Gospodarstvo

Nova ponuda poslova – stižu nove prilike!

Radnike traže raznovrsne tvrtke, pronađite idealnu za sebe!

Autor: Ivona Amidžić - 23.01.2020

U 2020. nemojte ignorirati svoj potencijal! Pronađite najbolji mogući posao za sebe i napišite novo poglavlje života uz ljude koje volite. U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Sretno!

Reca d.o.o. zapošljava prodajne savjetnike za male i srednje kupce metaloprerađivačkog sektora (m/ž). Mjesto rada je područje srednje Dalmacije. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, spremnost na terenski rad te komunikativnost, pregovaračke i prezentacijske vještine, motiviranost, fokus na postizanje ciljeva, spremnost na kontinuirano učenje, znanje rada na računalu, vozačka dozvola B kategorije te iskustvo sa sličnim terensko – komercijalnim poslovima. Prijave su otvorene do 27.1. Prijavite se.

Oblikovanje Prostora d.o.o. zapošljava montera ALU i PVC stolarije (m/ž), vozača teretnog motornog vozila i auto – dizalice (m/ž), pomoćnog montera ALU i PVC stolarije (m/ž) i ALU bravara/ radnika u proizvodnji ALU i PVC stolarije (m/ž). Mjesto rada je Donji Muć. Traži se više izvršitelja za pozicije. Za poslove je potrebno radno iskustvo od dvije godine te srednjoškolska stručna sprema. Potražite detalje i prijavite se na željenu poziciju ovdje.

Dupin d.o.o. traži komercijalista na terenu (m/ž). Mjesto rada je Zadar, a rok prijave je 25.1. Traži se spremnost na kontinuirano učenje i iznadprosječno zalaganje, organiziranost, dobre komunikacijske i analitičke vještine te je obavezno iskustvo u FMCG sektoru. Aplicirajte.

Tepih centar Zadar zapošljava krojača/ šivača (m/ž) zavjesa na odjelu tekstila (m/ž). Potrebna je srednja stručna sprema poželjnog tekstilnog usmjerenja te je poželjno iskustvo u prodaji, krojenju i šivanju, poželjno u segmentu šivanja zavjesa i laganog tekstila. Nudi se potrebna edukacija ukolko nemate dovoljno iskustva. Potrebna je stručnost, preciznost, samostalnost, odgovornost, marljivost, kreativnost te sklonost timskom radu. Prijavite se do 1.2.

Adriacink d.o.o. zapošljava samostalnog knjigovođu (m/ž) za rad u Splitu. Prijave su otvorene do 27.1. Potrebna je ažurnost u odrađivanju rokova i zadataka, izvrsno poznavanje zakonskih propisa iz područja računovodstva i poreza, preciznost, pedantnost i samostalnost u obavljanju posla. Traži se radno iskustvo od pet godina. Posao obuhvaća samostalno obavljanje računovodstveno-knjigovodstvenih poslova u skladu s računovodstvenim standardima, zakonima i propisima. Prijavite se ovdje.

Agencija Profesio d.o.o. zapošljava za klijenta na poziciji pomoćni radnik na prijemu ambalaže (m/ž) u Makarskoj. Prijave su otvorene do 15.2. Za posao je potrebna minimalno srednja stručna sprema, a radno iskustvo nije uvjet. Glavni zadaci u zaprimanje ambalaže od kupaca u trgovačkom centru, rad sa strojem za prihvat ambalaže, zamjena vreća u stroju, označavanje vreća i ostalo. Prijavite se ovdje.

Eko Taxi zapošljava vozače (m/ž) na području Splita. Prijave su otvorene do 12.2. Od osobe se očekuje posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i da aktivno vozi, spremnost na rad u smjenama, razvijene komunikacijske vještine, marljivost, snalažljivost i odgovornost u radu. Svi zainteresirani, prijavite se čim prije klikom na link.

Agencija My Fides za potrebe klijenta traži Vendor Co – ordinatora (m/ž). Mjesto rada je Split. Potrebna je visoka stručna sprema, relevantno iskustvo, dobre vještine u MS Office-u, dobro znanje engleskog jezika u govoru i pismu. Prednost donosi rad na sličnim pozicijama i poznavanje švedskog i norveškog. Potražite više i aplicirajte.

Brodosplit u potrazi je za novim radnim snagama u Splitu: bravar (m/ž), programer (m/ž), vatrogasac/ vozač (m/ž), arhitekt na projektu (m/ž), električar (m/ž), projektant (m/ž), manitowac dizaličar (m/ž). Natječaj je otvoren do popune. Potražite ostale poslove ovog poslodavca i prijavite se na željeni posao na linku.

DIV Grupa traži nove radne snage u Kninu: kontrolor kvalitete (m/ž), električar (m/ž), radnik na pripremi materijala (m/ž), radnik u alatnici/ brusač (m/ž), radnik u alatnici/ polirač (m/ž), pomoćni radnik na površinskoj zaštiti (m/ž). Potrebni su timski igrači, pedantne, snažne, točne i savjesne osobe. Natječaj je aktivan do popune. Aplicirajte na linku i provjerite ostale poslove u ponudi ovog poslodavca.

Za dodatne poslove iz Splitsko-dalmatinske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay (ilustracija)

Tagovi: biro, burza rada, posao, posao.hr, poslovi, tržište rada,