Gospodarstvo

Otvaraju se vrata za nove poslove

Traže se komercijalisti, farmaceuti, barmen, referent prodaje, automehaničar, specijalist marketinga i grafičkih rješenja...

Autor: Ivona Amidžić - 03.01.2020

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika na koje se možete prijaviti brzom prijavom! Sretno!

Stanić d.o.o. zapošljava komercijalista za prodaju sladoleda (m/ž) i prodavača u ambulantnoj prodaji (m/ž). Mjesto rada je Split. Prijave su otvorene do 6.1.2020. Potrebni uvjeti su srednja stručna sprema, informatička pismenost i najmanje dvije do tri godine iskustva na odgovarajućim poslovima. Za određene je poslove potrebna i vozačka dozvola B kategorije. Potražite detalje i prijavite se na željeni posao.

Prima Pharme Ljekarne traže farmaceuta (m/ž) u Splitu i Zadru. Prijave su otvorene do 15.1.2020 Potrebna je visoka stručna sprema farmacije i odobrenje za samostalan rad. Ako posjedujete organizacijske, komunikacijske i koordinacijske vještine, motiviranost, odgovornost i predanost poslu, prijavite se na ovdje.

Boutique Camping Bunja & Beach Bar u potrazi je za barmenom (m/ž), kuharom (m/ž) i čistačem (m/ž) u mjestu Supetar na otoku Braču. Prijave su otvorene do 16.1.2020. Poslodavac osigurava smještaj i hranu. Traži se iskustvo rada na traženim poslovima i spremnost na timski rad. Aplicirajte.

Farmacia traži farmaceuta (m/ž) za rad u Tribunju. Potrebna je visoka stručna sprema farmaceutsko biokemijskog fakulteta, dobro poznavanje MS Office paketa, samostalnost u radu, proaktivnost i izražene komunikacijske vještine i otvorenost za rad s različitim članovima tima. Prijaviti se možete najkasnije do 17.1.2020. Glavni zadaci su pružanje ljekarničke skrbi za recepturom, svakodnevni kontakti s pacijentima i ostalim klijentima te rad u labaratoriju. Aplicirajte

Plasting ortopedija d.o.o. zapošljava na poziciji referent prodaje u trgovini ortopedskih pomagala (m/ž). Mjesto rada je Split. Prijaviti se možete najkasnije do 6.1.2020. Potrebno je minimalno jednogodišnje radno iskustvo, znanje engleskog jezika i minimalno srednja stručna sprema. U obzir dolazi fizioterapeut/kinja. Glavni zadaci su prodaja i izdavanje med. proizvoda i ortopedskih pomagala pacijentima na potvrdu HZZO u skladu s propisima i direktna prodaja kupcima i informiranje istih o proizvodu. Aplicirajte.

LPP Croatia zapošljava nove radne snage na poziciji Store Manager / Deputy Manager (m/ž) u Splitu. Potrebno je minimalno srednjoškolsko obrazovanje, dvogodišnje iskustvo na istim ili sličnim poslovima, odlične komunikacijske vještine, odlično znanje engleskog jezika u govoru i pismu te napredno poznavanje MS Office-a. Poslodavac nudi stabilnu poziciju u tekstilnoj industriji, fiksnu plaću i bonuse po ostvarenim rezultatima, dinamično okruženje. Prijaviti se možete najkasnije do 20.1.2020. Aplicirajte na linku.

Agencija Profesio d.o.o. zapošljava za klijenta na poziciji pomoćni radnik na prijemu ambalaže (m/ž) u Makarskoj. Prijave su otvorene do 15.1.2020. Za posao je potrebna minimalno srednja stručna sprema, a radno iskustvo nije uvjet. Glavni zadaci u zaprimanje ambalaže od kupaca u trgovačkom centru, rad sa strojem za prihvat ambalaže, zamjena vreća u stroju, označavanje vreća i ostalo. Prijavite se ovdje.

Deltron u Splitu traži nove radne snage: specijalist marketinga i grafičkih rješenja (m/ž), voditelj gradilišta/ inženjer gradilišta (m/ž), suradnik u tehničkom odjelu (m/ž), voditelj radova – strojarske struke (m/ž). Poslodavac nudi službeno računalo i službeni mobitel, poticanje inicijative, zdravo okruženje, uhodanu organizaciju, potporu, fer primanja i brojne dodatne benefite. Potražite više o željenom poslu i prijavite se putem linka.

Agencija Workforce Ljudski Potencijali za potrebe klijenta u Zadru zapošljava prodavača/ blagajnika (m/ž). Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Poželjno je radno iskustvo u trgovini, predanost i točnost u poslu, pouzdanost i ustrajnost, komunikativnost i ljubaznost, srednjoškolska stručna sprema i poznavanje rada na računalu. Nudi se rad u stabilnoj kompaniji, redovita primanja, mogućnost napredovanja, dodatno usavršavanje na radnom mjestu i ostalo. Aplicirajte.

Experta d.o.o. u potrazi je za automehaničarem (m/ž) u Zadru. Prijavite se najkasnije do 31.1.2020. Potrebno je posjedovanje vozačke dozvole B kategorije, a nudi se zajednički smještaj. Na natječaj se mogu javiti i osobe sa iskustvom na traženim poslovima, bez obzira na stručnost. Posao obuhvaća popravak i održavanje motornih vozila. Potražite ovdje kako ostvariti prijavu.

Za dodatne poslove iz Splitsko-dalmatinske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay (ilustracija)

Tagovi: biro, burza rada, posao, posao.hr, poslovi, tržište rada,