Gospodarstvo

Oni koji žele nešto naučiti nikad nisu bez posla!

Svaki posao traži cijelog čovjeka, a mi za vas imamo cijelu hrpu poslova

Autor: Ivona Amidžić - 05.03.2019

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

Global Offshore Engineering d.o.o., s uredom u Splitu nudi usluge inženjeringa, graditeljstva i upravljanja projektima, te pruža najvišu kvalitetu inženjerskih i građevinskih usluga za naftnu i plinsku industriju na moru. Trenutno zapošljava na poziciji: Mechanical Design Engineer (m/ž). Bitne funkcije posla obuhvaćaju detaljno projektiranje mehaničkih dijelova, izrade crteža, istraživanje i specifikaciju strojne opreme, te brojne druge. Ako ste završili višu školu, imate dvije godine iskustva i ‘vladate’ engleskim jezikom, prijavite se.

Tvrtka Prijatelji Šćedra d.o.o. koncesionar je na području otoka Šćedro te pruža usluge priveza, preuzimanja i odvoza otpada sa sidrišta. Proširuje svoj tim i zapošljava mornara (m/ž) kojemu je osnovna poslovna zadaća naplata priveza na sidrištu i prikupljanje otpada. Poslodavac nudi sezonski posoa s mogućnošću zapošljavanja na neodređeno vrijeme te osigurava obrok u danu. Svi zainteresirani mogu aplicirati klikom na link.

Meeting Point Croatia d.o.o. zapošljava turističkog predstavnika (m/ž) kojemu je osnovna zadaća da dočeka putnike te im pruži sve potrebne informacije za njihov boravak na određenoj destinaciji. Početak rada u Istri, Primorsko-goranskoj županiji, na otoku Hvaru te u Dubrovniku kreće u travnju, a traje do listopada. Ako vas zanima odličan rad u sezoni, evo prilike. Provjerite uvjete na linku. 

Bomis d.o.o., konzultantska tvrtka iz Hrvatske, zapošljava Event Managera (m/ž) u Splitu. Posao obuhvaća planiranje događanja od početka do kraja i do najsitnijih detalja. Na kraju svakog događanja potrebno je ‘podvući crtu’ i analizirati uspješnost istog. Ukoliko imate ‘žicu’ za organiziranje, pedantni ste i trogodišnje iskustvo dovoljno govori o vašoj uspješnosti u ovom poslu, prijavite se brzom prijavom.

METRO Cash & Carry, prvak neovisnog poslovanja i vodeća internacionalna kompanija u veleprodaji, zapošljava voditelja odjela voća i povrća (m/ž) u Dubrovniku. Posao na ovoj poziciji uključuje planiranje rada djelatnika i organizaciju, u skladu s poslovnim potrebama.  Ako imate minimalno 3 godine iskustva, znate engleski jezik te ste vješti u radu na računalu (MS Word, MS Excel, Outlook), vas se traži. Prijavite se klikom na brzu prijavu.

Hangar ugostiteljstvo d.o.o. iz Vodica zapošljava na sedam pozicija. Traže se djelatnici za pozicije: hostesa (m/ž), konobar ‘a la carte’ (m/ž), radnik na pultu u samoposlužnom restoranu (m/ž) te na brojnim drugim pozicijama. Kojim? Provjerite na linku i ne propustite rad u sezoni u ovom ugostiteljskom objektu.

Ugostiteljski obrt “Poće” za konobu Toni zapošljava kuhara (m/ž) i pomoćnog djelatnika u kuhinji (m/ž). U jezgri starog dijela Primoštena, samo par metara od mora i šljunčane plaže, nalazi se ova konoba, koja nudi tradicionalna jela mediteranske kuhinje. Plaća za kuhara u rasponu je od 10 000 kn do 15 000 kn, dok je za pomoćnog djelatnika u kuhinji plaća od 6 000 kn do 7 000 kn. Dovoljno razloga da kliknete!

Fianona d.o.o. traži kuharicu (m/ž) za pravljenje talijanskih jela. Potrebno je da ste kvalificirani za ovu vrstu posla, a rad možete obavljati na teritoriju cijele Hrvatske. Kliknite na link za više info.

Semmler d.o.o., firma koja nudi usluge najma mobilnih WC kabina u cijeloj Hrvatskoj, uključujući i otoke, zapošljava vozača/servisera (m/ž). Mjesto rada: Zagreb, Istra, Dalmacija, Primorsko-goranska županija.  Na ovom poslu osnovna zadaća bit će vam prijevoz i održavanje mobilnih WC kabina, pa su točnost i pedantnost prijeko potrebne vještine. Posebne pogodnosti poslodavca uključuju službeni mobitel, redovita visoka fiksna primanja, edukaciju prije početka rada te rad s modernom tehnologijom. Dovoljno razloga za klik? Naravno, detalji su na linku.

Szintetika zapošljava djelatnika na poziciji: Sales Representative (m/ž) za posao u Hrvatskoj i Sloveniji. Ukoliko ste ambiciozni ekstrovert, koji voli raditi s ljudima, napredovati u biznisu i ostvarivati prodajne ‘golove’, ovo je prilika koju ne smijete propustiti. Provjerite koje uvjete trebate zadovoljiti i aplicirajte na vrijeme.

Za dodatne poslove iz Splitsko-dalmatinske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

foto: pixabay (ilustracija)

Tagovi: posao, posao.hr, poslovi,