Gospodarstvo

Ne dopustite da vas ove poslovne prilike zaobiđu: Ove tvrtke sada traže radnike

Donosimo sve poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu

Autor: Ivona Amidžić - 19.11.2021

Tražite posao? U suradnji s portalom posao.hr donosimo vijesti o trenutno otvorenim radnim mjestima. Portal za zapošljavanje donosi 10 aktualnih poslovnih prilika. Sretno!

Klaleda d.o.o. zapošljava terenskog komercijalista (m/ž). Područje rada je Dalmacija. Poslodavac će kandidatu omogućiti službeno vozilo, a od kandidata se zahtijeva vozačka dozvola B kategorije i završena srednja stručan sprema te dobre komunikacijske, prezentacijske i prodajne vještine. Prijavite se putem brze prijave na linku.

Amrest Adria d.o.o. / KFC traži djelatnika u restoranu (m/ž). Mjesto rada je Zadar. Poslodavac nudi stabilan posao i sigurno radno mjesto, fleksibilno radno vrijeme, 2 slobodna dana u tjednu, uvećanu naknadu za rad noću, nedjeljom i praznikom, neto dodatak na plaću od 1050kn te dadatnu stimulaciju za certificiranog kuhara od 400kn. Prijave se zaprimaju putem linka.

Metro Cash & Carry d.o.o. traži prodavača u Splitu. Posao obuhvaća zaprimanje i skladištenje robe, izlaganje i prezentaciju robe te usmjerenost na kupce i komunikaciju s kupcima. Prijavite se putem linka.

Nordex ima slobodno radno mjesto na poziciji service technician (m/ž). Mjesto rada je Drniš. Od kandidata se traži srednja stručna sprema elektroničkog ili mehaničkog smjera, trogodišnje radno iskustvi, želja za timskim radom, suradnjom i spremnost na preuzimanje odgovornosti. Prijavite se ovdje.

Falkensteiner Hotelmanagement d.o.o. zapošljava koordinatora hotelskih sustava (m/ž). Mjesto rada je Zadar. Kandidat mora imati radno iskustvo u hotelu, dobro znanje njemačkog i/ili  engleskog jezika, visoku orijentaciju  prema klijentu i usluzi te jasno strukturirane i dobre komunikacijske vještine. Prijave se zaprimaju putem linka.

Mamut Fortis d.o.o.  / Arena zapošljava operatera-blagajnika u automat klubu za igre na sreću (m/ž). Mjesto rada je Kaštel Lukšić. Poslodavac omogućuje obuku za kandidate bez iskustva, stjecanje novih znanja i vještina uz mogućnost napretka, dodatke za noćni rad, blagdane i nedjelje te mogućnost dodatnih stimulativnih primanja. Prijave se zaprimaju putem linka.

Deltron d.o.o. traži voditelja radova (m/ž) u Splitu. Posao obuhvaća praćenje dinamike gradilišta i nadzor nad izvršenjem radova, kontrolu obavljenih radova unutar budžeta i zadanih rokova te komunikaciju i suradnju s ostalim sudionicima u izgradnji. Prijavite se putem linka.

LAGUNA TRADE d.o.o. traži električara (m/ž). Mjesto rada je Rogoznica. Za rad je potrebno trogodišnje radno iskustvo i završena srednja stručna sprema. Više informaciija za prijavu potražite ovdje.

ERA-COMMERCE d.o.o. zapošljava vozača viličara (m/ž) u Šibeniku. Kandidat mora imati jednogodišnje radno iskustvo, završenu srednju stručnu spremu. Posao obuhvaća upravljanje viličarem, slaganje robe i izdavanje robe. Kako se prijaviti saznajte na linku.

Deltron d.o.o. traži suradnika u nabavi (m/ž) u Splitu. Od kandidata se traži završena srednja stručna sprema, napredno znanje rada na računalu, komunikativnost i sistematičnost u radu te sposobnost analitičkog razmišljanja. Prijave se zaprimaju putem linka.

Ostatak ponude poslova potražite na portalu posao.hr. Sretno u pretraživanju!

foto: unsplash

Tagovi: posao, posao.hr, poslovi,