Gospodarstvo

Ne propustite odličnu priliku – Ove tvrtke sada traže radnike

Donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada - Top 10 poslovnih prilika koje traže radnike

Autor: Ivona Amidžić - 24.09.2020

Iskoristite potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Auro Domus zapošljava trgovca (m/ž) u Splitu, Sinju, Kaštelu Gomilici, Kaštelu Starom, Pločama i Metkoviću. Rok prijave je 30.9. Potrebno je osnovno znanje rada na računalu. Prijavite se.

Dolex d.o.o. zapošljava dispečera teretnih vozila (m/ž) i koordinatora servisne radionice (m/ž). Mjesto rada je Solin, a rok prijave 31.10. Potrebni uvjeti su vozačka dozvola B kategorije, poznavanje rada na računalu, sposobnost rada pod pritiskom, samostalnost, ambicioznost, odgovornost i preciznost. Nude se primanja do više od 20.000 kuna. Aplicirajte.

Deltron zapošljava inženjera gradilišta (m/ž) i terenskog komercijalista (m/ž). Mjesto rada je Split. Očekuje se viša ili visoka stručna sprema, radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, poznavanje rada na računalu, vozačka dozvola B kategorije, služenje engleskim jezikom u govoru i pismu. Prijavite se na željeni posao ovdje.

Filius d.o.o. zapošljava asfaltera / zidara / običnog radnika (m/ž) i rukovatelja bagerom / strojara (m/ž). Mjesto rada je Zadar, a rok prijave 2.10. Potrebno je radno iskustvo od godinu dana. Provjerite detalje i aplicirajte.

Workforce za potrebe klijenta traži specijalista dermatovenerologije (m/ž) u Splitu. Rok prijave je 15.10. Potrebna je specijalizacija iz područja dermatovenerologije, odobrenje za samostalan rad i uredno članstvo u HLK. Poslodavac nudi vrhunske uvjete rada i radno okruženje u mladom i proaktivnom timu, kontinuiranu edukaciju i znanstveno napredovanje. Prijavite se ovdje.

Manpower za potrebe klijenta zapošljava na poziciji Service Technician (m/ž). Mjesto rada je Drniš, a rok prijave 28.9. Uvjeti su elektrotehnička stručna sprema, radno iskustvo, dobro poznavanje engleskog jezika, sposobnost rješavanje problema i spremnost na treninge. Prijavite se.

Aluflexpack novi d.o.o. u potrazi je za izvršiteljem na poziciji C# .NET Developer (m/ž) za rad u Zadru. Rok prijave je 16.10. Poslodavac pruža dugoročne izazove u brzorastućem proizvodnom okruženju, mogućnost brzog napretka i osobnog razvoja u internacionalnom okruženju, stabilan posao i konkurentnu plaću, zanimljive projekte i dinamične uvjete rada. Posjedujete li organizacijske i analitičke vještine, fleksibilnost i komunikativnost, pozitivan stav i kreativan duh, prijavite se čim prije.

Dolium d.o.o. traži komercijalista (m/ž) za rad u Zadarskoj i Šibensko – kninskoj županiji. Rok prijave je 30.9. Uvjeti su tri godine radnog iskustva, vozačka dozvola B kategorije, odgovornost, samomotiviranost, fleksibilnost i spremnost na učenje i edukaciju. Aplicirajte.

Eko Taxi zapošljava vozače (m/ž) na području Splita. Od osobe se očekuje posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i da aktivno vozi, spremnost na rad u smjenama, razvijene komunikacijske vještine, marljivost, snalažljivost i odgovornost u radu. Svi zainteresirani, prijavite se čim prije klikom na link.

18. T. projekt zapošljava tesare (m/ž) u Solinu. Potrebno je više izvršitelja. Rok prijave je 18.10. Potrebno je radno iskustvo od minimalno tri godine. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay

Tagovi: ponuda poslova, posao, posao.hr, poslovi,