Gospodarstvo

Ne propustite odličnu priliku – Ove tvrtke sada traže radnike

Donosimo sve  poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu

Autor: Ivona Amidžić - 30.10.2020

Iskoristite potencijal i pronađite posao po mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Falkensteiner Hotel & Residences zapošljava IT administratora (m/ž). Mjesto rada su Petrčane, a rok prijave je 26.11. Uvjeti su visoka stručna sprema informatičkog usmjerenja, najmanje tri godine radnog iskustva na voditeljskoj poziciji, sposobnost istovremenog rada na više projekata. Poslodavac nudi edukaciju i uvođenje u rad pri zapošljavanju, mogućnost profesionalnog razvoja i napredovanja u hotelskoj grupaciji. Prijavite se.

Strabag zapošljava armirača (m/ž) i tesara (m/ž) za rad u Omišu. Rok prijave je 21.11. Uvjeti su minimalno dvije godine radnog iskustva, a prednost je iskustvo rada u tunelu. Aplicirajte.

Metro zapošljava voditelja odjela voća i povrća (m/ž) u Zadru. Rok prijave je 30.10. Uvjeti su minimalno srednja stručna sprema, tri godine radnog iskustva, iskustvo u vođenju tima, orijentiranost prema kupcu i posjedovanje prodajnih vještina. Aplicirajte.

Joker Fitness d.o.o. traži djelatnika za rad na pultu (m/ž). Mjesto rada je Split, a rok prijave 29.10. Potrebna je komunikativna, vesela i dinamična osoba. Traži se poznavanje rada na računalu i rada na sustavu za naplatu. Prijavite se ovdje.

Ljekarna Petrunić traži farmaceutskog tehničara (m/ž). Mjesto rada je Zadar, a rok prijave 26.11. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od godine dana. Više na linku.

Brodograđevna industrija Split d.d. traži znanstvenog istraživača (m/ž) u Splitu. Rok prijave je 30.10. Potrebno je više izvršitelja. Uvjeti su završen poslijediplomski studij, odnosno doktorski studij brodogradnje i pomorske tehnike, strojarstva, elektrotehnike i slično, napredno znanje engleskog jezika i računalna pismenost. Provjerite više ovdje.

Iggos d.o.o. zapošljava trgovačkog putnika (m/ž) u Splitu. Rok prijave je 7.11. Traži se minimalno srednja stručna sprema, poznavanje engleskog i talijanskog jezika te radno iskustvo od pet godina. Više provjerite na linku.

Agencija MD d.o.o. traži stručnjaka za izradu projekata (m/ž) u Splitu. Rok prijave je 14.11. Posao se sastoji od izrade projekata financiranih iz EU i bespovratnih sredstava. Potrebno je dvogodišnje radno iskustvo, srednja stručna sprema i poznavanje engleskog jezika. Više o poslu ovdje.

Elektrolux trgovina i servis d.o.o. traži prodavača u prodavaonici elektromaterijala, rezervnog materijala i klima uređaja (m/ž) u Šibeniku. Rok prijave je 31.10. Traži se srednja stručna sprema. Više na linku.

Electric security d.o.o. zapošljava projektanta elektroinstalacija i tehničke zaštite (m/ž) u Splitu. Rok prijave je 20.11. Uvjeti su visok stupanj odgovornosti, proaktivnost i samostalnost u radu, spremnost na timski rad, visoka razina radne etike i poštenja, spremnost stalnog učenja i slično. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay

Tagovi: ponuda poslova, posao, posao.hr, poslovi,