Gospodarstvo

Ne dopustite da vas ove poslovne prilike zaobiđu: Ove tvrtke sada traže radnike

Donosimo sve poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu

Autor: Ivona Amidžić - 17.09.2021

Iskoristite potencijal i pronađite posao po mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Metro zapošljava prodavače (m/ž), radnika na odjelu prijema robe (m/ž), tehničara na odjelu održavanja (m/ž) i Key Account Managera (m/ž). Lokacije rada su diljem Dalmacije, a prijave su otvorene do 21.9. Prijavite se.

Master Charter d.o.o. zapošljava u Splitu na poziciji prodajni agent (m/ž). Rok za prijavu je 27.9. Obvezno je odlično znanje engleskog jezika u govoru i pismu. Velika prednost znanje španjolskog, talijanskog, ruskog i sl. Aplicirajte.

Deltron d.o.o. zapošljava inženjera strojarstva – voditelja radova (m/ž). Lokacija rada je Split, a prijave su otvorene do 21.9. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno s probnim rokom, mobilni uređaj i prijenosno računalo, nagrađivanje rezultata i stalno ulaganje u zaposlenike. Traži se viša ili visoka stručna sprema strojarske, građevinarske ili elektrotehničke struke, radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, poznavanje rada na računalu te vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se.

Dolex d.o.o. zapošljava automehaničara (m/ž) u Solinu. Rok prijave je 3.10. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine rada, poznavanje tehničkih karakteristika kamionskih i kombi vozila, vozačka dozvola B kategorije, savjesnost, odgovornost i preciznost u radu. Prijavite se.

Falkensteiner zapošljava na poziciji koordinator prodaje (m/ž) u Zadru. Rok prijave je 30.9. Uvjeti su strast za radom u turizmu i hotelskoj industriji, najmanje dvije godine radnog iskustva u aktivnoj hotelskoj prodaji, dodatno iskusto u hotelskom marketingu i implementaciji social media kanala, dobre organizacijske vještine, dobre prezentacijske i pregovaračke vještine i slično. Prijavite se.

Tempus Octo d.o.o. za potrebe klijenta zapošljava domaćicu u vili (m/ž). Mjesto rada je Hvar, a prijave se zaprimaju do 20.9. Rad obuhvaća više poslova, od pomoći u kuhinji čišćenja soba i apartmana, kao i vile i njezine okoline. Traži se komunikativna, vedra osoba, spremna za rad u malom okruženju. Više na linku.

Sretna Maribela j.d.o.o. zapošljava kozmetičara (m/ž). Mjesto rada je Split, a prijave su otvorene do 20.9. Potrebna je srednja stručna sprema. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Lovreta Line, obrt, zapošljava bravara (m/ž) u Makarskoj. Rok prijave je 20.9. Posao obuhvaća sve bravarske poslove, elekro i MIG-MAG zavarivanje. Potrebno je najmanje godinu dana radnog iskustva. Više na linku.

Auto centar Vukman d.o.o. zapošljava automehaničara (m/ž). Mjesto rada je Kaštel Stari, a prijave su otvorene do 30.9. Posao obuhvaća popravak osobnih i kombi vozila u skladu sa pravilima struke. Više na linku.

Lider ING d.o.o. zapošljava zidara (m/ž) u Šibeniku. Prijave su otvorene do 29.9. Potrebno je više osoba na poziciji. Posao obuhvaća postavljanje temelja, gradnju zidova, stupova, stropova, postavljanje hidroizolacije, otvora za prozore i vrata. Provjerite više ovdje.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: unsplash

Tagovi: posao, posao.hr, poslovi,