Gospodarstvo

Parking službe u Makarskoj: Počinje naplata parkiranja

Ured parking službe prilagodio je i prostor za rad sukladno uputama Nacionalnog stožera te posebnim epidemiološkim mjerama

Autor: Ivona Amidžić - 29.04.2020

Iz Pogona za obavljanje komunalnih djelatnosti Grada Makarske obavještavaju da će u subotu 2. svibnja početi kontrola i naplata parkiranja na zatvorenim parkiralištima Živkin dvor i Sinokoša, a u ponedjeljak 4. svibnja na svim drugim uličnim i vanuličnim parkiralištima kojima gospodari Grad Makarska.

“Ovim putem se obavještavaju građani da od ponedjeljka 4. svibnja s radom počinje i ured parking službe na adresi Trg Tina Ujevića 1 i to po već utvrđenom uredovnom vremenu sa strankama od 8.00 do 13.00 sati, kako je bilo i ranije”, stoji u obavijesti.

Dodaju kako je ured parking službe prilagodio prostor za rad sukladno uputama Nacionalnog stožera te posebnim epidemiološkim mjerama na način da građani pri kupovini svoje parking karte ne trebaju ulaziti u ured već će istu moći preuzeti na ulazu.

“Pozivamo građane da se i dalje pridržavaju svih propisanih mjera vezanih za nošenje zaštitne opreme i socijalne distance s ciljem zaštite vlastitog zdravlja i zdravlja svih naših sugrađana.”

foto: Grad Makarska

Tagovi: naplata parkiranja, parkiralište, parkiranje,

Vezane vijesti