodnjom i veleprodajom slavina, dijelova za vodoinstalacije i sanitarija, u Hrvatskoj i inozemstvu. Danas zapošljava 15 osoba na području cijele Hrvatske i širi svoj tim. Iz poduzeća traže prodajnog predstavnika (m/ž) za područje Dalmacije (Dubrovačka županija, Splitsko-dalmatinska županija, Šibensko-kninska županija i Zadarska županija). Poslodavac osigurava neto plaću u iznosu od 6.000 kuna uz bonuse. Nudi se ugovor na neodređeno i to nakon probnog roka od tri mjeseca. Očekuju vas zanimljivi i raznovrsni zadaci, nagrađivanje u skladu s tržišnim uvjetima i vašim rezultatima te rad u dinamičnom i proaktivnom okruženju. Za prijavu kliknite na link.

Vonpharma HR d.o.o., uspješna rastuća hrvatska farmaceutska kompanija zapošljava prodajnog predstavnika za dodatke prehrani (m/ž) na području Dalmacije. Traži se energična, dinamična, fleksibilna i neovisna osoba. Nudi se ugovor na neodređeno s probnim rokom, poslovno vozilo, računalo, mobilni telefon te stimulativni uvjeti i bonusi. Natječaj je otvoren do 09.06. Kako bi se prijavili, kliknite na poveznicu.

My Fides j.d.o.o. zapošljava kuhara (m/ž) za sezonski rad u okolici Zadra. Nudi se plaća i do 14.000 kuna. Poslodavac osigurava smještaj i hranu. Od kandidata se očekuje minimalno tri godine radnog iskustva. Prijave se zaprimaju do 22.05. i to putem linka. Ovaj poslodavac traži i konobare (m/ž), šankere (m/ž), pizza majstore (m/ž), pomoćne radnike (m/ž), rukovatelje automješalicom (m/ž), sobare (m/ž), spremače (m/ž), građevinske radnike (m/ž), prodavače (m/ž), CNC operatere (m/ž), montere (m/ž)… Sve oglase ovog poslodavca možete potražiti na poveznici.

Agencija Profesio d.o.o. traži pomoćne djelatnike na prijemu ambalaže (m/ž) u Imotskom, Zadru, Makarskoj, Supetru te Biogradu. Uz zaprimanje ambalaže, novozaposlene osobe rukovat će sa strojem za prihvat ambalaže, mijenjati vreće u stroju, označavati vreće i sl. Radno iskustvo nije uvjet. Ukoliko ste zainteresirani požurite, jer su prijave otvorene do 15.05. Prijaviti se možete putem linka.

Agencija za zapošljavanje, House of Jobs d.o.o. traži više konobara (m/ž) u Poreču, Makarskoj i na otoku Rabu. Glavni uvjet je završena srednja škola, radno iskustvo je poželjno, a poznavanje njemačkog jezika je prednost. Nudi se neto plaća u iznosu od 5.300 kuna. Poslodavac osigurava i smještaj te dva obroka. Prijave su otvorene do 28.05., a sve dodatne detalje natječaja možete potražiti na linku. House of Jobs traži i kuhare (m/ž), dostavljače (m/ž), zavarivače (m/ž), pomoćne radnike (m/ž), a sve ove pozicije možete pronaći na linku.

Gromela centar d.o.o. zapošljava konobara (m/ž), samostalnog kuhara (m/ž) te spremača (m/ž) na otoku Braču. Prijave na ove natječaje otvorene su do 02.06., a poslodavac garantira primanja su od 4.000 do 8.000 kn, koja se razlikuju ovisno o odabranoj poziciji. Detalje pojedinačnih natječaja možete potražiti na linku.

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay

Tagovi: biro, posao, posao.hr, poslovi, radna mjesta,