Gospodarstvo

Ne propuštajte odlične poslovne prilike: Ove tvrtke sada traže radnike

Donosimo sve poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu

Autor: Ivona Amidžić - 23.07.2021

Iskoristite potencijal i pronađite posao po mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Falkensteiner Hotelmanagement d.o.o. traži pojačanje u Zadru na pozicijama: materijalni knjigovođa (m/ž), junior knjigovođa (m/ž), referent kadrovskih poslova (m/ž), developer/ koordinator sustava (m/ž), koordinator hotelskih sustava (m/ž). Prijavite se najkasnije do 15.8. Poslodavac omogućuje all-inclusive onboarding za dobar početak na poslu, buddy program, zdrave i uravnotežene obroke za zaposlenike, besplatno korištenje fitness prostorija, individualne planove razvoja te mogućnosti rada i razvoja u ostalim Falkensteiner hotelima. Aplicirajte.

Metro Cash & Carry d.o.o. zapošljava na poziciji tehničar na odjelu održavanja (m/ž). Lokacija rada je Split, a prijave su otvorene do 28.7. Uvjeti su srednja stručna sprema tehničkog smjera, stručno znanje na području strojarstva/građevinskih instalacija/elektrotehnike, minimalno dvije godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, posjedovanje vozačke dozvole B kategorije, poznavanje engleskog jezika i informatička pismenost. Prijavite se.

KTC zapošljava recepcionara (m/ž), kuhara (m/ž), konobara (m/ž) i pomoćnog kuhara (m/ž). Mjesto rada je Makarska, a prijave su otvorene do 9.8. Poslodavac osigirava smještaj i hranu. Aplicirajte.

Tempus Octo za potrebe klijenta traži pizza majstora (m/ž). Mjesto rada je Trilj, a prijave su otvorene do 6.8. Potrebna je osoba za stalni radni odnos i sa iskustvom u pripravljanju tijesta i umaka za pizzu. Nudi se plaća od 6.500 kuna neto. Aplicirajte.

N 20 Restaurant & Bar zapošljava kuhara/ šefa kuhinje (m/ž). Mjesto rada je Otok Žut i Kornati – otok Piškera, a prijave su otvorene do 31.7. Uvjeti su poznavanje ribljih, mesnih i povrtnih namirnica, poznavanje metoda i tehnika skladištenja namirnica i gotovih proizvoda prema HACCAP-u te znati primati narudžbe, određivati prioritetne zadatke te delegirati osobljem u kuhinji. Potrebno je imati besprijekornu osobnu higijenu te želju nadmašiti očekivanja gostiju. Prijavite se.

GE Renewable Energy traži novo pojačanje na poziciji Field Service Technician (m/ž). Posao se odvija u Dugopolju, Splitu i okolici, a prijave su otvovorene do 25.7. Od kandidata se očekuju odgovarajuća kvalifikacija i dokazano radno iskustvo, upoznatost s testnom opremom i procedurama, računalna pismenost te odlično poznavanje engleskog jezika. Prijavite se.

Ljekarne Prima Pharme zapošljavaju farmaceuta (m/ž) u Sinju. Prijavite se najkasnije do 25.7. Glavne odgovornosti su izdavanje lijekova, stručno savjetovanje pacijenata te farmaceutska skrb. Potrebni su uvjeti visoka stručna sprema farmacije, odobrenje za samostalan rad, organizacijske i koordinacijske vještine, motiviranost, odgovornost i predanost poslu. Prijavite se na linku.

Dolex d.o.o. zapošljava skladištara (m/ž) u Poličniku. Prijave su otvorene do 24.7. Od kandidata se traži samostalnost, savjesnot, odgovornost i preciznost u radu, a poželjno je da kandidat ima uvjerenje za upravljanje viličarom. Aplicirajte.

McDonald’s zapošljava radnika u restoranu (m/ž) u Šibeniku. Poslodavac nudi plaću iznad prosjeka u sektoru ugostiteljstva i maloprodaje, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost osobnog rasta i razvoja, osiguran prijevoz, božićnicu i regres, mogućnost dodatne stimulacije na plaću, isplatu dodataka za rad noću, nedjeljom i praznikom, te za prekovremeni rad, mogućnost napredovanja kroz 4 do 6 mjeseci, isplatu dara djetetu do 15.godine. Prijavite se najkasnije do 24.7. putem linka.

Cvjetni dom zapošljava njegovatelja (m/ž) u Splitu. Rok prijave je 15.8. Posao podrazumijeva rad u domu za starije i nemoćne osobe u uhodanoj radnoj okolini. Potrebna je srednja stručna sprema, a poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: unsplash

Tagovi: posao, posao.hr, poslovi,