Gospodarstvo

Ne propustite odlične poslovne prilike: Ove tvrtke sada traže radnike

Donosimo sve poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu

Autor: Ivona Amidžić - 16.04.2021

Iskoristite potencijal i pronađite posao po mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

KFC traži djelatnika u restoranu (m/ž) za rad u Zadru. Rok prijave je 23.4. Poslodavac nudi dva slobodna dana u tjednu, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost osobnog razvoja i isplatu dodatne stimulacije na plaću. Traže se osobe koje su aktivne na poslu i timski igrači. Aplicirajte.

Zemaitijos pienas zapošljava na poziciji Sales Representatives – Dairy (m/ž). Lokacija rada je Split – Dalmacija, a možete aplicirati najkasnije do 12.5. Posao podrazumijeva vođenje i razvoj prodaje, utvrđivanje promotivnih strategija, maksimiziranje prodaje i slično. Potrebno je dokazano iskustvo u prodaji u FMCG području, visoka stručna sprema, poznavanje tržišta, B2B vještine, računalna pismenost i odlično poznavanje engleskog jezika. Prijavite se.

Kamp Šimuni d.o.o. zapošljava skladištara (m/ž) na otoku Pagu. Rok prijave je 19.4. Posao obuhvaća istovar robe i ambalaže, smještanje, sortiranje, izdavanje robe i vođenje evidencije. Poslodavac osigurava smještaj i hranu. Potrebne su marljive osobe, poželjno sa iskustvom. Aplicirajte.

Proizvodnja njoka i tjestenine Nichi zapošljava komercijalista (m/ž). Mjesto rada je Split, a prijave su otvorene do 20.4. Radni zadaci uključuju poslove voditelja prodaje na terenu. Potrebna je godina dana radnog iskustva, minimalno viša stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

H.E.V. j.d.o.o. traži manager-a / prezentatora (m/ž) u Splitu. Rok prijave je 9.5. Potrebno je više osoba na poziciji. Traži se srednja stručna sprema, spremnost na rad na terenu, posjedovanje vlastitog automobila, komunikativnost i iskustvo u trgovini. Minimalna primanja su 6.000 kuna. Provjerite više ovdje.

Izodal d.o.o. traži prodajnog inženjera (m/ž). Mjesto rada je Kaštel Sućurac, a prijave su otvorene do 9.5. Potrebni su uvjeti viša ili visoka stručna sprema građevine, strojarstva ili industrijskog inženjerstva, napredno znanje rada na računalu, poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, odgovornost i samostalnost u radu, sposobnost planiranja i organiziranja rada i slično. Posao podrazumijeva inicijalnu komunikaciju s klijentima i utvrđivanje njihovih potreba. Provjerite detalje ovdje.

Tropic, obrt za ugostiteljstvo, zapošljava slastičara za proizvodnju sladoleda (m/ž) u Makarskoj. Prijave su otvorene do 30.4. Posao podrazumijeva proizvodnju i pripremu sladoleda, održavanje higijene radne jedinice i inventara. Traži se srednja stručna sprema. Više na linku.

Oblikovanje prostora d.o.o. traži projektanta – tehničkog crtača (m/ž) za rad u Splitu. Prijave su otvorene do 19.4. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema te godinu dana radnog iskustva. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Posao obuhvaća projektiranje u izradi ALU i PVC stolarije. Više na linku.

Control Project d.o.o. zapošljava elektrotehničara / eletkričara (m/ž) u Splitu. Prijave su otvorene do 30.4. Posao podrazumijeva postavljanje električnih instalacija jake i slabe struje. Potrebno je iskustvo na traženim poslovima i spremnost na terenski rad po potrebi. Više na linku.

Iskra brodogradilište d.o.o. zapošljava automehaničara (m/ž). Mjesto rada je Šibenik, a prijaviti se možete najkasnije do 23.4. Potrebno je više osoba na poziciji. Posao podrazumijeva rastavljanje motora, rashladnika, reduktora i ostalih uređaja sa postolja na brodu, te odspajanje elemenata porivnog sklopa i brodskih sistema sa motora i druge poslove. Provjerite više putem linka.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: unsplash

Tagovi: posao, posao.hr, poslovi,