Gospodarstvo

Redizajnirani portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

Autor: Ivona Amidžić - 12.12.2019

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika na koje se možete prijaviti brzom prijavom! Sretno!

Stanić d.o.o. zapošljava u Splitu na poziciji prodavač u ambulantnoj prodaji (m/ž) i komercijalist (m/ž). Rok prijave je 19.12. Za poslove je potrebno minimalno dvogodišnje iskustvo na istim ili sličnim poslovima, srednja stručna sprema, samostalnost i inicijativa, savjesnost i poudanost, upornost u radu i vozačka dozvola B kategorije. Poslodavac nudi sigurno radno mjesto, iznadprosječna primanja, mogućnost napredovanja i dodatnih primanja ovisno o trudu i ambicijama, mogućnost dodatnog usavršavanja i razvoja. Prijavite se.

Tiskara Dvornik d.o.o. traži nove radne snage u Splitu na pozicijama: instruktor/ obučitelj mladih djelatnika za offset i roto tisak (m/ž), majstor u doradi (m/ž), voditelj grafičke dorade (m/ž), roto strojar (m/ž), ofsetni strojar (m/ž), operator/ majstor za poslove i strojeve za digitalni tisak (m/ž) i ostalo. Prijave su otvorene do 17.12. Pogledajte ostale poslove i doznajte što je potrebno od kvalifikacija za vaš željeni posao. Aplicirajte.

Proficio zapošljava na poziciji koordinator ljudskih potencijala m/ž) u Zadru i Pakoštanima. Za posao je potrebno minimalno dvije godine radnog iskustva u području ljudskih resursa, snalažljivost u zapošljavanju i sposobnost za poboljšanje procesa pronalaska zaposlenika, poznavanje zakonske regulative u području radnog prava, izvrsne komunikacijske i interpersonalne vještine, proaktivnost, samostalnost i usmjerenost na rezultate. Svi zainteresirani, aplicirajte na linku.

Jet2.com u potrazi je za Customer Helper – Station Supervisor – SPU (m/ž) za rad u Splitu. Glavni zadaci su vrhunsko pružanje usluga korisnicima, relacijski menadžment i suradnja s trećom strankom pružatelja usluga od Jet2.com, učinkoviti nadzor kopnenih i zračnih operacija i ostalo. Od osobe se očekuje dobro znanje engleskog i hrvatskog jezika, iskustvo u zračnoj industriji ili na check-in-u te iskustvo korisničke podrške. Poslodavac nudi plaćenu edukaciju, besplatnu uniformu, timski duh i dobru atmosferu. Prijavite se najkasnije do 5.1.2020.

Međimurjeplet d.o.o. zapošljava na poziciji trgovački predstavnik/ komercijalit (m/ž). Mjesto rada je Split. Rok prijave je 4.1.2020. Posao obuhvaća obilazak kupaca, svakodnevnu komunikaciju s postojećim kupcima, pronalaženje novih kupaca, podršku kupcima u komercijalnom i tehničkom pogledu, praćenje asortimana kupaca, plasmana robe i ostvarenje plana prodaje te primanje i kontrola narudžbi. Za posao je potrebna usmjerenost prema kupcu, prepoznavanje potreba i mogućnosti kupaca i minimalno iskustvo od tri godine. Prijavite se putem linka.

Kayak & Bike Tours traži vodiča u pustolovnom turizmu (m/ž) za rad u Zadru i na Dugom otoku. Rok prijave je 28.12. Od kandidata se traži dobra fizička kondicija, aktivan stil života, znanje najmanje jednog stranog jezika, razvijene komunikacijske vještine, razvijen osjećaj odgovornosti, snalaženje u stresnim situacijama, vozačku dozvolu B kategorije. Poželjno je iskustvo u vođenju organiziranih izleta. Prijavite se.

KFC traži djelatnika u restoranu (m/ž). Mjesto rada je Split. Glavni zadaci su rad na pripremi i obradi proizvoda od svježeg do gotovog proizvoda, briga o osobnoj higijeni i higijeni stanice, rad na standardima firme, rad na pripremi sendviča i priloga, rad na blagajni i posluživanje gostiju.  Poslodavac nudi dva slobodna dan u tjednu, fleksibilno radno vrijeme, trening, organiziranje team buildinga i natjecanja. Prijavite se putem linka najkasnije do 18.12.

Prima Pharme Ljekarne traže farmaceuta (m/ž) u Splitu. Prijave su otvorene do 20.12. Potrebna je visoka stručna sprema farmacije i odobrenje za samostalan rad. Ako posjedujete organizacijske, komunikacijske i koordinacijske vještine, motiviranost, odgovornost i predanost poslu, prijavite se na ovdje.

Le Méridien Lav, Split u potrazi je za novim radnim snagama na pozicijama: strojar (m/ž), voditelj noćne smjene (m/ž) i noćni recepcioner (m/ž). Natječaji su otvoreni do 13.12. Za ove je poslove potrebno minimalno jednogodišnje do trogodišnje radno iskustvo. Poslodavac nudi priliku za usavršavanje i stimulativna primanja. Prijavite se na željeni posao ovdje.

Plasting ortopedija d.o.o. zapošljava na poziciji referent prodaje u trgovini ortopedskih pomagala (m/ž). Mjesto rada je Split. Prijaviti se možete najkasnije do 6.1.2020. Potrebno je minimalno jednogodišnje radno iskustvo, znanje engleskog jezika i minimalno srednja stručna sprema. U obzir dolazi fizioterapeut/kinja. Glavni zadaci su prodaja i izdavanje med. proizvoda i ortopedskih pomagala pacijentima na potvrdu HZZO u skladu s propisima i direktna prodaja kupcima i informiranje istih o proizvodu. Aplicirajte.

Za dodatne poslove iz Splitsko-dalmatinske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

foto: pixabay (ilustracija)

Tagovi: biro, burza rada, posao, posao.hr, poslovi, tržište rada,

Vezane vijesti