Gospodarstvo

Prepoznajte veliko dok je još malo – Hrpa novih poslovnih prilika

Zapošljavaju: PSK, Deltron, Ventula Travel, Centaurus...

Autor: Ivona Amidžić - 15.11.2019

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika na koje se možete prijaviti brzom prijavom! Sretno!

PSK zapošljava na poziciji prodavač/ blagajnik (m/ž) u Splitu, Dugopolju, Starom Gradu na Hvaru, Primoštenu i Zadru. Posao obuhvaća primanje uplata uloga igrača, izdavanje listića igračima, isplatu dobitaka na temelju priloženog dobitnog listića, uredno i pravovremeno polaganje novčanih iznosa, preuzimanje dotacija i drugo. Poslodavac nudi plaćen prijevoz i stimulacije za rad i zalaganje. Prijavite se najkasnije do 18.11. putem linka.

Prtenjača gradnja d.o.o. zapošljava na poziciji tesar (m/ž). Rad se odvija na Hvaru. Posao se sastoji od izvođenja građenja objekata visokogradnje, odnosno tesarskih radova. Traži se kvalificirani tesar/ica s radnim iskustvom na izvođenju traženih radova u građevinarstvu visokogradnje. Očekuje se samostalnost u radu, odgovornost, marljivost, usmjerenost timskom radu, poznavanje i pridržavanje mjera zaštite na radu, spremnost na pripomoć u drugim građevinskim poslovima i spremnost za rad na terenu. Nudi se plaća od 4.000 do 10.000 kuna. Prijavite se najkasnije do 30.11. ovdje.

Manpower za svog klijenta, vodeću telekomunikacijsku kompaniju u Hrvatskoj, traži više izvršitelja na poziciji prodajni savjetnik (m/ž) u T – Centru. Mjesto rada je Zadar. Posao obuhvaća savjetovanje i informiranje korisnika o aktualnoj ponudi, ugovaranje i prodaju usluga i proizvoda u prodajnom centru, unošenje i ažuriranje podataka o korisnicima, izvještavanje o rezultatima prodaje. Od kandidata se očekuje minimalno srednja stručna sprema, poznavanje rada na računalu, pristupačnost, ljubaznost, komunikativnost, razvijene vještine pregovaranja. Prijavite se najkasnije do 24.11. putem linka.

Deltron d.o.o. zapošljava na sljedećim pozicijama u Splitu: voditelj (m/ž) elektroinstalaterskih radova, voditelj (m/ž) radova stojarske struje, suradnik (m/ž) u tehničkom odjelu, montažer (m/ž)/ serviser (m/ž) klima uređaja, voditelj (m/ž)/ inženjer (m/ž) gradilišta. Poslodavac je jedan od lidera u poslovina inženjeringa, graditeljstva, prodaje, montaže i održavanja klimatizacijske i ventilacijske opreme u Republici Hrvatskoj te Bosni i Hercegovini. Nude stimulativna primanja, zdravo poslovno okruženje i kontinuirano ulaganje u razvoj zaposlenika. Na željeni se posao prijavite najkasnije do 29.11. putem linka.

Aluflexpack novi d.o.o. u potrazi je za izvršiteljem na poziciji C# .NET Developer (m/ž) za rad u Zadru. Poslodavac pruža dugoročne izazove u brzorastućem proizvodnom okruženju, mogućnost brzog napretka i osobnog razvoja u internacionalnom okruženju, stabilan posao i konkurentnu plaću, zanimljive projekte i dinamične uvjete rada. Posjedujete li organizacijske i analitičke vještine, fleksibilnost i komunikativnost, pozitivan stav i kreativan duh, prijavite se čim prije. Uvjeti su viša stručna sprema informatičkog smjera, poznavanje poslovnih procesa u industrijskim granama i spremnost za razumijevanje poslovnog konteksta kod implementacije softverskih rješenja, poznavanje Windows development (C# .NET,WPF); ASP.NET MVC; Web Services (RESTful, Web API 2, WCF); SQL Server, Linq; JS, Jquery, Angular JS; HTML, CSS, Bootstrap i minimalno godina dana iskustva. Prijavite se.

Eko Taxi zapošljava vozače (m/ž) na području Splita. Od osobe se očekuje posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i da aktivno vozi, spremnost na rad u smjenama, razvijene komunikacijske vještine, marljivost, snalažljivost i odgovornost u radu. Svi zainteresirani, prijavite se čim prije klikom na link.

My Fides j.d.o.o. za svoje klijente traži grafičkog dizajnera (m/ž), voditelja prevoditeljskih projekata (m/ž) i prodavača u prodavaonici satova (m/ž). Prijave su otvorene do 15.11., a mjesto rada je Split. Doznajte više o željenom poslu i prijavite se ovdje.

Profesio d.o.o. za svog klijenta traži motiviranu i odgovornu osobu za rad na poziciji pomoćni radnik (m/ž) na prijemu ambalaže u Trogiru. Posao se sastoji od zaprimanja ambalaže od kupaca u trgovačkom centru, rada sa strojem za prihvat ambalaže, zamjene vreća u stroju, označavanja vreća i drugo. Radno iskustvo nije uvjet. Prijavite se najkasnije do 15.11. klikom na link.

Ventula Travel traži menadžera (m/ž) u turizmu/ product managera (m/ž)/ travel designera (m/ž) za posao u Splitu. Potrebno je radno iskustvo od minimalno dvije godine. Potrebne vještine su razvijena sposobnost jasnog i uvjerljivog izražavanja u pisanom i govornom obliku, organizacijske sposobnosti, sposobnosti intuitivnog i kreativnog mišljenja, izražene pregovaračke vještine, vozačka dozvola B kategorije i poznavanje rada na računalu. Pogledajte kako poslati prijavu putem linka.

Centaurus d.o.o. traži dva prodavača (m/ž) u ribarnici u Omišu. Potrebno je minimalno jednogodišnje iskustvo. Posao uključuje prodaju proizvoda ribarstva i marikulture, rad  na blagajni i savjetovanje kupaca pri odabiru. Potražite kako se prijaviti.

Za dodatne poslove iz Splitsko-dalmatinske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr

foto: pixabay (ilustracija)

Tagovi: biro, burza rada, posao, posao.hr, poslovi, tržište rada,

Vezane vijesti