Gospodarstvo

Ne propustite odličnu poslovnu priliku: Sve ove tvrtke sada traže radnike

Donosimo sve poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu

Autor: Ivona Amidžić - 12.03.2021

Iskoristite potencijal i pronađite posao po mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

KFC traži djelatnika u restoranu (m/ž) za rad u Splitu. Rok prijave je 22.3. Poslodavac nudi dva slobodna dana u tjednu, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost osobnog razvoja i isplatu dodatne stimulacije na plaću. Traže se osobe koje su aktivne na poslu i timski igrači. Aplicirajte.

Falkensteiner zapošljava u Petrčanima i Zadru na pozicijama: asistent voditelja recepcije (m/ž), djelatnik sportskog centra (m/ž), kozmetičar (m/ž), mesar (m/ž), wellness terapeut/ maser (m/ž). Aplicirati možete najkasnije do 24.3. Provjerite uvjete i ostale poslove ovog poslodavaca putem linka.

Bluesun Hotels & Resorts zapošljava diljem Dalmacije na pozicijama: šef kuhinje (m/ž), voditelj restorana (m/ž), zamjenik voditelja restorana (m/ž), voditelj recepcije (m/ž), voditelj restorana i bara (m/ž), zamjenik šefa kuhinje (m/ž), slastičara (m/ž), wellness terapeuta (m/ž). Provjerite ostale poslove ovog poslodavca i aplicirajte putem linka.

Deltron d.o.o. zapošljava prodajnog inženjera (m/ž) u Splitu. Prijaviti se možete najkasnije do 30.3. Radni zadaci obuhvaćaju širenje prodajne mreže, otvaranje novih prodajnih mjesta i pozicioniranje proizvoda na tržištu klimatizacijske opreme, dogovaranje uvjeta s partnerima i slično. Uvjeti su viša ili visoka stručna sprema tehničkog smjera, a poželjno je iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Traže se izraženje organizacijske sposobnosti, vještine vođenja i sistematičnost u radu. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije te posjedovanje naprednih znanja rada na računalu. Aplicirajte.

Grawe zapošljava predstavnika prodaje (m/ž) u Šibeniku. Očekuje se minimalno jedna godina radnog iskustva, poželjno na poslovima prodaje, komunikativnost, dinamičnost i usmjerenost na rezultate. Potrebno je posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i mogućnost korištenja vlastitog vozila. Rok prijave je 19.3. Aplicirajte.

Dolex d.o.o. zapošljava voditelja logističkih skladišta (m/ž), disponenta teretnih vozila (m/ž) i koordinatora servisne radionice (m/ž). Mjesto rada je Solin. Poslodavac nudi rad u stabilnoj firmi, redovita primanja te mogućnost zapošljavanja na neodređeno. Aplicirajte.

Obrt za trgovinu Ragusa zapošjava prodavača blagajnika (m/ž) za rad u Baškoj Vodi. Prijaviti se možete do 7.4. Posao obuhvaća prodaju pića i sladoleda te rad na PC blagajni u mini shop-u. Poželjno je radno iskustvo, a traži se znanje engleskog jezika. Više na linku.

Opus Dignum d.o.o. traži poslovođu gradilišta (m/ž) u Podaci. Prijave su otvorene do 31.3. Posao obuhvaća nadzor i dodjeljivanje zadataka radnicima, organizaciju i vođenje gradilišta te ostale poslove po nalogu. Potrebna je srednja stručnas prema te minimalno trogodišnje radno iskustvo. Poslodavac osigurava smještaj. Više na linku.

Bretanide Resort d.o.o. zapošljava na poziciji vrtlar (m/ž) u Bolu. Prijave su otvorene do 31.3. Iskustvo je prednost, ali nije potrebno. Posao uključuje održavanje zelenih površina, zalijevanje zelenih površina gdje nema navodnjavanja, čupanje korova, okopavanje i slično. Potrebna je srednja stručna sprema. Saznajte kako aplicirati.

Ven – Zorana j.d.o.o. traži radnika u proizvodnji inox-a (m/ž) u Splitu. Prijave su otvorene do 6.4. Posao obuhvaća samostalni rad u izradi inox opereme. Obvezna je svjedodžba i atest za rad u inoxu. Potrebno je minimalno radno iskustvo od godine dana. Provjerite detalje putem linka.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: unsplash

Tagovi: posao, posao.hr, poslovi,