Gospodarstvo

Otvara se deset novih prilika za posao!

Vrata otvaraju Pro Automatika, Proficio, Plasting ortopedija, LPP Croatia... Koja ćete vrata Vi izabrati?

Autor: Ivona Amidžić - 27.12.2019

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika na koje se možete prijaviti brzom prijavom! Sretno!

Boutique Camping Bunja & Beach Bar u potrazi je za barmenom (m/ž), kuharom (m/ž) i čistačem (m/ž) u mjestu Supetar na otoku Braču. Prijave su otvorene do 16.1.2020. Poslodavac osigurava smještaj i hranu. Traži se iskustvo rada na traženim poslovima i spremnost na timski rad. Aplicirajte.

Pro Automatika d.o.o. u Šibeniku traži samostalnog računovođu/ knjigovođu (m/ž). Prijaviti se možete najkasnije do 1.1.2020. Posao obuhvaća knjiženje ulaznih i izlaznih računa, vođenje salda konta kupaca i dobavljača/usklade, prijave/ odjave radnika i ostalo. Potrebno je obrazovanje ekonomskog smjera i poznavanje računovodstvenih procesa. Pogledajte detalje posla i prijavite se na linku.

Proficio zapošljava na poziciji koordinator ljudskih potencijala (m/ž) u Zadru i Pakoštanima. Za posao je potrebno minimalno dvije godine radnog iskustva u području ljudskih resursa, snalažljivost u zapošljavanju i sposobnost za poboljšanje procesa pronalaska zaposlenika, poznavanje zakonske regulative u području radnog prava, izvrsne komunikacijske i interpersonalne vještine, proaktivnost, samostalnost i usmjerenost na rezultate. Svi zainteresirani, aplicirajte na linku.

Farmacia traži farmaceuta (m/ž) za rad u Tribunju. Potrebna je visoka stručna sprema farmaceutsko biokemijskog fakulteta, dobro poznavanje MS Office paketa, samostalnost u radu, proaktivnost i izražene komunikacijske vještine i otvorenost za rad s različitim članovima tima. Prijaviti se možete najkasnije do 17.1.2020. Glavni zadaci su pružanje ljekarničke skrbi za recepturom, svakodnevni kontakti s pacijentima i ostalim klijentima te rad u labaratoriju. Aplicirajte

KTP Solutions d.o.o. u potrazi je za novim radnim snagama na poziciji Aperitif Champion (m/ž). Mjesto rada je Split. Prijaviti se možete najkasnije do 31.12. Glavni zadaci su obilazak terena prema preddefiniranoj dnevnoj ruti, ulistanja novih proizvoda, dogovaranje edukacija i promocija na prodajnom mjestu, razvoj i održavanje kvalitetnih odnosa s kupcima, te pronalaženje novih poslovnih prilika za određeni asortiman brendova. Poželjno je iskustvo u prodaji i/ili poznavanje HoReCa sektora, vozačka dozvola B kategorije i visoka stručna sprema. Prijavite se.

Plasting ortopedija d.o.o. zapošljava na poziciji referent prodaje u trgovini ortopedskih pomagala (m/ž). Mjesto rada je Split. Prijaviti se možete najkasnije do 6.1.2020. Potrebno je minimalno jednogodišnje radno iskustvo, znanje engleskog jezika i minimalno srednja stručna sprema. U obzir dolazi fizioterapeut/kinja. Glavni zadaci su prodaja i izdavanje med. proizvoda i ortopedskih pomagala pacijentima na potvrdu HZZO u skladu s propisima i direktna prodaja kupcima i informiranje istih o proizvodu. Aplicirajte.

LPP Croatia zapošljava nove radne snage na poziciji Store Manager / Deputy Manager (m/ž) u Splitu. Potrebno je minimalno srednjoškolsko obrazovanje, dvogodišnje iskustvo na istim ili sličnim poslovima, odlične komunikacijske vještine, odlično znanje engleskog jezika u govoru i pismu te napredno poznavanje MS Office-a. Poslodavac nudi stabilnu poziciju u tekstilnoj industriji, fiksnu plaću i bonuse po ostvarenim rezultatima, dinamično okruženje. Prijaviti se možete najkasnije do 20.1.2020. Aplicirajte na linku.

Agencija Profesio d.o.o. zapošljava za klijenta na poziciji pomoćni radnik na prijemu ambalaže (m/ž) u Makarskoj. Prijave su otvorene do 15.1.2020. Za posao je potrebna minimalno srednja stručna sprema, a radno iskustvo nije uvjet. Glavni zadaci u zaprimanje ambalaže od kupaca u trgovačkom centru, rad sa strojem za prihvat ambalaže, zamjena vreća u stroju, označavanje vreća i ostalo. Prijavite se ovdje.

Multinacionalna kompanija METRO Cash & Carry traži prodajnog predstavnika HoReCa (m/ž) za rad u Splitu. Prijaviti se možete najkasnije do 1.1.2020. Potrebno je minimalno srednjoškolsko obrazovanje, dvije godine odgovarajućeg radnog iskustva, znanje engleskog u govoru i pismu, računalna pismenost, pregovaračke i analitičke vještine, usmjerenost na kupce, tim i rezultate te vozačka dozvola B kategorije. Posao obuhvaća svakodnevne komercijalne kontakte i obilaske kupaca te redovito dnevno, tjedno i mjesečno izvještavanje o učinjenim posjetima kupaca, registriranje novih kupaca i praćenje prometa dodijeljenih kupaca, prikupljanje primjedbi i upita kupaca te njihovo prosljeđivanje direktno pretpostavljenom i ostalo. Prijavite se.

Deltron u Splitu traži nove radne snage: specijalist marketinga i grafičkih rješenja (m/ž), voditelj gradilišta/ inženjer gradilišta (m/ž), suradnik u tehničkom odjelu (m/ž), voditelj radova – strojarske struke (m/ž). Poslodavac nudi službeno računalo i službeni mobitel, poticanje inicijative, zdravo okruženje, uhodanu organizaciju, potporu, fer primanja i brojne dodatne benefite. Potražite više o željenom poslu i prijavite se putem linka.

Za dodatne poslove iz Splitsko-dalmatinske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay (ilustracija)

Tagovi: biro, burza rada, posao, posao.hr, poslovi, tržište rada,

Vezane vijesti