Gospodarstvo

Neuspjeh nije najstrašnija stvar na svijetu. Najstrašnije je ne pokušati!

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

Autor: Ivona Amidžić - 23.08.2019

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

Autotrans d.o.o., jedan od vodećih autobusnih prijevoznika i član međunarodne grupacije Arriva Deutsche Bahn, zapošljava automehaničara / autoelektričara (m/ž) u Supetru na Braču. Arriva se ubraja među najveće operatere u putničkom prometu u Europi, a u Hrvatskoj upravlja voznim parkom od 600 autobusa i zapošljava 1400 djelatnika. Svaki djelatnik Arrive dio je globalnog tima, čije su temeljne vrijednosti timski rad i zadovoljstvo korisnika visokom kvalitetom usluge. Želite li se pridružiti ovom uspješnom timu? Kliknite na link i provjerite ovaj oglas za posao.

Hotel Timun, nalazi se na desnoj strani uvale Pokrivenik, na samo 10 metara udaljenosti od mora, na otoku Hvaru. Zbog pojačanog poslovanja zapošljava recepcionera (m/ž), pomoćnog radnika u kuhinji (m/ž), spremača (m/ž), konobara (m/ž) i šankera (m/ž). Prijave se zaprimaju do 14.09, pa provjerite uvjete.

Cammeo Franšiza d.o.o., vodeći je regionalni taksi prijevoznik koji posluje u 3 zemlje i 35 gradova te zapošljava više od 1200 ljudi i posluje s više od 700 vozila. U svoj tim pridružuje vozača/icu u Splitu, kome se nudi mogućnost zarade od 6.000 kn do 10.000 kn. Ako imate više od 21 godine, vozačku dozvolu B kategorije, a za volanom se osjećate ‘kao doma’ i volite raditi s ljudima, da, ovaj posao je za vas. Sretno s prijavama.  

posao.hr, za klijenta, zapošljava voditelja malog hotela s kafićem i restoranom (m/ž) u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Upravljate ćete svakodnevnim radom kafića, izdavat ćete sobe (12) i apartmane (3) te upravljati timom od 5 zaposlenika. Također, očekuju vas i marketinški poslovi, poslovi oglašavanja na booking portalima (Booking.com, Airbnb.com itd.). Ako ste spremni na sve izazove koje ova pozicija nudi, aplicirajte.

Otok Gromela Dalmacija d.o.o. zapošljava na 5 pozicija u Mirci, naselju u Supetru na otoku Braču. Potrebni su kadrovi: pomoćni kuhar (m/ž), recepcioner (m/ž), spremačica (m/ž) i brojni drugi. Iz apartmana Gromela pruža se prekrasan pogled na Brački kanal i Split u daljini, a čim otvorite vrata balkona, sobu će vam ispuniti umirujući zvuk valova i čarobni mirisi mora. Svega desetak metara od apartmana prostire se pješčana plaža skrivena u hladovini borova. Ako želite spojiti ugodno s korisnim, svakako aplicirajte na jedan od ponuđenih natječaja.

Kompanija LPP S.A., osnovana 1995. godine u Poljskoj, jedan je od najbrže rastućih modnih maloprodajnih trgovačkih lanaca na svijetu. Neprestanim ulaganjem u razvoj, ubrzo je postala međunarodni lanac s pet vlastitih prepoznatljivih modnih marki – Reserved, Cropp, Sinsay, House i Mohito. Za svoje postojeće i nove trgovine u Splitu, Puli, Rijeci, Zagrebu i Zadru, zapošljava prodavača (m/ž). Ako ste modno osviješteni i imate prodajne afinitete, prijavite se.

Luogo d.o.o. traži vozača B kategorije (m/ž) u Splitu. Posao obuhvaća obavljanje usluga prijevoza putnika kombijem (7+1) prema nalogu. Dobivate službeni mobitel i službeno vozilo (Viano ili V klasa). Mislite da biste mogli obavljati ovaj posao? Što čekate – prijavite se.

Bluesun Hotels & Resorts jedan je od najvećih hrvatskih hotelskih lanaca, u čijem se sastavu nalazi 16 hotela. Trenutno zapošljava na 10 zanimljivih pozicija u Bolu, Supetru, Starigradu Paklenici, Omišu i Tučepima. Traže se: recepcioner (m/ž), wellness terapeut (m/ž), kuhar (m/ž) te brojni drugi djelatnici. Zanima vas kako možete provjeriti sve pozicije i prijaviti se? Lako, kliknite na link.

Golden Rose d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž) u Splitu, za prodaju dekorativne kozmetike, savjetovanje kupaca i uredan izgled prodajnog mjesta. Ako imate završeno srednješkolsko obrazovanje te godinu dana iskustva, a zanima vas segment dekorativne kozmetike – prijavite se još danas.

Inex Mont traži dva djelatnika na poziciji: monter PVC stolarije (m/ž) te dva djelatnika na poziciji: pomoćni monter PVC stolarije (m/ž), za terenski rad na području cijele Hrvatske. Poslodavac vam osigurava smještaj, a riječ je o stalnom radnom odnosu. Provjerite više detalja na linku.

Za dodatne poslove iz Splitsko-dalmatinske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay (ilustracija)

Tagovi: burza rada, posao, posao.hr, poslovi, tržište rada,