Gospodarstvo

Ne razbijajte glavu nepotrebnim stvarima – Imamo deset novih dobrih vijesti!

Upravo je posao razlog zbog čega vas najčešće boli glava? Imamo rješenje za Vas ;)

Autor: Ivona Amidžić - 29.10.2019

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika na koje se možete prijaviti brzom prijavom! Sretno!

Strabag zapošljava na pozicijama voditelj prodaje i betonara (m/ž) i vozač miksera (m/ž) u Splitu i Zadru. Uvjeti za poslove su obrazovanje tehničkog smjera, minimalno tri godine radnog iskustva, a poželjno je iskustvo u rukovođenju ljudima za poziciju voditelja prodalje i betonara (m/ž). Potrebno je poznavanje njemačkog ili engleskog jezika u govoru i pismu, poznavanje rada na računalu, uvjerenje da se ne vodi kazneni postupak i vozačka dozvola B kategorije. Za poziciju vozača miksera (m/ž) potrebna je vozačka dozvola C kategorije i KOD 95. Zainteresirani prijavite se čim prije putem linka, Strabag prima prijave do 10. i 11.11.

Kruna Trade d.o.o. – Split u Splitu traži nove zaposlenike na radnim mjestima samostalni računovođa (m/ž) i prodavač u multibrand trgovinama (m/ž). Rok prijave je 20.11. Za ove poslove traže osobe s relevantnim poslovnim iskustvom. Saznajte koji su uvjeti prijave i prijavite se.

Salona Palace traži voditelja hrane i pića, odnosno F&B managera (m/ž) u Solinu, Split. Posao se sastoji od organizacije cjelokupnog rada konobara i vođenja tima, upravljanja produktivnošću zaposlenika u objektu, sudjelovanja u slaganju cjenika i jelovnika, rukovođenja nabave i slično. Potrebno je znanje engleskog jezika, vozačka dozvola B kategorije, petogodišnje radno iskustvo, uslužnost i gostoljubivost, fleksibilnost i prilagodljivost, točnost, kreativnost, organiziranost, usmjerenost na cilj i gosta. Ukoliko ste se pronašli u ovome poslu, prijaviti se možete najkasnije do 4.11. Nemojte čekati, kliknite na link i prijavite se za ovo radno mjesto.

Gromela Centar d.o.o. u potrazi je za novim izvršiteljima na sljedećim pozicijama: tesar – majstor (m/ž), armirač – majstor (m/ž), zidar – majstor (m/ž) i pomoćni građevinski radnik (m/ž) za cijelu Zadarsku županiju. Potrebno je više izvršitelja za navedene pozicije. Nude smještaj, jedan obrok dnevno, prijevoz, a uvjet je hrvatsko državljanstvo. Prijaviti se možete najkasnije do 8.11., stoga uputite brzu prijavu putem linka.

Deltron d.o.o. u Splitu traži suradnika u odjelu prodaje/ prodajnog administratora (m/ž). Traže visoke stručne spreme ekonomskog smjera, koja ima minimalno jednogodišnje iskustvo na sličnim ili istim pozicijama, aktivno se služi engleskim jezikom, odlično računalom i sklona je timskom radu. Potreban je položen vozački ispit za B kategoriju, inicijativa i želja za učenjem. Nude stalno ulaganje u razvoj zaposlenika, prilike za profesionalni rast i razvoj u tvrtki, stimulativna primanja i stalno praćenje razultata rada. Prijavite se najkasnije do 6.11. ovdje.

DIV Grupa d.o.o. ima raspisanih 10 natječaja: električar (m/ž), radnik na pripremi materijala (m/ž), radnik u alatnici / brusač (m/ž), referent nabave (m/ž), radnik u alatnici / polirač (m/ž), pomoćni radnik na površinskoj zaštiti (m/ž), radnik u vijčari (m/ž),  zavarivač (m/ž), bravar (m/ž) i automehaničar (m/ž). Mjesto rada je Knin. Uvjete i prijave pogledajte ovdje.

Mlinar d.o.o. traži prodavača (m/ž) i pekara (m/ž) u Šibeniku. Potrebna je srednja stručna sprema i iskustvo. Nude mjesečne nagrade za rezultate rada, božićnicu, uskrsnicu, dar za dijete, loyalty karticu za zaposlenike, osiguranu radnu odjeći i obuću, deterdžent za održavanje radne odjeće, naknadu za prijevoz, isplatu dodataka na plaću i novčanu pomoć u slučaju dugotrajnog bolovanja. Prijavite se ovdje.

Građa d.d. zapošljava u Solinu, Zadru i Šibeniku na pozicijama: glavni knjigovođa i knjigovođa (m/ž), prodavač (m/ž), viljuškarist (m/ž), vozač kamiona s kranskom dizalicom (m/ž), skladišno transportni radnik (m/ž), pomoćni radnik u proizvodnji (m/ž). Saznajte više o uvjetima i opisima poslova te se prijavite putem linka.

Subitus d.o.o. u Splitu traži elektroinstalatera (m/ž). Radno iskustvo nije važno, a potrebna je minimalna srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Rok prijave je 28.11. Saznajte kako se prijaviti.

Gorica & Co. traži kozmetičara /kozmetičarku (m/ž) u Splitu. Prijaviti se možete najkasnije do 25.11. potrebno je minimalno radno iskustvo od šest mjeseci, znanje jednog stranog jezika i vozačka dozvola B kategorije. Posao se sastoji od ugradnje umjetnih trepavica, tretmana lica i masaže. Kliknite na link i pogledajte kako se prijaviti.

Za dodatne poslove iz Splitsko-dalmatinske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay (screenshot)

Tagovi: biro, burza rada, posao, posao.hr, poslovi, tržište rada,

Vezane vijesti