Gospodarstvo

Prepoznajte veliko dok je još malo!

Donosimo nekoliko malih stvari koje uz vašu pomoć imaju potencijal postati goleme :D

Autor: Ivona Amidžić - 11.06.2019

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom. Sretno!

Le Méridien Lav, Split, dio je najvećeg svjetskog lanca hotela Marriott International s portfolijom od 7.000 + hotela. Za svoj odjel rekreacije traži osobe za sezonska radna mjesta: spasioc na plaži/bazenu (m/ž) i pizza majstor (m/ž). Budući da prijave traju svega nekoliko dana, požurite s uređivanjem CV-a i aplicirajte!

Reem Electronic d.o.o., sistem je integrator koji uz isporuku informatičke i mrežne opreme, pruža brojne druge usluge iz ove domene. Profesionalna snaga ove tvrtke leži u činjenici da je uz korisnika tijekom cijelog prodajnog ciklusa, pružajući usluge savjetovanja, razvijanja, uvođenja, integracije i održavanja komunikacijskih rješenja – po sistemu „ključ u ruke“. Trenutno za svoj tim traži novog djelatnika na poziciji: serviser IT opreme (m/ž). Prednost se daje kandidatima s iskustvom, ali i potpuni početnici nisu isključeni, ako se u njima prepoznaju potrebne kvalitete. Mjesto rada je Zadar. Sretno s prijavama. 

Taxi Anthony d.o.o.  traži 10 vozača taksija (m/ž) za prijevoz u Zadru i zračnoj luci Zadar.  Odabranim kandidatima plaćeni su smještaj i prijevoz. Moguće je zasnivanje stalnog radnog odnosa, a poslodavac zapošljava i studente i umirovljenike. Plaća je u rasponu od 8.000 kn do 14.000 kn. Vrijedi pogledati!

Mlinar d.d., vodeća kompanija u pekarskoj industriji, zapošljava radnika u hladnjači (m/ž) u gradovima: Zagreb, Split, Metković i Zadar. Opis posla uključuje praćenje stanja robe u hladnjači, preuzimanje i čuvanje robe u hladnjači, utovar i istovar robe u prijevozna sredstva. Uvjeti za prijavu su SSS, minimalno šestomjesečno iskustvo, odgovoran i savjestan pristup poslu. Prijavite se.

Bluesun Hotels & Resorts jedan je od najvećih hrvatskih hotelskih lanaca, u čijem se sastavu nalazi 16 hotela. Trenutno zapošljava na 11 zanimljivih pozicija. Traže se: recepcioner (m/ž), sobarica (m/ž), kuhar (m/ž), barmen (m/ž) te brojni drugi djelatnici. Posao možete obavljati u Bolu, Supetru, Starigradu, Paklenici, Tučepima. Zanima vas kako možete provjeriti sve pozicije i prijaviti se? Lako, kliknite na link.

Falkensteiner Hotels & Residences, hotelska grupacija koja ima više od 30 hotela u Europi, u svoj tim želi pridružiti troje kolega na pozicijama: Junior knjigovođa (m/ž), Junior Online koordinator (m/ž) i agent u rezervacijskom centru. Ako biste voljeli raditi u dinamičnom okruženju hotelijerstva, ova grupacija upravo je ono što tražite. Kliknite na link provjerite sve pozicije, kao i uvjete koje trebate zadovoljiti kako biste bili idealan kandidat (m/ž) za željeno radno mjesto.

McDonald’s u svoj tim u Šibeniku pridružuje nove članove. Odabrane će osobe pripremati legendarne burgere te osiguravati vrhunsku uslugu svim posjetiteljima. Ukoliko vas interesira plaća iznad prosjeka u sektoru ugostiteljstva i maloprodaje, a voljeli biste ostvariti i brojne druge benefite poput božićnice, regresa, nemate zašto gubiti vrijeme – prijavite se.

DIV Grupa d.o.o., daleko je najveća grupacija specijalizirana za preradu, proizvodnju i trgovinu vijčane robe te ostalih strojnih dijelova i metalnih proizvoda i brodogradnje. Trenutno ima 13 raspisanih pozicija u Kninu. Traženi su djelatnici referent ljudskih resursa (m/ž), skladišni radnik (m/ž), kontrolor kvalitete (m/ž) te brojni drugi. Koji? Provjerite na linku i aplicirajte.

Workforce za klijenta – vodećeg svjetskog pružitelja infrastrukture za informacijske i komunikacijske tehnologije (ICT) te pametne uređaje, zapošljava više promotora (m/ž) u Šibeniku, Zadru i drugim gradovima diljem Hrvatske. Idealno ćete se uklopiti ako imate minimalno srednjoškolsko obrazovanje, pristupačni ste, otvoreni i ljubazni. Stimulativna primanja, dinamično okruženje, mogućnost stalnog zaposlenja – sve su to benefiti koji vas očekuju, odlučite li se za ovo radno mjesto. Ako ste zainteresirani, kliknite na brzu prijavu.

Autotrans d.o.o. – Rijeka, jedan je od vodećih autobusnih prijevoznika i član međunarodne grupacije Arriva Deutsche Bahn. Za svoj tim u Dalmaciji, točnije u Splitu i na Braču, traži vozača autobusa (m/ž). Arriva se ubraja među najveće operatere u putničkom prometu u Europi, a u Hrvatskoj upravlja voznim parkom od 600 autobusa i zapošljava oko 1400 djelatnika. Svaki djelatnik Arrive dio je globalnog tima, čije su temeljne vrijednosti timski rad i zadovoljstvo korisnika visokom kvalitetom usluge. Želite li se pridružiti ovom uspješnom timu? Kliknite na link i provjerite oglas.

Za dodatne poslove iz Splitsko-dalmatinske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay (ilustracija)

Tagovi: biro, burza rada, ponuda poslova, posao, posao.hr, poslovi, tražim posao, tržište rada,