Gospodarstvo

Poslodavci i dalje traže radnike

Donosimo pregled traženih zanimanja

Autor: Ivona Amidžić - 15.04.2020

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Vonpharma HR d.o.o. traži prodajnog predstavnika za dodatke prehrani (m/ž) za Dalmaciju. Rok prijave je 9.5. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema, a prednost je obrazovanje prirodoslovnih znanosti te poznavanje rada na računalu i vozačka dozvola B kategorije. Očekuje se kreativnost, samoinicijativnost, neovisnost, organiziranost, proaktivnost. Potrebno je najmanje pola godine radnog iskustva na istom ili sličnom poslu. Aplicirajte na linku.

Eko Taxi zapošljava vozače (m/ž) u Splitu. Traže se aktivni vozači/ ice, koji posjeduju vozačku dozvolu B kategorije i spremni su za rad u smjenama. Potrebne su razvijene komunikacijske vještine te marljivost i snalažljivost. Prijavite se.

Verified Diagnosis j.d.o.o. zapošljava doktora dentalne medicine (m/ž) u Splitu. Rok prijave je 3.5. Prednost imaju kandidati s objavljenim znanstvenim radovima i kliničkim iskustvom. Posao se sastoji od provedbe znanstvenog istraživanja, savjetovanja u vezi sa zahtjevima dentalne struke, savjetovanja u izradi aplikacije i ostalo. Aplicirajte.

Brodosplit d.d. zapošljava na pozicijama projektant u odjelu trupa broda (m/ž), bravar (m/ž), vatrogasac/ vozač (m/ž), programer (m/ž), električar (m/ž) i ostalo. Otvorene su čak 22 pozicije za radna mjesta. Mjesto rada je Split, a rok prijave 3.5. Provjerite uvjete i ostale poslove ovog poslodavca na linku.

Profesio d.o.o. zapošljava za klijenta na poziciji pomoćni radnik na prijemu ambalaže (m/ž) u Zadru, Makarskoj, Supetru i Biogradu. Prijave su otvorene do 15.5. Za posao je potrebna minimalno srednja stručna sprema, a radno iskustvo nije uvjet. Glavni zadaci u zaprimanje ambalaže od kupaca u trgovačkom centru, rad sa strojem za prihvat ambalaže, zamjena vreća u stroju, označavanje vreća i ostalo. Prijavite se ovdje.

Visa – promet d.o.o. traži vozača kamiona (m/ž) u Trogiru. Rok prijave je 10.5. Traži se srednja stručna sprema i radno iskustvo od godine dana. Potrebno je posjedovanje vozačke dozvole C i E. Više na linku.

Visoko potkrovlje d.o.o. traži vodoinstalatera (m/ž). Mjesto rada je Split. Prijave su otvorene do 1.5. Potrebna je vozačka dozvola C kategorije. Traži se minimalno pet godina radnog iskustva, ali nije uvjet. Prednost imaju kandidati s radnim iskustvom. Potražite kako aplicirati putem linka.

Korina d.o.o. zapošljava prodavača i aranžera cvijeća (m/ž) u Makarskoj. Rok prijave je 10.5. Poželjno je radno iskustvo. Posao se sastoji od izrade i prodaje buketa i aranžmana od cvijeća i ostalog. Provjerite detalje ovdje.

Frigomotors d.o.o. zapošljava samostalnog računovođu (m/ž) u Dugopolju. Rok prijave je 30.4. Potrebno je radno iskustvo od godinu dana. Posao se sastoji od samostalnog obavljanja računovodstvenih poslova, vođenja poslovnih knjiga i evidencija, knjiženja računovodstvenih dokumenata, kontrole računovodstvene dokumentacije i slično. Očekuje se viša ili visoka stručna sprema ekonomskog smjera, dobro poznavanje engleskog jezika, vozačka dozvola B kategorije i poznavanje rada MS Office paketa. Provjerite kako ostvariti prijavu ovdje.

Elaboratus d.o.o. zapošljava montera suhe gradnje (m/ž), fasadera (m/ž), skelara (m/ž) i soboslikara (m/ž) u Splitu. Potrebna je srednja stručna sprema, a poslodavac nudi zajednički smještaj. Rok prijave je 9.5. Provjerite više na linku.

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay (ilustracija)

Tagovi: ponuda poslova, posao, posao.hr, poslovi,

Vezane vijesti