Gospodarstvo

Ne propustite savršenu poslovnu priliku – Ove tvrtke sada traže radnike

Donosimo sve  poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu

Autor: Ivona Amidžić - 11.12.2020

Iskoristite potencijal i pronađite posao po mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Optima Telekom d.d. zapošljava suradnika u Grupi za nadzor (m/ž). Mjesto rada je Split, a prijave su otvorene do 15.12. Uvjeti su minimalno srednja stručna sprema, osnovno poznavanje mrežnih protokola i rada u Linux shellu, razvijene komunikacijske vještine i poznavanje engleskog jezika, spremnost na smjenski rad i slično. Poslodavac nudi rad u dinamičnom, stimulativnom i ugodnom radnom okruženju te mogućnost stalnog zaposlenja. Prijavite se.

Aluflexpack Novi zapošljava voditelja održavanja (m/ž) u Zadru. Prijave se zaprimaju do 4.1. Traži se diplomirani inženjer strojarstva ili elektrotehnike, radno iskustvo od najmanje pet godina na sličnim ili istim poslovima, poznavanje rada u Microsoft Dynamics NAV i MS Office programima. Posao obuhvaća koordiniranje i praćenje rada svih segmenata održavanja u skladu s planovima i zahtjevima proizvodnje, praćenje efikasnosti održavanja i slično. Aplicirajte.

EVN Croatia Plin d.o.o. traži montera u izgradnji plinskih postrojenja (m/ž). Mjesto rada obuhvaća Šibenik i Liku. Rok prijave je 15.12. Potrebni su završen zanat za plinoinstalatera/ ku, vodoinstalatera/ ku ili instalatera/ ku, iskustvo u području plina, vozačka dozvola B i BE te tehničko razumijevanje strojeva i plinske tehnologije. Očekuje se visoka motiviranost za posao te spremnost za rad u timu. Prijavite se ovdje.

Dolex d.o.o. zapošljava vozača cestovnog teretnog vozila (m/ž) u Poličniku. Prijave su otvorene do 31.12. Očekuje se vozačka dozvola B i C kategorije, samostalnost, savjesnost, odgovornost. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine. Poslodavac nudi mogućnost zapošljavanja na neodređeno. Prijavite se putem linka.

Manpower za potrebe klijenta traži operatera u pozivnom centru na talijanskom jeziku (m/ž) za područje Dalmacije. Poslodavac nudi mogućnost rada od kuće. Prijave su otvorene do 27.12. Uvjeti su poznavanje talijanskog jezika u govoru i pismu, komunikacijske vještine, motiviranost te osnovno znanje rada na računalu. Prijavite se putem linka.

Romana d.o.o. zapošljava direktora tehničke službe i održavanja (m/ž) u Makarskoj. Prijave su otvorene do 7.1. Uvjeti su viša ili visoka stručna sprema, trogodišnje iskustvo na istim ili sličnim poslovima, izvrsne komunikacijske i interpersonalne vještine, pouzdanost i odgovornost. Poslodavac nudi iznadprosječna primanja, mogućnost osiguravanja smještaja ili participacije u troškovima stanovanja, topli obrok te mogućnost stručnog usavršavanja i napredovanja u karijeri. Više na linku.

M-P-Beton traži voditelja gradilišta (m/ž). Mjesto rada je Solin, a rok prijave 24.12. Posao obuhvaća vođenje izgradnje, organizacije, koordinacije i nadziranje gradilišta, vođenje projektne dokumentacije, građevinske knjige i slično. Uvjeti su viša ili visoka stručna sprema, spremnost na terenski rad te radno iskustvo od pet godina. Više na linku.

Fundamenti d.o.o. zapošljavaju diplomiranog inženjera arhitekture – projektanta (m/ž) u Biogradu Na Moru. Posao obuhvaća sudjelovanje u projektiranju i izradi idejnih, glavnih i izvedbenih projekata. Traži se visoka stručna sprema, a iskustvo nije važno. Više na linku.

Pletea Konzalting zapošljava diplomiranog inženjera građevine (m/ž) u Splitu. Rok prijave je 15.12. Potrebno je radno iskustvo na poslovima projektiranja prometnica. Uvjeti su visoka stručna sprema, radno iskustvo minimalno dvije godine te vozačka dozvola B kategorije. Provjerite više ovdje.

Retriver Travel j.d.o.o. zapošljava šalterskog djelatnika u turističkoj agenciji (m/ž). Mjesto rada je Split, a rok prijave 26.12. Potrebno je više osoba na poziciji. Traži se visoka stručna sprema te radno iskustvo od godinu dana. Iskustvo rada treba biti u turističkoj agenciji u prodaji dnevnih izleta, ekskurzija, transfera i slično. Traži se poznavanje engleskog jezika te još minimalno jednog stranog  jezika. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: unsplash

Tagovi: ponuda poslova, posao, posao.hr, poslovi,