Gospodarstvo

Nova ponuda poslova – stižu nove prilike!

Radnike traže raznovrsne tvrtke, pronađite idealnu za sebe!

Autor: Ivona Amidžić - 05.12.2019

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika na koje se možete prijaviti brzom prijavom! Sretno!

Utiliter zapošljava na poziciji promoter/ unapređivač prodaje (m/ž) u Zadru, Šibeniku i Splitu. Očekuje se komunikativnost, odgovornost, ambicioznost, dinamičnost, spremnost na timski rad i rad na tržištu te vozačka dozvola B kategorije. Nudi se stalni radni odnos s mogućnošću napredovanja, mogućnost managerskih ugovora, ekskluzivni i inovativni program, službeni laptop i mobitel. Poslodavac nudi stimulativna primanja i do 150.000 kn prve godine rada. Aplicirajte do 10.12.

Tiskara Dvornik d.o.o. traži nove radne snage u Splitu na pozicijama: instruktor/ obučitelj mladih djelatnika za offset i roto tisak (m/ž), majstor u doradi (m/ž), voditelj grafičke dorade (m/ž), roto strojar (m/ž), ofsetni strojar (m/ž), operator/ majstor za poslove i strojeve za digitalni tisak (m/ž) i ostalo. Prijave su otvorene do 17.12. Pogledajte ostale poslove i doznajte što je potrebno od kvalifikacija za vaš željeni posao. Aplicirajte.

Kayak & Bike Tours traži vodiča u pustolovnom turizmu (m/ž) za rad u Zadru i na Dugom otoku. Rok prijave je 28.12. Od kandidata se traži dobra fizička kondicija, aktivan stil života, znanje najmanje jednog stranog jezika, razvijene komunikacijske vještine, razvijen osjećaj odgovornosti, snalaženje u stresnim situacijama, vozačku dozvolu B kategorije. Poželjno je iskustvo u vođenju organiziranih izleta. Prijavite se.

D. Produkt d.o.o. zapošljava kuhara (m/ž) u Restoranu Degenija u mjestu Starigrad Paklenica. Posao samostalnog kuhara ili kuharice obuhvaća poslove pripreme hrane u ‘a la carte’ restoranu, u modernoj i jako dobro opremljenoj kuhinji s kvalitetnim osobljem. Poslodavac osigurava smještaj na lokaciji restorana, kao i prehranu po izboru, profesionalni menadžment, redovitu isplatu plaća i osigurane slobodne dane. Nudi se plaća po kvalifikaciji i radnom iskustvu. Očekuje se minimalno radno iskustvo od pet godina. Prijavite se najkasnije do 26.12. putem linka.

Mič Styling d.o.o. zapošljava frizere (m/ž) u Solinu. Rok prijave je 25.12. Poslodavac nudi posebne pogodnosti stalnih edukacija, stalnog radnog odnosa i rada na dobroj lokaciji. Prijavite se ovdje.

Immobilium et mobilium d.o.o. u potrazi je za tajnikom (m/ž) za rad u Splitu. Rok prijave je 11.12. Potrebno je poznavanje njemačkog i engleskog jezika te rada na računalu.  Aplicirajte.

FINA traži djelatnika poslovnice – referenta (m/ž). Mjesto rada je Kaštela. Potrebna je viša stručna sprema ekonomskog smjera, osam mjeseci radnog iskustva, razvijene komunikacijske vještine, poznavanje poslova platnog prometa, usmjerenost na detalje, znanje engleskog jezika i poznavanje rada na računalu te spremnost na rad vikendom. Prijave su otvorene do 5.12. Aplicirajte putem linka.

Include d.o.o. traži bussiness developer-a za španjolsko govorno područje (m/ž) u Solinu. Rok prijave je 11.12. Radno mjesto se sastoji od istraživanja i segmentacije stranog tržišta, organizacije sastanaka s potencijalnim kupcima, planiranja i pregovaranja, praćenja i analize prodajnih rezultata, planiranja i provođenja prodajnih i marketinških aktivnosti i drugo. Nudi se rad u dinamičnom timu mladih i ambicioznih kolega, fiksni i varijabilni dio plaće s mogućnošću ostvarivanja bonusa te pogodnosti za zaposlenike poput budžeta za edukacije, isplate naknade za terenski rad, korištenje laptopa i mobitela te fleksibilno radno vrijeme i mogućnost rada od kuće. Prijavite se ovdje.

Le Méridien Lav, Split u potrazi je za novim radnim snagama na pozicijama: strojar (m/ž), voditelj noćne smjene (m/ž) i noćni recepcioner (m/ž). Natječaji su otvoreni do 13.12. Za ove je poslove potrebno minimalno jednogodišnje do trogodišnje radno iskustvo. Poslodavac nudi priliku za usavršavanje i stimulativna primanja. Prijavite se na željeni posao ovdje.

Metro Cash & Carry traži prodavača (m/ž) na svježim odjelima u Splitu. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, odgovornost prema poslu i orijentacija na kupca, timski rad, kreativnost i urednost pri radu. Poželjno je posjedovanje vozačke dozvole. Prijavite se do 9.12. putem linka.

Za dodatne poslove iz Splitsko-dalmatinske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay (ilustracija)

Tagovi: biro, burza rada, posao, posao.hr, poslovi, tržište rada,

Vezane vijesti