Gospodarstvo

Ove tvrtke sada imaju otvorena nova radna mjesta…

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri...

Autor: Ivona Amidžić - 13.08.2021

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Hrvatski registar brodova zapošljava na poziciji inspektor PU (m/ž). Mjesto rada je Split, a prijave su otvorene do 23.8. Potrebna je visoka stručna sprema brodogradnje, strojarstva, elektrotehnike ili pomorskog prometa, četiri godine na poslovima klasifikacije i statutarne certifikacije brodova, ili projektiranja, gradnje i održavanja brodova, razina B2 engleskog jezika te vozačka dozvola B kategorije i osnovno poznavanje rada na računalu. Aplicirajte.

Axes d.o.o. zapošljava konobara (m/ž) u Splitu. Rok prijave je 16.8. Poželjno je iskustvo rada u caffe baru, poznavanje engleskog jezika i radno iskustvo od godinu dana. Prijavite se.

Jet2.com Limited zapošljava na pozicijama Airport Customer Helper (Rep) – Part Time (m/ž) i Resort Customer Helper (Rep) – Part Time (m/ž) u Splitu. Rok prijave je 29.8. Poslodavac nudi stimulativna primanja. Posao obuhvaća pružanje pomoći korisnicima i ugodni transfer do resorta. Aplicirajte.

Indie Campers Adriatic d.o.o. zapošljava na poziciji Client Assistant (m/ž). Lokacija rada je Split, a prijave su otvorene do 16.8. Potrebno je iskustvo rada u ugostiteljstvu, rent-a-caru ili korisničkoj službi, odlično poznavanje engleskog jezika, mogućnost rada u EU. Potrebna je fleksibilna i odgovorna osoba. Prijavite se.

Ljekarne Prima Pharme zapošljavaju farmaceuta (m/ž) u Kninu, Splitu i Sinju. Rok prijave je 15.8. Potrebna je visoka stručna sprema, odobrenje za samostalni rad, organizacijske i koordinacijske vještine, motiviranost, odgovornost i predanost poslu, proaktivnost i otvorenost. Aplicirajte.

Dolex zapošljava komercijalista u servisnoj radionici (m/ž). Mjesto rada je Solin, a prijave su otvorene do 1.9. Posao obuhvaća poslove nabave rez.dijelova za teretna vozila voznog parka irme, vođenje evidencije radnih naloga servisne radionice, planiranje rada servisne radionice, pripremu izvješća za potrebe Uprave. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema i radno iskustvo od godinu dana. Očekuju se i poznavanje tehničkih karakteristika kamionskih i kombi vozila, vozačka dozvola B kategorije, poznavanje rada na računalu te samostalnost i odgovornost u radu. Prijavite se.

Falkensteiner Hotelmanagement d.o.o. traži pojačanje u Zadru na pozicijama: materijalni knjigovođa (m/ž), junior knjigovođa (m/ž), referent kadrovskih poslova (m/ž), developer/ koordinator sustava (m/ž), koordinator hotelskih sustava (m/ž). Prijavite se najkasnije do 15.8. Poslodavac omogućuje all-inclusive onboarding za dobar početak na poslu, buddy program, zdrave i uravnotežene obroke za zaposlenike, besplatno korištenje fitness prostorija, individualne planove razvoja te mogućnosti rada i razvoja u ostalim Falkensteiner hotelima. Aplicirajte.

Klukas d.o.o. traži građevinske radnike (m/ž) u Splitu. Potrebno je više osoba na poziciji. Rok prijave je 30.8. Nudi se neto plaća 8.000 kuna. Posao obuhvaća rad sa strojevima i opremom na bušenju geotehničkih sidara i ugradnju mlaznog betona. Više na linku.

Cvjetni dom zapošljava njegovatelja (m/ž) u Splitu. Rok prijave je 15.8. Posao podrazumijeva rad u domu za starije i nemoćne osobe u uhodanoj radnoj okolini. Potrebna je srednja stručna sprema, a poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Manas d.o.o. zapošljava recepcionara (m/ž) u Splitu. Rok prijave je 15.8. Posao podrazumijeva osigurati neometano funkcioniranje rada na recepciji, profesionalno ophođenje sa zahtjevima i pritužbama gostiju, implementaciju, pridržavanje i provođenje standarda poslovanja hotela. Očekuje se minimalno srednja stručna sprema i radno iskustvo od godinu dana. Više na linku.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: unspalsh

Tagovi: posao, posao.hr, poslovi,