Gospodarstvo

Otvorena su nova radna mjesta! Donosimo popis…

U 2020. nemojte ignorirati svoj potencijal - Pronađite za sebe najbolji mogući posao!

Autor: Ivona Amidžić - 16.01.2020

U 2020. nemojte ignorirati svoj potencijal! Pronađite najbolji mogući posao za sebe i napišite novo poglavlje života uz ljude koje volite. U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Sretno!

J.&G.Đ. d.o.o. zapošljava konobara (m/ž) u Splitu u malom restoranu u centru grada. Traži se odlično znanje engleskog jezika i iskustvo u ugositeljstvu. Prijave su otvorene do 1.2. Prijavite se na linku.

Vonpharma HR d.o.o. zapošljava prodajnog predstavnika za dodatke prehrani (m/ž) u Dalmaciji. Rad se provodi uglavnom na terenu, a osoba mora biti izrazito komunikativna i organizirana. Odabrani kandidati bit će educirani o osobnom razvoju, ljekarnama, dodacima prehrani i ostalim poslovima. Poslodavac nudi rad u ugodnom timu, a očekuje se viša ili visoka stručna sprema, kreativnost, samoinicijativnost, neovisnost, organiziranost, proaktivnost, poznavanje rada na računalu i vozačka dozvola B kategorije. Rok prijave je 9.2. Prijavite se.

LPP Croatia zapošljava nove radne snage na poziciji Store Manager / Deputy Manager (m/ž) u Splitu. Potrebno je minimalno srednjoškolsko obrazovanje, dvogodišnje iskustvo na istim ili sličnim poslovima, odlične komunikacijske vještine, odlično znanje engleskog jezika u govoru i pismu te napredno poznavanje MS Office-a. Poslodavac nudi stabilnu poziciju u tekstilnoj industriji, fiksnu plaću i bonuse po ostvarenim rezultatima, dinamično okruženje. Prijaviti se možete najkasnije do 20.1. Aplicirajte na linku.

Deltron u Splitu traži nove radne snage: specijalist marketinga i grafičkih rješenja (m/ž), voditelj gradilišta/ inženjer gradilišta (m/ž), suradnik u tehničkom odjelu (m/ž), voditelj radova – strojarske struke (m/ž). Poslodavac nudi službeno računalo i službeni mobitel, poticanje inicijative, zdravo okruženje, uhodanu organizaciju, potporu, fer primanja i brojne dodatne benefite. Potražite više o željenom poslu i prijavite se putem linka.

Tvrtka wpd windmanager Croatia d.o.o. traži tehničara u energetskom postrojenju (VE) (m/ž). Mjesto rada je Šibenik. Prijave su otvorene do 23.1. Posao obuhvaća preglede stanja vjetroagregata (zahtjeva penjanje), preglede stanja trafostanica, praćenje rada sustava SCADA i vođenje evidencije za vjetroagregate i ostalo. Potrebna je srednja stručna sprema elektrotehnike i dvogodišnje radno iskustvo. Prijavite se putem linka.

Boutique Hotel Marco Polo u potrazi je za noćnim čuvarom/ recepcionarom (m/ž). Mjesto rada je Gradac, Makarska rivijera. Prijaviti se možete najkasnije do 24.1. Opis posla je nadziranje unutar hotela, i okružju hotela – posebno plažni dio ispred hotela, paziti na red i mir u noćnim satima, prijenos prtljage do sobe, ispomoć pri prijevozu gostiju te pri parkiranju. Uvjeti su odgovornost, pouzdanost s izraženim osjećajem za brigu i očuvanje vrijednosti u objektu i njegovu okruženju, poštivanje i održavanje reda i mira u noćnim satima, vozački ispit B kategorije i obvezno poznavanje engleskog jezika. Aplicirajte.

Agencija Profesio d.o.o. zapošljava za klijenta na poziciji pomoćni radnik na prijemu ambalaže (m/ž) u Makarskoj. Prijave su otvorene do 15.2. Za posao je potrebna minimalno srednja stručna sprema, a radno iskustvo nije uvjet. Glavni zadaci u zaprimanje ambalaže od kupaca u trgovačkom centru, rad sa strojem za prihvat ambalaže, zamjena vreća u stroju, označavanje vreća i ostalo. Prijavite se ovdje.

Eko Taxi zapošljava vozače (m/ž) na području Splita. Prijave su otvorene do 12.2. Od osobe se očekuje posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i da aktivno vozi, spremnost na rad u smjenama, razvijene komunikacijske vještine, marljivost, snalažljivost i odgovornost u radu. Svi zainteresirani, prijavite se čim prije klikom na link.

Mlinar zapošljava pekara (m/ž) u Šibeniku. Potrebno je srednja stručna sprema i spremnost na rad u smjenama, noćni rad, rad vikendom i praznicima. Poslodavac nudi poticajno radno okruženje, mjesečne nagrade za rezultate rada, božićnicu, uskrsnicu, dar za dijete, jubilarne nagrade, loyalty karticu, osigurava radnu odjeću i obuću te deterdžent za pranje i ostalo. Rok prijave je 8.2. Prijavite se.

Metro Cash & Carry d.o.o. u potrazi je za prodajnim predstavnikom HoReCa (m/ž) i prodavačem (m/ž) u Splitu. Prijaviti se možete najkasnije do 22.1. Za poslove je potrebno minimalno srednjoškolsko obrazovanje, dvogodišnje radno iskustvo, komunikativnost i pregovaračke vještine te vozačka dozvola ukoliko se prijavljujete za posao prodajnog predstavnika/ice. Potražite više o željenom poslu i aplicirajte.

Za dodatne poslove iz Splitsko-dalmatinske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay (ilustracija)

Tagovi: biro, burza rada, posao, posao.hr, poslovi, tržište rada,

Vezane vijesti