Crna kronika

Oduzela prednost i prevrnula nailazeći auto

Druga vozačica je nakon sudara izletjela van kolnika i sletjela na parkiralište obližnjeg hotela

Autor: Ivona Amidžić - 11.04.2019

Obavljenim očevidom na mjestu prometne nesreće, koja se dogodila jučer, 10. travnja oko 7.45 sati u Šibeniku, utvrđeno je da je do prometne nesreće došlo kada je 52-godišnja vozačica pri upravljanju osobnim automobilom Nissan Juke, šibenskih registracijskih oznaka, krećući se nerazvrstanom cestom Zaton- Šibenski most, dolaskom do raskrižja sa državnom cestom D-8 vozilom se uključila na D-8 u smjeru Šibenika, na cestu koja je prometnim znakom označena kao cesta sa prednošću prolaska, a da nije propustila sva vozila koja se kreću tom cestom.

Uslijed toga dolazi do sudara njezina vozila s osobnim automobilom Toyota, zadarskih registarskih oznaka, kojim je upravljala 40-godišnja vozačica, koja se kretala državnom cestom D-8 i koja je s vozilom nakon sudara izletjela izvan kolnika na parkiralište hotela, zaustavivši se vozilom okrenutim na lijevi bok vozila.

U ovoj prometnoj nesreći 40-godišnja je vozačica lakše ozlijeđena, a protiv 52-godišnje vozačice podnesen je Obvezni prekršajni nalog, zbog prekršaja iz članka 57, stavka 7 uz primjenu članka 293 i stavka 2 Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

foto: pixabay (ilustracija)

Tagovi: nesreća, oduzela prednost, prevrnulo se, sudar, vozilo,