Gospodarstvo

Ne možemo svi raditi sve – Nađite savršenu stvar baš za sebe!

Vrijeme se mijenja, mijenja se i potražnja - Provjerite kakvi su poslovi sada aktualni :)

Autor: Ivona Amidžić - 25.03.2019

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

Alarm Centar ima dva raspisana natječaja za rad u Hrvatskoj i Njemačkoj. Traže se: unapređivač prodaje/terenski komercijalista (m/ž) i instalater alarmnih sistema (m/ž). Ovog poslodavca krasi široka referentna lista i do današnjega dana zaštitio je nebrojeno mnogo objekata različitih vrsta i namjene: od privatnih stanova, kuća i vila do proizvodnih hala i veleposlanstava. Provjerite natječaje na linku i prijavu napravite do 22.04.

Dantia j.d.o.o. hrvatska je tvrtka s iskustvom koja se bavi dizajnom i impliciranjem folija na vozila, plovila i objekte, surađujući s velikim brojem domaćih i stranih kompanija. Trenutno zapošljava 4 izvršitelja za poziciju: postavljač folija (m/ž). Potrebno vam je jednogodišnje iskustvo, osnovno poznavanje rada na računalu, vozačka dozvola B kategorije, a plaća koja vas očekuje u rasponu je od 4000 kn do 8000 kn. Prijaviti se možete brzom prijavom. 

Pogled Naprijed zapošljava na čak 15 impresivnih i kreativnih pozicija. Traže se, između ostalog, ilustrator za slikovnice i animacije (m/ž), narator/ica za dječje priče, pjevač/ica za dječje pjesme, savjetnik produkcije i marketinga (m/ž). Sve prijave se zaprimaju do 17.04., pa ne propustite klik na link kako biste provjerili bogatu poslovnu ponudu ovog poslodavca. Mjesto rada: cijela Hrvatska. Sretno!

Intertekstil Stanić d.o.o. za family trgovinu Šibenik traži pouzdane i odgovorne osobe s iskustvom u prodaji te razvijenim komunikacijskim i prodajnim vještinama, za obavljanje posla: prodavač kućnog tekstila (m/ž) – više izvršitelja/ica. Ključni zadaci predstavljaju posluživanje kupaca, rad na blagajni, zaprimanje robe, inventuru, odrađivanje akcija,… Imate li trogodišnje iskustvo? Provjerite natječaj na linku i aplicirajte…

Rentlio d.o.o., traži više senior level frontend i backend kolega(ica) koji su voljni priključiti se timu od 13 ljudi i graditi dalje Rentlio priču. Posebne pogodnosti poslodavca uključuju neto plaću od 12000 do 14000 kn. Također, ovaj poslodavac traži i više mid level frontend i backend kolega(ica) koji će zarađivati 9000 kn (neto) plaću. Mjesto rada je Zadar – rad od kuće. Kako se prijaviti na posao snova? Lako, kliknite na link i provjerite detalje.

RIDECAR d.o.o., tvrtka koja nudi usluge kratkoročnog, BIZZRIDE dugoročnog najma vozila te RIDE2 prijevoz putnika i taksi usluge u novim i električnim vozilima, zapošljava referenta u poslovnici (m/ž) i studenta u poslovnici (m/ž) za područje Zagreba, Pule, Zadra, Splita, Dubrovnika. Uvjete prijave provjerite na linku i pravovremeno se prijavite.

Srednja škola kneza Branimira iz Benkovca traži djelatnike na širokoj lepezi poslova. Nastavnik biologije (m/ž), nastavnik fizike (m/ž), nastavnik hrvatskog jezika (m/ž), predstavljaju tek mali dio poslovne ponude. Provjerite dodatnih šest pozicija i javite se na natječaje na vrijeme.

DSC gradnja d.o.o. zapošljava električara (m/ž) za ugradnju elektro instalacija. Mjesto rada je Vir, a poslodavac osigurava smještaj te dva obroka dnevno. Plaća je također zanimljiva i kreće se u rasponu od  5000 kn do 9000 kn. Klik na brzu prijavu.

Brodogradilište Filipi d.o.o., tvrtka je s višegodišnjim iskustvom u popravcima u drvu i plastici, ugradnji razne brodske opreme te popravcima svih tipova brodskih motora. Trenutno za svoj tim traži djelatnika za popravak i održavanje plovila (m/ž) u Sukošanu. Plaća – od 6000 kn do 10000 kn!

Telemax d.o.o., tvrtka ‘na veliko i malo’ robom široke potrošnje, u vlasništvu je dva lanca trgovina – Fumar, koja kupcima nudi jedinstven program pušačkog pribora i pića te Connect, kojima kupcima nudi mobitele svih proizvođača te preko 6000 artikala dodatne opreme. Trenutno zapošljava više prodavača mobilnih uređaja i dodatne opreme (m/ž) u Splitu. Ako imate jednogodišnje iskustvo, srednju školu, a znate engleski jezik, evo prilike – aplicirajte!

Za dodatne poslove iz Splitsko-dalmatinske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

foto: pixabay (ilustracija)

Tagovi: posao, posao.hr, poslovi,