Gospodarstvo

Ne propustite odlične poslovne prilike: Ove tvrtke sada traže radnike

Donosimo sve poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu

Autor: Ivona Amidžić - 11.06.2021

Iskoristite potencijal i pronađite posao po mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Labrive, vl Zdravko Pisac zapošljava stolara u proizvodnji i montaži namještaja (m/ž). Mjesto rada je Trogir, a prijave su otvorene do 18.6. Poslodavac nudi stalni radni odnos i mogućnost napredovanja. Od kandidata se očekuju poznavanje rada na strojevima potrebnim za proizvodnju, poznavanje izrade po nacrtima i uzimanje mjera, samostalnost i odgovornost te preciznost. Prijavite se.

Dolium d.o.o. traži komercijalista (m/ž) za područje Šibensko-kninske i Zadarske županije. Rok prijave je 20.6. Uvjeti su minimalno srednja stručnas prema, odgovornost, samomotiviranost, spremnost na rad u dinamičnom timu ljudi, fleksibilnost i spremnost na učenje i edukaciju. Prijavite se.

Limarski obrt Željko Franov zapošljava pomoćnog radnika u građevini (m/ž). Mjesto rada je Zadar, a prijave su otvorene do 30.6. Posao obuhvaća pripremu u radionici i montažu istog na terenu. Postoji mogućnost zasnivanja radnog odnosa na neodređeno vrijeme. Detalje provjerite ovdje.

L.C.T. Travel d.o.o. zapošljava booking managera (m/ž). Mjesto rada je Split, a prijave su otvorene do 21.6. Uvjeti su odlično znanje engleskog jezika u govoru i pismu, a poželjno je poznavanje drugog jezika. Potrebna je sposobnost lijepog izražavanja u govoru i pismu, usmjerenost na gosta i uslugu, ljubaznost i otvorenost te poznavanje rada na računalu. Više na linku.

Residence Grupa zapošljava kuhara (m/ž) u Vodicama, u Hotelu Nikola. Prijave su otvorene do 15.6. Posao obuhvaća koordinaciju kuharskog osoblja u svrhu učinkovitog i kvalitetnog funkcioniranja kuhinje, razvijanje recepata u skladu s trendovima, prilikama i okruženjem te izbor dnevnih i tjednih menija i specijaliteta. Potrebni su uvjeti srednja stručna sprema ugostiteljsko-kuharskog usmjerenja, minimalno godina dana radnog iskustva te poznavanje engleskog jezika. Aplicirajte.

Televizija Jadran d.o.o. zapošljava TV realizatora/video montažera (m/ž), video montažera (m/ž) i video snimatelja (m/ž). Mjesto rada je Split, a prijave su otvorene do 21.6. Potrebno je poznavanje rada s video kamerama i minimalno radno iskustvo od dvije godine. Posao obuhvaća sudjelovanje u proizvodnji audiovizualnih medijskih sadržaja i obrađivanje istih, prilagođavanje medijskih sadržaja z apohranu i distribuciju, grafičko opremanje medijskih sadržaja i slično. Provjerite više ovdje.

Ludwig Pfeiffer Hoch-und Tiefbau GmbH & Co. KG traži diplomiranog inženjera građevine (m/ž). Mjesto rada je Zadar, a prijave su otvorene do 15.6. Poželjno je iskustvo na projektima koji se vode po FIDIC međunarodnim ugovorima. Posao obuhvaća rad na projektima aglomeracije, izradu i vođenje potrebne dokumentacije vezane uz projekte, praćenje kooperanata i praćenje realizacije projekata. Detalje provjerite ovdje.

Bravarski obrt Milardović zapošljava djelatnika u proizvodnji al.stolarije (m/ž). Lokacija rada je Imotski, a prijave su otvorene do 28.6. Posao obuhvaća rad na CMC stroju, obradu aluminijskih profila i izradu prozora i vrata. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine. Poslodavac nudi mogućnost stalnog radnog odnosa. Više na linku.

Mediteran zapošljava prodajnog (sales) managera (m/ž) u Splitu. Rok prijave je 30.6. Posao obuhvaća prodaju kapaciteta putem direktnih i indirektnih kanala prodaje, uspostavljanje kontakata s potencijalnim novim partnerima i slično. Očekuje se viša ili visoka stručna sprema te radno iskustvo od tri godine. Provjerite detalje putem linka.

Izdvojeni pogon Kuća sira i pršuta zapošljava djelatnika u pršutoreznici (m/ž). Mjesto rada je Split, a prijave su otvorene do 30.6. Očekuje se vedra, komunikativna i odgovorna osoba za rad u Pršutoreznici Kuća sira i pršuta. Rad obuhvaća i rad na blagajni. Poslodavac nudi mogućnost stalnog radnog odnosa. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: unsplash

Tagovi: posao, posao.hr, poslovi,