Gospodarstvo

Ne propustite odličnu poslovnu priliku – Ove tvrtke sada traže radnike

Donosimo sve  poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu

Autor: Ivona Amidžić - 05.02.2021

Iskoristite potencijal i pronađite posao po mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

New Yorker d.o.o. traži suradnika u prodaji (m/ž) u Šibeniku. Prijave su otvorene do 7.2. Potrebna je srednja stručna sprema, orijentacija prema kupcima, sklonost timskom radu, vještina komuniciranja i fleksibilnost te motiviranost za rad u prodaji. Zadaci uključuju savjetovanje kupaca, rad na blagajni, prezentaciju robe. Prijavite se.

Bluesun Hotels & Resorts zapošljava u Omišu: voditelj recepcije (m/ž), recepcioner/ noćni recepcioner (m/ž), voditelj restorana i bara (m/ž), voditelj domaćinsktva (m/ž), voditelj wellnessa (m/ž), wellness terapeut (m/ž), konobar (m/ž), sobarica/ čistačica (m/ž). Prijave su otvorene do 28.2. Poslodavac osigurava smještaj i topli obrok. Prijavite se na željeni posao putem linka.

Kamp Šimuni d.o.o. traži pomoćnog radnika u kuhinji (m/ž) za rad na otoku Pagu. Prijavite se najkasnije do 15.2. Traže se vedre i marljive osobe, koje mogu raditi u timu. Posao obuhvaća pomoć kod pripreme i prezentacije hrane te održavanje čistoće radnog okruženja. Prijavite se.

Strabag d.o.o. zapošljava komercijalista (m/ž) u Dugopolju. Prijave su otvorene do 7.2. Uvjeti su viša ili visoka stručna sprema ekonomskog usmjerenja, minimalno tri do pet godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, znanje njemačkog ili engleskog jezika u govoru i pismu, poznavanje Office paketa i slično. Prednost donosi poznavanje građevinskog sektora. Prijavite se.

Fain d.o.o. traži električara / elektromontera (m/ž) za rad u Zadru. Prijavite se najkasnije do 15.2. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije, srednja stručna sprema i znanje engleskog jezika. Traži se minimalno radno iskustvo od goine dana, a poslodavac nudi primanja do 8.000 kuna. Aplicirajte.

Manpower za potrebe klijenata zapošljava u Zadru, Splitu i Šibeniku na poziciji Sales and Account Manager (m/ž). Prijaviti se možete najkasnije do 13.2. Zadaci na radnom mjestu uključuju svakodnevni kontakt s postojećim klijentima, ostvarenje novih poslovnih kontakata, proaktivno širenje tržišta i pronalazak novih kupaca, prezentacija usluga i slično. Uvjeti za rad su obvezno prodajno iskustvo, posjedovanje vlastitog automobila, napredno znanje engleskog jezika, izvrsne prodajne, pregovaračke i organizacijske vještine te odlično poznavanje MS Office-a. Aplicirajte.

Helena Vehovec za potrebe klijenata traži radnika na privatnoj jahti (m/ž) za područje Jadranske obate te radnika u yachting restoranu (m/ž) na Kornatima. Aplicirati možete najkasnije do 17.2. Provjerite detalje i prijavite se.

Luxury Marine Toys d.o.o. traži novo pojačanje na poziciji Sales Manager (m/ž) u Splitu. Prijave su otvorene do 26.2. Uvjeti su odlično znanje engleskog jezika, radno iskustvo u prodaji, poznavanje MS Office-a, spremnost na stalno učenje i razvoj te inicijativa, analitičnost i sistematičnost. Prijavite se ovdje.

Workforce za potrebe klijenta traži servisera radnih strojeva (m/ž). Prijaviti se možete do 19.2. Posao se odvija u Splitu i na terenu. Traže se minimalno srednja stručna sprema tehničkog usmjerenja, znanja  vezana uz hidrauliku, pneumatiku i slučno, iskustvo u sličnim poslovima. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije. Aplicirajte.

Slavica Hoteli d.o.o. zapošljava voditelja prodaje smještajnih kapaciteta u Hotelu Panorama (m/ž). Mjesto rada je Šibenik, a prijaviti se možete najkasnije do 15.2. Potrebno je petogodišnje iskustvo rada na istim ili sličnim poslovima, poznavanje rada u MS Office paketima, komunikativnost, ljubaznost i sklonost u timskom radu. Poslodavac nudi mogućnost ugovora na neodređeno. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: unsplash

Tagovi: posao, posao.hr, poslovi,