Gospodarstvo

Ostali ste bez posla ili tražite novi? Ovo su prilike za vas

U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP 10 poslova koji se nude na tržištu rada

Autor: Ivona Amidžić - 22.05.2020

Provjerite koji su poslovi izdvojeni ovaj tjedan i prijavite se za njih – brzo i jednostavno.

Poznata hotelska grupacija Falkensteiner Hotels & Residences, koja ima više od 30 hotela u Europi traži konobara (m/ž) i pomoćnog konobara (m/ž) u Zadru. Idealan kandidat ima odlične komunikacijske vještine, spreman je na timski rad, zna engleski ili njemački jezik te ima minimalno dvije godine radnog iskustva. Prijaviti se možete do 15.06. Ovaj, ali i ostale oglase za posao hotelske grupacije Falkensteiner Hotels & Residences možete pronaći na linku.

Tvrtka Dolium d.o.o., ekskluzivni zastupnik Paulaner piva za Hrvatsku zapošljava na poziciji komercijalist (m/ž). Traži se snalažljiva, komunikativna i odgovorna osoba koja će uz pomoć voditelja graditi svoju prodajnu mrežu kupaca te svakodnevno obilaziti postojeće i potencijalne kupce na području Zadarske županije. Rok prijave je 01.06. Za prijavu kliknite ovdje.

Dekra, poduzeće za privremeno zapošljavanje traži čak deset radnika za preradu ribe (m/ž) u Zadru. Minimalan uvjet za zapošljavanje je završena osnovna škola. Radno iskustvo nije potrebno. Natječaj je otvoren do 18.06. Kontakt informacije poslodavca možete potražiti na linku.

Milostić Grupa iz Zadra traži inženjera za ceste u niskogradnji (m/ž) s minimalno dvije godine radnog iskustva. Rok prijave je 31.05. Detalje o načinu prijave možete pronaći na poveznici.

Poduzeće Tauzer-B traži sobara (m/ž) u naselju Mandre na otoku Pagu. Radi se o sezonskom poslu. Glavni zadatak novozaposlene osobe bit će spremanje apartmana i bungalova. Poslodavac osigurava smještaj. Radno iskustvo nije uvjet, ali je poželjno. Prijave se zaprimaju do 29.05. i to putem sljedećeg linka.

McDonalds traži novog člana tima za restoran Poljička u Splitu. Poslodavac zapošljava na poziciji radnik u restoranu (m/ž). Nudi se plaća iznad prosjeka u sektoru ugostiteljstva i maloprodaje. Od vas se očekuje da ste fleksibilna, odgovorna i otvorena osoba koja voli usvajati nova znanja. Od iskustva je važnija motivacija. Radno vrijeme je fleksibilno. Za ovaj, ali i ostale oglase poslodavca kliknite na poveznicu.

Gromela centar d.o.o. zapošljava spremača (m/ž) za čišćenje apartmana i restorana. Radi se o sezonskom poslu. Mjesto rada je otok Brač. Poslodavac osigurava smještaj i topli obrok. Očekuje se barem godina radnog iskustva na istom ili sličnom poslu. Kandidat mora biti ljubazan, uslužan, spretan, stručan i brz. Plaća je u iznosu do 6.000 kuna. Za prijavu kliknite ovdje. Ostale oglase ovog poslodavca možete potražiti na poveznici.

APEX FACTOR j.d.o.o. zapošljava kuhara (m/ž) u turističkom naselju Ražanj. Rok prijave je 17.06. Od kandidata se očekuje minimalno dvije godine radnog iskustva te završena trogodišnja ili četverogodišnja srednja škola. Osiguran je zajednički smještaj. Za više detalja kliknite ovdje.

Ugostiteljski obrt Sunčeva postelja iz općine Brela traži pomoćnog kuhara (m/ž) za rad tijekom turističke sezone. Traži se uredna, marljiva, komunikativna i ljubazna osoba. Dodatne detalje ovog natječaja možete potražiti na linku.

Vonpharma HR d.o.o., uspješna rastuća hrvatska farmaceutska kompanija zapošljava prodajnog predstavnika za dodatke prehrani (m/ž) na području Dalmacije. Traži se energična, dinamična, fleksibilna i neovisna osoba. Nudi se ugovor na neodređeno s probnim rokom, poslovno vozilo, računalo, mobilni telefon te stimulativni uvjeti i bonusi. Natječaj je otvoren do 09.06. Kako bi se prijavili, kliknite na poveznicu.

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay

Tagovi: biro, posao, posao.hr, poslovi, tržište rada,