Gospodarstvo

Otvorena nova radna mjesta za zapošljavanje

Nije 8000 eura za rad kod kuće, ali ima odličnih prilika...

Autor: Ivona Amidžić - 08.01.2020

U 2020. nemojte ignorirati svoj potencijal! Pronađite najbolji mogući posao za sebe i napišite novo poglavlje života uz ljude koje volite. U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada.

Opatija nekretnine j.d.o.o. zapošljava agenta za nekretnine (m/ž) u Dalmaciji. Rok prijave je 1.2. Traže se agenti sa ili bez iskustva za rad. Aplicirajte.

Prima Pharme Ljekarne traže farmaceuta (m/ž) u Splitu i Zadru. Prijave su otvorene do 15.1. Potrebna je visoka stručna sprema farmacije i odobrenje za samostalan rad. Ako posjedujete organizacijske, komunikacijske i koordinacijske vještine, motiviranost, odgovornost i predanost poslu, prijavite se na ovdje.

J.&G.Đ. d.o.o. zapošljava konobara (m/ž) u Splitu u malom restoranu u centru grada. Traži se odlično znanje engleskog jezika i iskustvo u ugositeljstvu. Prijave su otvorene do 1.2. Prijavite se na linku.

Farmacia traži farmaceuta (m/ž) za rad u Tribunju. Potrebna je visoka stručna sprema farmaceutsko biokemijskog fakulteta, dobro poznavanje MS Office paketa, samostalnost u radu, proaktivnost i izražene komunikacijske vještine i otvorenost za rad s različitim članovima tima. Prijaviti se možete najkasnije do 17.1. Glavni zadaci su pružanje ljekarničke skrbi za recepturom, svakodnevni kontakti s pacijentima i ostalim klijentima te rad u labaratoriju. Aplicirajte

LPP Croatia zapošljava nove radne snage na poziciji Store Manager / Deputy Manager (m/ž) u Splitu. Potrebno je minimalno srednjoškolsko obrazovanje, dvogodišnje iskustvo na istim ili sličnim poslovima, odlične komunikacijske vještine, odlično znanje engleskog jezika u govoru i pismu te napredno poznavanje MS Office-a. Poslodavac nudi stabilnu poziciju u tekstilnoj industriji, fiksnu plaću i bonuse po ostvarenim rezultatima, dinamično okruženje. Prijaviti se možete najkasnije do 20.1. Aplicirajte na linku.

Agencija Profesio d.o.o. zapošljava za klijenta na poziciji pomoćni radnik na prijemu ambalaže (m/ž) u Makarskoj. Prijave su otvorene do 15.1. Za posao je potrebna minimalno srednja stručna sprema, a radno iskustvo nije uvjet. Glavni zadaci u zaprimanje ambalaže od kupaca u trgovačkom centru, rad sa strojem za prihvat ambalaže, zamjena vreća u stroju, označavanje vreća i ostalo. Prijavite se ovdje.

Deltron u Splitu traži nove radne snage: specijalist marketinga i grafičkih rješenja (m/ž), voditelj gradilišta/ inženjer gradilišta (m/ž), suradnik u tehničkom odjelu (m/ž), voditelj radova – strojarske struke (m/ž). Poslodavac nudi službeno računalo i službeni mobitel, poticanje inicijative, zdravo okruženje, uhodanu organizaciju, potporu, fer primanja i brojne dodatne benefite. Potražite više o željenom poslu i prijavite se putem linka.

Agencija Workforce Ljudski Potencijali za potrebe klijenta u Zadru zapošljava prodavača/ blagajnika (m/ž). Potrebno je više izvršitelja na poziciji. Poželjno je radno iskustvo u trgovini, predanost i točnost u poslu, pouzdanost i ustrajnost, komunikativnost i ljubaznost, srednjoškolska stručna sprema i poznavanje rada na računalu. Nudi se rad u stabilnoj kompaniji, redovita primanja, mogućnost napredovanja, dodatno usavršavanje na radnom mjestu i ostalo. Aplicirajte.

Plodine d.d. zapošljavaju glavnog skladištara (m/ž) za rad u Biogradu Na Moru. Radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet. Potrebna je izražena komunikativbost i razvijene prodajne vještine, spremnost na timski rad, upornost u radu i srednjoškolska sprema. Nudi se stimulativno radno okruženje, stimulativna plaća, mogućnost daljnjeg stručnog usavršavanja i napredovanja. Prijavite se najkasnije do 10.1. putem linka.

Medical IT Solutions d.o.o. traži pojačanje u Zadru na poziciji Technical Support Specialist (m/ž). Prijave su otvorene do 23.1. Glavni zadaci su pružati prvu liniju podrške brojnim aplikacijama, proaktivno rješavanje incidenata i zahtjeva, bug-ova, istraživati probleme i ostalo. Potrebno je iskustvo u Windows operativnom sustavu, znanje popravljačkih alata, analitičnost, smisao za rješavanje problematike i logičko razmišljanje. Provjerite detalje posla i aplicirajte.

Za dodatne poslove iz Splitsko-dalmatinske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay (ilustracija)

Tagovi: biro, burza rada, posao, posao.hr, poslovi, tržište rada,

Vezane vijesti