Gospodarstvo

Ne sutra, nego danas! I imajte na umu: Uvijek ima mjesta na vrhu!

Tko još izbjegava odgovore na pitanja "Kako posao?" Za svako pitanje postoji i odgovor - Evo koji... :)

Autor: Ivona Amidžić - 15.05.2019

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

Bluesun Hotels & Resorts jedan je od najvećih hrvatskih hotelskih lanaca, u čijem se sastavu nalazi 16 hotela. Trenutno zapošljava na 7 zanimljivih pozicija. Traže se: sobarica (m/ž), kuhar (m/ž), barmen (m/ž) te brojni drugi djelatnici. Posao možete obavljati u Bolu, Supetru, Starigradu, Paklenici, Tučepima. Zanima vas kako možete provjeriti sve pozicije i prijaviti se? Lako, kliknite na link.

LPP, poljski maloprodajni lanac te nositelj prepoznatljivih brendova poput Reserveda, Croppa, Sinsaya i drugih, zapošljava prodavača (m/ž) u Splitu i drugim gradovima diljem Hrvatske. Marljivi ste i pozitivno pristupate radu? Usmjereni ste na kupca i prodajne rezultate? Ako ste odgovorili s ‘da’, na dobrom ste putu da se uklopite u natječaj. Provjerite detalje na linku i pravovremeno se prijavite.

DIV Grupa d.o.o. ima 5 raspisanih pozicija u Kninu. Traže se tehnolog kemijske pripreme rada (m/ž), referent ljudskih resursa (m/ž), bravar (m/ž), zavarivač (m/ž), radnik u vijčari (m/ž). Prijave se zaprimaju do 03.05.2020., a koje uvjete trebate zadovoljiti, provjerite klikom na link koji objedinjuje sve ponuđene pozicije.

Brodosplit d.d. zapošljava na čak 21 poziciji u Splitu. Traže se, između ostalih, arhitekt (m/ž), projektant u odjelu opreme (m/ž), strojomonter (m/ž). U posljednjih je sedamdesetak godina brodogradilište isporučilo više od 450 brodova s ukupnom nosivošću od preko 10 milijuna tona. Čak 80% proizvodnje Brodosplita odnosi se na inozemne naručitelje, a mnogi od ovih brodova dobili su priznanja od uglednih međunarodnih institucija. Samo u posljednjih dvadesetak godina, deset je brodova sa splitskih navoza na listama najboljih projekata u svojim kategorijama. Vjerujemo da imate dovoljno motiva da se priključite ovom dinamičnom timu. Provjerite sva dostupna radna mjesta na linku i na vrijeme se prijavite.

Manpower ima raspisan natječaj za mlađeg savjetnika u prodaji (m/ž) u Splitu, Zagrebu i Rijeci. Ako imate strast za tehnologiju i rješavanje problema u tom području, a nije vam problem prodavati usluge i pomoći ljudima,  čak i kada se radi o jednostavnim upitima, onda zasigurno trebate provjeriti uvjete ovog natječaja i prijaviti se do 31.05. Detalji su na linku.

Workforce za svog klijenta – Optimu Telekom, zapošljava prodajnog zastupnika u dućanskoj prodaji (m/ž). Očekuje vas dogovaranje i ugovoranje usluga s privatnim korisnicima, administracija korisničke dokumentacije i podataka o klijentima. U tim ćete se najbolje uklopiti ako imate minimalno srednješkolsko obrazovanje, služite se engleskim jezikom, kao i MS Office-om. Poslodavac vam nudi fiksnu plaću, uz bonuse, ovisno o ostvarenom rezultatu. Ako ste motivirani za ovaj posao, prijavite se.

Laka spika d.o.o. za Helen Doron English, međunarodno priznati sustav učenja engleskog jezika, zapošljava profesora/studenta/izvornog govornika engleskog jezika (m/ž). Otvorena ste, komunikativna, organizirana, vesela, kreativna osoba koja izvrsno govori engleski, a voli djecu, pjevanje, plesanje? Vi ste super kandidat za ovo radno mjesto. Doznajte detalje na linku.

Kera Term trgovina d.o.o., tvrtka je osnovana 2005. godine s vizijom stvaranja trgovačkog lanca, koji je prepoznatljiv po kvaliteti ponude keramičke i sanitarne opreme te opreme za grijanje i hlađenje. Trenutno proširuje svoj tim u Zadru i zapošljava na 2 pozicije. Traže se trgovac na odjelu centralnog grijanja (m/ž) i trgovac na odjelu keramičke i sanitarne opreme (m/ž). Prijave se zaprimaju do 10.06., pa na vrijeme provjerite uvjete natječaja i aplicirajte.

Hotel Marmont, smješten u srcu stare gradske jezgre Splita i udaljen samo minutu hoda od Dioklecijanove palače, traži nove djelatnike. Trenutno ima raspisane natječaje za: recepcionara (m/ž) i sobara (m/ž). Prijave na natječaj zaprimaju se do 02.06., pa nemojte dvojiti hoćete li se prijaviti – kliknite na link.

Elen Automatika d.o.o. zapošljava Software inženjera (m/ž) za rad od kuće.
Osnovne poslovne zadaće na ovom radnom mjestu obuhvaćaju izradu programa za plc, robote, vizualizacije i ostale sisteme za upravljanje. Nužno je da imate VŠS/VSS te da poznajete tehnike programiranja. Od vas se očekuje i znanje engleskog jezika, a poželjno je i znanje njemačkog jezika. Plaća – od  6 000 kn, pa naviše. Ako ste motivirani za klik i prijavu, detalji su na linku.

Za dodatne poslove iz Splitsko-dalmatinske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: pexels (ilustracija)

Tagovi: biro, novi poslovi, posao, posao.hr, poslovi, radna mjesta, tražim posao,